Baby Viper Napisano 21. februar, 2014 Prijavi Napisano 21. februar, 2014 Res bi nam lahko zaupal kdaj imate kej te va?e 'dneve odprtih vrat' Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Lava Napisano 21. februar, 2014 Prijavi Napisano 21. februar, 2014 o ?em ti to ... o celulitu? :ne vem: o celulitu tud pa vseh ma??obi na nogah (ker celulita se baje itak ne da znebit, sam zmanj?at) ampaaak.. Citiraj http://mojsvet-nassvet.blogspot.com/ /> <>http://the-world-of-lava.blogspot.com/
Deeyan Napisano 22. februar, 2014 Prijavi Napisano 22. februar, 2014 Res bi nam lahko zaupal kdaj imate kej te va?e 'dneve odprtih vrat' nared si ga sam Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Baby Viper Napisano 22. februar, 2014 Prijavi Napisano 22. februar, 2014 Res bi loh,sam pajser morm prej najdt..nekam sm ga zalo?u Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Deeyan Napisano 22. februar, 2014 Prijavi Napisano 22. februar, 2014 Res bi loh,sam pajser morm prej najdt..nekam sm ga zalo?u a ti ga posodim? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 22. februar, 2014 Avtor Prijavi Napisano 22. februar, 2014 Ko te nekdo "prepogumen" prehiti in v istem trenutku sko?i to?no pred tebe, da ti total ukrade zavorno pot, ?e bi bilo potrebno zavirat! NEPRECENLJIVO! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Baby Viper Napisano 25. februar, 2014 Prijavi Napisano 25. februar, 2014 Italijanska mazda mi kvalitetno ?re ?ivce Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
jures Napisano 25. februar, 2014 Prijavi Napisano 25. februar, 2014 Italijanska mazda mi kvalitetno ?re ?ivce multipla? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Baby Viper Napisano 25. februar, 2014 Prijavi Napisano 25. februar, 2014 Ne, bo kr ena od mazd, natan?neje ta, ki je bila uvo?ena iz Italije Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
jures Napisano 25. februar, 2014 Prijavi Napisano 25. februar, 2014 Ne, bo kr ena od mazd, natan?neje ta, ki je bila uvo?ena iz Italije Ta rumena? Ker nisem ziher ce ni vajper tud......never checked Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Baby Viper Napisano 25. februar, 2014 Prijavi Napisano 25. februar, 2014 Lih vajper je trenutno taproblemati?en, 6ka je pa iz nem?ije in upam, da ne bo ?e njej lih zdj za?el kej dogajat Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
jures Napisano 25. februar, 2014 Prijavi Napisano 25. februar, 2014 Lih vajper je trenutno taproblemati?en, 6ka je pa iz nem?ije in upam, da ne bo ?e njej lih zdj za?el kej dogajat Ka ga pa base? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Baby Viper Napisano 25. februar, 2014 Prijavi Napisano 25. februar, 2014 To je ?e najve?ji problem, ker se niti ne ve kaj je narobe. No ja, ve se kaj je narobe, ne ve se pa zakaj..menjal ?e vse ?ivo in mrtvo, pa ?e zmer crkuje ko je mrzu. V kratkem ?e enkrat pomerim kompresijo v upanju, da ni ravno plin svojga davka vzel na ventilih Poleg tega so spet problemi s centralnim in sem dons dal odstranit komplet aftermarket napeljavo, nanovo zrihtat z drugim modulom, nakar pridm domov in voznikova vrata ?e no?ejo zaklepat/odklepat z daljincem Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
jures Napisano 25. februar, 2014 Prijavi Napisano 25. februar, 2014 To je ?e najve?ji problem, ker se niti ne ve kaj je narobe. No ja, ve se kaj je narobe, ne ve se pa zakaj..menjal ?e vse ?ivo in mrtvo, pa ?e zmer crkuje ko je mrzu. V kratkem ?e enkrat pomerim kompresijo v upanju, da ni ravno plin svojga davka vzel na ventilih Poleg tega so spet problemi s centralnim in sem dons dal odstranit komplet aftermarket napeljavo, nanovo zrihtat z drugim modulom, nakar pridm domov in voznikova vrata ?e no?ejo zaklepat/odklepat z daljincem Ajoj gripa...si maf tudi? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Baby Viper Napisano 25. februar, 2014 Prijavi Napisano 25. februar, 2014 Jap, najprej o?istil mojega, nato zamenjal s kolegovim in ista pesem. Prav tako s senzorjem za temperaturo zraka, temperaturo vode, potenciometrom lopute, motor?kom za ?tandgas, akumulatorjem, kabli, sve?kami, ?i??enjem lopute in nastavljanju base idle-a.. Za vsak slu?aj bom za probo zamenjal ?e cev med airboxom in loputo ter vakum cevke, ?eprav mi ne izgledajo, da bi kakorkoli ble preparene ali na?ete, potem gre pa res na ordinacijsko mizo in odprtje glave Ne, da ne bi delal, ker ko se ogreje lavfa k urca, grize me samo, ker ne dela vse tko k bi mogl.. Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Deeyan Napisano 25. februar, 2014 Prijavi Napisano 25. februar, 2014 A ze majo mx- OBD priklucek? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Baby Viper Napisano 25. februar, 2014 Prijavi Napisano 25. februar, 2014 Facelift ima ?e OBD2 ampak niti ene napake ne poka?e, je pa vseen nekaj narobe v zvezi z me?anico pri hladnem motorju. Potem ko crkne traja kar nekaj ?asa preden nazaj v?ge..po bencinu pa takrat ne smrdi, tko da imam na sumu pomankanje bencina al pa kompresije. Prvo mo?nost sm recimo da zaenkrat izklu?u, ker dela benz pumpa normalno brez cukanja ko je ogret :ne vem: Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Deeyan Napisano 25. februar, 2014 Prijavi Napisano 25. februar, 2014 Facelift ima ?e OBD2 ampak niti ene napake ne poka?e, je pa vseen nekaj narobe v zvezi z me?anico pri hladnem motorju. Potem ko crkne traja kar nekaj ?asa preden nazaj v?ge..po bencinu pa takrat ne smrdi, tko da imam na sumu pomankanje bencina al pa kompresije. Prvo mo?nost sm recimo da zaenkrat izklu?u, ker dela benz pumpa normalno brez cukanja ko je ogret :ne vem: Se prav, da se ti je vrjetn neki razstelal. Kaze na znake, da gorivo in zrak nista v pravem razmerju... Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Baby Viper Napisano 25. februar, 2014 Prijavi Napisano 25. februar, 2014 Upam, da je res ?e kej ro?no nastavljivga, ?eprov me skrbi dejstvo da je to VVT ma?ina in so samonastavljivi ventili, tko da razen menjave najbr? ne pride kej cenej?ga v upo?tev Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Deeyan Napisano 26. februar, 2014 Prijavi Napisano 26. februar, 2014 Upam, da je res ?e kej ro?no nastavljivga, ?eprov me skrbi dejstvo da je to VVT ma?ina in so samonastavljivi ventili, tko da razen menjave najbr? ne pride kej cenej?ga v upo?tev Ventili so hidravlicni o tem ni dvoma... probi mal loputo nastelat Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
g.Wankel Napisano 26. februar, 2014 Prijavi Napisano 26. februar, 2014 Pa sej, a ti ni ?e takrat, mislim da je @mazda_mx uporabnik, po testiranju govoril da je neki s kompresijo? Citiraj
Baby Viper Napisano 26. februar, 2014 Prijavi Napisano 26. februar, 2014 Ventili so hidravlicni o tem ni dvoma... probi mal loputo nastelat To misli? nastavitev prostega teka oz. base idle? ?e naredu in nobene spremembe. Zanimiv je tud, da olja in antifriza ne pije ni?, se prav so ?e edin ventili lahko tisti, ki ne dihtajo. Nej gre ?e enkrat h vragu,da dobim taprav razlog za 1.8+?pera swap Pa sej, a ti ni ?e takrat, mislim da je @mazda_mx uporabnik, po testiranju govoril da je neki s kompresijo? Je bila na sumu ?e ko sem bil prvi? na valjih, kasnej sva z njim testirala kompresijo in je bila v mejah normale okoli 11-12 barov. Od tega je zdj ?e en let in lahko da se je situacija ?e spremenila. Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Z M A J Napisano 26. februar, 2014 Avtor Prijavi Napisano 26. februar, 2014 Ga?per, ?e je motor na poti v ve?na lovi??a, potem lahko to spelje? kot vodo na svoj mlin in vgradi? nekaj mo?nej?ega, saj si pogosto negodoval ob zmogljivostih 1.6 motor?ka, ki res ni neka RaceLand optimalka. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
g.Wankel Napisano 26. februar, 2014 Prijavi Napisano 26. februar, 2014 A ve? Ga?o, to ti avto sam govori da no?e bit zapostavljen. Miata ve da bo? dubu otroka in da bo samevala v gara?i ker se bo? ve? ukvarjal z njim. Moja je tudi ka?ljala skoz, ko sm mel punco, zdej k je nimam ve? pa laufa k urca To so avti z du?o Citiraj
Baby Viper Napisano 26. februar, 2014 Prijavi Napisano 26. februar, 2014 Hahahh ja oboje kar pravta dr?i Bo treba kompromis nardit..pozim bo zrd mraza res mogla v gara?o in bo ve? cajta za mulca,polet se bova pa skup vozila pa ?ravfala Zdela ko sm jo ?tartu pri 6° se je na soncu tolk hitr segrela, da niti ni blo ?asa za crkovanje, kar bi ?e pasal v temo pohvalite se. Po kraj?em krogu po soncu me je pa tud jeza minila Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.