DonFelipe Napisano 19. november, 2011 Prijavi Napisano 19. november, 2011 Ali kdo od vas katere znamke je original radio ? Citiraj
snjaper Napisano 20. november, 2011 Prijavi Napisano 20. november, 2011 Jst ne kadim... :mi pijemoo: Citiraj
DonFelipe Napisano 20. november, 2011 Avtor Prijavi Napisano 20. november, 2011 Jst ne kadim... :mi pijemoo: Resno prosim.A je JVC ? Citiraj
jures Napisano 20. november, 2011 Prijavi Napisano 20. november, 2011 Resno prosim.A je JVC ? daj kako slikco Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
DonFelipe Napisano 20. november, 2011 Avtor Prijavi Napisano 20. november, 2011 Ok. V 121 imam Philips iz tistega obdobjaKaj pa tale ?Vem da je BOSE ozvo?enje. Katere znamke pa je autoradio ? Citiraj
DonFelipe Napisano 20. november, 2011 Avtor Prijavi Napisano 20. november, 2011 A je znamka radia in ozvo?enja enaka - Bose ? Citiraj
mirkot Napisano 21. november, 2011 Prijavi Napisano 21. november, 2011 A je znamka radia in ozvo?enja enaka - Bose ? Bose je samo ozvo?enje. ?e ti kaj pomaga je pri tastari Mazdi 6 radio znamke Matsushita / Panasonic. Citiraj
jstdoma Napisano 22. november, 2011 Prijavi Napisano 22. november, 2011 Kaj pa tale ?Vem da je BOSE ozvo?enje. Katere znamke pa je autoradio ? Tale radio je iz Xedos-a 9. Mazda Millenia radio 1 Mazda Millenia radio 2 Citiraj
DonFelipe Napisano 22. november, 2011 Avtor Prijavi Napisano 22. november, 2011 Hvala za odgovor. Mimogrede bi za ta avtoradio vpra?al, ali se samo sname plastika, ali so 3 verzije(brez kasetarja,kasetar,minidisc) ? Citiraj
DonFelipe Napisano 2. december, 2011 Avtor Prijavi Napisano 2. december, 2011 Nih?e od vas ne ve odgovora ? Citiraj
LabiGT Napisano 2. december, 2011 Prijavi Napisano 2. december, 2011 takega mam jaz (nekje pospravljen), sname se plastika Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
DonFelipe Napisano 4. december, 2011 Avtor Prijavi Napisano 4. december, 2011 takega mam jaz (nekje pospravljen), sname se plastika Aha. Ali je pod plastiko kasetar/minidisc ali ne ? Citiraj
LabiGT Napisano 4. december, 2011 Prijavi Napisano 4. december, 2011 Aha. Ali je pod plastiko kasetar/minidisc ali ne ? ja ugani (pomoc: verjetno ne bi blo glih pametno dajat kasetar/minidisc in potem ga zakrit ? ) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
DonFelipe Napisano 4. december, 2011 Avtor Prijavi Napisano 4. december, 2011 ja ugani (pomoc: verjetno ne bi blo glih pametno dajat kasetar/minidisc in potem ga zakrit ? ) Nevem.Povej pa je stvar re?ena Citiraj
DonFelipe Napisano 14. december, 2011 Avtor Prijavi Napisano 14. december, 2011 Odvisno je seveda od modela.Priznam, zmedlo me je, ko so gor tipke za kar 3 medije, in sicer TAPE,CD in MD. Ali kdo od ve, ima ta mogo?e funkcijo kratkih valov ? Citiraj
DonFelipe Napisano 23. december, 2011 Avtor Prijavi Napisano 23. december, 2011 Je res kar sem sli?al, da nekateri modeli avtoradiev lovijo le neparne frekvence, ker naj bi bil namenjen le azijskemu trgu ? Citiraj
DonFelipe Napisano 12. januar, 2012 Avtor Prijavi Napisano 12. januar, 2012 Ima kdo od vas original radio ? Citiraj
DonFelipe Napisano 10. april, 2012 Avtor Prijavi Napisano 10. april, 2012 Je res kar sem sli?al, da nekateri modeli avtoradiev lovijo le neparne frekvence(87,89,91...), ker naj bi bil namenjen le azijskemu in ameri?kemu trgu ? Ima funkcijo kratkih valov ? Citiraj
DonFelipe Napisano 8. junij, 2012 Avtor Prijavi Napisano 8. junij, 2012 Je res kar sem sli?al, da nekateri modeli avtoradiev lovijo le neparne frekvence(87,89,91...), ker naj bibil namenjen le azijskemu in ameri?kemu trgu ?Ima funkcijo kratkih valov ? Nima nih?e tega podatka? Sem gledal na spletu, pa ne najdem ni?. Citiraj
LabiGT Napisano 9. junij, 2012 Prijavi Napisano 9. junij, 2012 FM1 FM2 MW LW Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
DonFelipe Napisano 9. junij, 2012 Avtor Prijavi Napisano 9. junij, 2012 FM1 FM2 MW LWTorej nima mo?nosti sprejema SW (kratkih valov). A kdo ve mogo?e za kateri avtoradio z vsemi valovnimi podro?ji ? Citiraj
DonFelipe Napisano 8. julij, 2012 Avtor Prijavi Napisano 8. julij, 2012 Torej nima mo?nosti sprejema SW (kratkih valov).A kdo ve mogo?e za kateri avtoradio z vsemi valovnimi podro?ji ? Vpra?al bi, ali je mo?no ali ne, da se takole doda kasetar ? Je res kar sem sli?al, da nekateri modeli avtoradiev lovijo le neparne frekvence(87,89,91...), ker naj bibil namenjen le azijskemu in ameri?kemu trgu, ter da so jih zaradi tega menjavali ? Citiraj
illy-ya Napisano 8. julij, 2012 Prijavi Napisano 8. julij, 2012 Vpra?al bi, ali je mo?no ali ne, da se takole doda kasetar ? Je res kar sem sli?al, da nekateri modeli avtoradiev lovijo le neparne frekvence(87,89,91...), ker naj bibil namenjen le azijskemu in ameri?kemu trgu, ter da so jih zaradi tega menjavali ? V tale avtoradio lahko dodas kasetar. Na zgornji sliki mas spodi eno crno masko, za njo je prazn prostor, ce dodas kasetar/MD se ti vklopi tisti gumb TAPE/MD za preklop na ta medij. Odprt zgleda pa tkole, poglej slike v tej temi: http://www.mazda-si.net/index.php?act=ST&f=11&t=9876 Bom pogledu ce kje pise firma, sam ni vidt. Meni lovi od FM frekvenc tudi parne brez problema. Ne vem pa za tiste SW valove - kako preverm, ce se rabs informacijo ? Citiraj
Deeyan Napisano 23. september, 2012 Prijavi Napisano 23. september, 2012 Ma kdo izku?nje s tem predvajalnikom, pred kakim letom dni so se prodajal Kitajski izdelki, ki me niso prepri?al, ta pa je Japonski http://www.ebay.co.uk/itm/D5102-EONON-7-CA...=item1c2acf4ddc Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.