Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Glede diesel.   Seveda se na da primerjati baby dino 😆 in diesel motor. Sedaj imam Astra K, 160 KM, 350Nm navora... Avto kar leti, samo velike težave z motorjem. Ni za ta forum... Sem se že pred nakupom zavedal, da bo vožnja drugačna. Diesel veliko navora, manjši obrati. Bencin, manj navora, višji obrati...   Sem že malo v letih 😁, tako da ne potrebujem več avtov z veliko konji - rdečega ferrarija. 🤣   LP  
    • OK, zavesice odpadejo. 😀   -----------   Zakaj CX-30?   V salonih sem gledal naslednje avte: Škoda Kamiq, Ford Puma, VW T-ROC, Hyundai Tuscon, Renault Captur, Nissan Qashqai...   Na koncu sem šel na testno vožnjo Captur in CX-30. Ostali so bili predragi, preveliki... Zgornja meja je bila 30K.   Captur me ni prepričal z kavnim mlinčkom in podvozjem, občutku na volanu. Materiali v notranjosti so sicer vredu, vendar nič kaj posebnega.   CX-30, boljša vozna dinamika, podvozje, volan... Materiali v notranjosti prav tako na višji ravni. Sicer ne tako pomembno, ampak 15 cm daljši. Ergonomija, razporeditev stikal se mi v Mazdi veliko bolj dopade. Head-up zaslon, zelo všečna zadeva.   Edini minus Mazde je, da je kar precej dražja od Captur, pa servisi so dražji. Captur ima prva 4 leta brezplačne servise.   Sigurno je še kaj drugega odigralo vlogo pri nakupu, pa se sedaj ne spomnim. Aja, pa še to. Raje imam japonca kot francoza. 😄   LP  
    • Mislim, da bi te avte morali izbirati po ceni, torej najcenejše.
    • . Ogoče so spregledali Baby Dinota. 🤔
    • Res si dal veliko podatkov, predvsem pa FOTOGRAFIJ oz. niti povezave do oglasa
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.