Balki Napisano 19. november, 2011 Prijavi Napisano 19. november, 2011 Imam slede?i problem in sicer se oboja zadnja vrata ne zakljenejo. Prva se zaklenejo zadnja pa ostanejo odklenjena. ?e ponovno na daljincu stisnem gumb lock se zaklenejo tudi zadnja. Mogo?e kak?na ideja kaj bi bilo narobe? Hvala za odgovore. Citiraj
jures Napisano 19. november, 2011 Prijavi Napisano 19. november, 2011 Imam slede?i problem in sicer se oboja zadnja vrata ne zakljenejo. Prva se zaklenejo zadnja pa ostanejo odklenjena. ?e ponovno na daljincu stisnem gumb lock se zaklenejo tudi zadnja. Mogo?e kak?na ideja kaj bi bilo narobe?Hvala za odgovore. preprogramiraj pa bo.....mislim da je celo v navodilih Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
SpEkTr Napisano 19. november, 2011 Prijavi Napisano 19. november, 2011 Jaz sem imel to?no tak problem s svoznikovimi vrati. Potem sva z ajvarjem zadevi pri?la do dna. Tam kjer pride na klju?avnico konektor, je bil 'zavihan' pin za to 'normalno' zaklepanje. Za tisto dvojno je bilo pa potem v redu. O?itno je vsaj pri meni nekdo to po ?alabajzersko dal nazaj, ko so menjali ?ipo... Citiraj
Balki Napisano 19. november, 2011 Avtor Prijavi Napisano 19. november, 2011 In kako se to preprogramira? Imam samo Italijanska navodila. Citiraj
bleki Napisano 20. november, 2011 Prijavi Napisano 20. november, 2011 balki kup 20 let staro hondo od mojga bratranca ..ti garantiram da ne bo problemov z centralcem Citiraj
Balki Napisano 20. november, 2011 Avtor Prijavi Napisano 20. november, 2011 Ali res noben ne ve kako se to programira. Prosil bi ?e lahko nekdo pogleda v navodila saj kot sem ?e napisal imam samo italijanska navodila. Citiraj
SpEkTr Napisano 20. november, 2011 Prijavi Napisano 20. november, 2011 Mogo?e tole:http://www.mazda-si.net/index.php?showtopic=9116&hl= Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.