Skoči na vsebino

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Spet sem tunal in sicer z aditivi OMV MaxxMotion 100. :blush:

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Nalil v stroja nekaj preko 70 litrov UNP! :danzoman:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

...jo pogre?al, zadnje dva meseca jo zanemarjam...

sem pa preletel mojo temo in se ponosno potrepljal po wampu :)

ab183946.gif
^^ klikni me za mojo temo :) ^^
Napisano

Jaz ne ampak ati. Priklopil akumulator na ?trom, da bo Mazda sploh zakurblala. Ker je mislil preparkirat avto na sonce, da se odtaja, pa ni ?lo. No akumulator je zdr?al vsaj 5 let, mogo?e tudi 6, se ne spmnim to?no kdaj sem ga menjal. :bravo:

Napisano

Pogledal ?e saker ?e stoji pod oknom.

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Doto?il cca. 25 litrov benza. :danzoman:

Napisano

Z vapom ponesre?i spral grb iz registrske tablice. :angry2:

A kdo ve, ?e se da na lokalni upravni enoti dobiti tudi grbe drugih enot?

(sedaj sem imel koprsko sonce, uradno bi mogla bit bistri?ka ladjica)

Napisano

Z vapom ponesre?i spral grb iz registrske tablice. :angry2:

A kdo ve, ?e se da na lokalni upravni enoti dobiti tudi grbe drugih enot?

(sedaj sem imel koprsko sonce, uradno bi mogla bit bistri?ka ladjica)

A ni lep?i na? son?ek? :P

Napisano

Tam, kjer delajo registracije bi morali imeti tudi nalepke grbov. Tako da na?eloma ni panike oziroma ti ga naro?ijo po ?elji in ma? recimo lahko ljubljansko tablico z mariborskim grbom :hudicek:

33112_1.png

Napisano

ha ha :bravo:

baje se tud da narest grbe po narocilu (si das naprimer adidas znak ne Lj tablici)

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

Zamenjal obe ?arnici. Leva crknila ?e pred ?asom, dans pa je bla pot proti Logatcu sumljivo temna in smo ugotovil, da svetijo zgolj in samo meglenke. Tako da kupil dve ?arulji na petrolu in vrgel ven nightbreakerje... ?e bom ?e enkrar budala in kupil bele ?arnice, po mo?nostni Osram/Philips, ki so ?e 3x dra?je, ?e?, te pa bojo zdr?ale, dovolim, da me nekdo brcne v prdo. Sam ne?no...tko simboli?na brca naj bo :D

ab183946.gif
^^ klikni me za mojo temo :) ^^
Napisano

Tisto ime nightbraker ima mal druga?en pomen... pono? crkne - razbije? avto, ker ne vidi? ni? :P

33112_1.png

Napisano

Jo Parkiral na Rodici in ?el na Gosenco do LJ (naj stroj mal po?iva med prazniki). :P:bravo:

Napisano

Danes sem se mal igral z rikverc lu?jo.Ta novi avti imajo skoraj vsi samo na desni rikverc lu? in ?e ta sveti kar nekaj.V desnem vzvratnem ogledalu je nekaj videt v levem pa ni?.

Ker sem hotel,da bo vse skupaj ?im manj vpadno sem naro?il 2x10w ledici,2 driverja,hladilna rebra in nastalo je to:

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Napisano

Danes sem se mal igral z rikverc lu?jo.Ta novi avti imajo skoraj vsi samo na desni rikverc lu? in ?e ta sveti kar nekaj.V desnem vzvratnem ogledalu je nekaj videt v levem pa ni?.

Ker sem hotel,da bo vse skupaj ?im manj vpadno sem naro?il 2x10w ledici,2 driverja,hladilna rebra in nastalo je to:

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Zelo lepo in predvsem se ful lepo vidi nazaj. :bravo:

Napisano

odli?no. :bravo: ?e pove? okvirno ceno projekta ;)

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

odli?no. :bravo: ?e pove? okvirno ceno projekta ;)

20?,hladilna rebra sem doma nekaj s?aral in mal kablov.

Driver

Led

Najprej sem hotu 20w sam je cena x2,pa ?e verjetno bi bil problem z hlajenjem.

Napisano

Najprej sem hotu 20w sam je cena x2,pa ?e verjetno bi bil problem z hlajenjem.

Po moje to ne bi smel bit problem sej kolk ?asa pa misli? v kosu vozit rikverc :ne vem: Nekaj sekund pa tud mislim, da ne bo panike s pregrevanjem. :blush:

33112_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• A tole je blo resno al me trolaš? Kakšen zaslužek, če je to KAVCIJA? Ne resno, tole bi rad slišal, od kod ideja, da je tole zaslužek. Upam, da ti ne gre tolk slabo, da boš po cestah in smetnjakih stikal za odvrženimi plastenkami in pločevinkami.   Pa še nekaj, uvedba tega sistema in vzdrževanje je že danes ocenjena, da bo stala okoli 40m€. Računajo, da bo neunovčenih kavcij za maksimalno 6m€. Se pravi zmanjkalo bo 34m€, ki pade na pleča proizvajalcev pijač. Stavaim karkoli želite, da tega proizvajalci ne bodo plačevali iz svojih žepov in bodo ustrezno podražili pijače od 10 do 15 centov, da pokrijejo to.    Pa dajmo izračunat kaj nas vse čaka pri nealkoholnih pijačah kjer je notri sladkor ali sladila.   1. Dvig DDV iz 8,5% na 22% bo pijači, ki danes stane 1€, dvignil ceno na 1,12€ 2. Dvig cene za uvedbo dragega sistema kavcij še dodatnih 10 centov in to je 1,22€ 3. Če bo kavcija 20 centov boš v trgovini dal 1,42€ namesto 1€ kot je to danes in tukaj se še ploska, kako bomo služili, ko boš dobil svojih 20 centov nazaj. 🤡    Aja teh centov sploh ne boš dobil nazaj, ker boš seveda kupil drugo pijačo in moral položiti kavcijo zanjo. In dokler boš krožil s pijačami boš za vse, ki jih imaš doma v obtoku kreditiral proizvajalce še s to kavcijo.     Mislim, pa zaboga, dejte si tole preračunat, ker men stojijo lasje pokonci kaj bo naslednja fora kako nas bodo jebali v glavo. Zakaj, ker to je mišljen drugačen sistem, kot je na Hrvaškem, ker bo narejen tracking vsake plastenke ali pločevinke v obtoku z unikatno kodo. To bo lahko celo pomenilo to, da boš v sami trgovini oddal le plastenke, ki si jih tam kupil oziroma v najboljšem primeru le plastenke tistih proizvajalcev, ki jih tam prodajajo. Teoretično to pomeni, da recimo vzameš Sparov S-budget pa ga ne boš mogel vnovčiti v Mercatorju ampak le nazaj v Sparu. Ne vem, če vam bo takrat še tako zabavno.            
    • Po petih letih je prišel čas, da zamenjam tv. Sedanji Philips Oled ima cel kup burn-in-ov. Sicer je slika še vedno vrhunska a me tej fleki zelo motijo. Ne pomaga nobeno osveževanje.  Odločil sem se za nakup 75" - Sony Bravia 9 (qled). V bistvu je ekran sestavljen iz Micro led točk (niso organske zato ni možnosti burn - in Ima kdo že ta tv in če ja, kake so izkušnje?
    • Cedilo karteja   Cena 20€ rabljeno cedilo karterja brez tesnila   Cena 40€ Novo zapakirano cedilo karterja   Vijaki za karter 15€ 
    • To sva vozila z Etcho-jem samo po brezpotju, skoraj nič asfalta. Bili so pa to kolovozi, skoraj neprehoden gozd (srečala sva celo srno) stopnice, razrit makadam, blato... Bilo je izredno zanimivo, moramo ponovit vajo.  Bo pa Etcho stopnjeval tempo in zahtevnost proge. 
    • Narva so zakon...sem jih imel nekdaj v Daewoo Racer-ju...sicer H-4,a še stekleni žarometi👍...čist nekaj drugega k ta plastika danes.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.