`ripper` Napisano 21. januar, 2012 Prijavi Napisano 21. januar, 2012 In ravno njega ?akam... na?alost zelo zaposlen de?ko, tako da...potrpljenje je bo?ja mast al kako ?e Mava napovedan randez-vous ?e kake tri mesce Citiraj ^^ klikni me za mojo temo ^^
Z M A J Napisano 21. januar, 2012 Prijavi Napisano 21. januar, 2012 Pomoje te ne mara, ker ma? Premogovnik pod havbo, hehe. Ne mal ga potipaj, pomoje si bo vzel cajt za tazga desca! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
`ripper` Napisano 21. januar, 2012 Prijavi Napisano 21. januar, 2012 Heheh, sm ga tipal ?e tok, da mu je postalo sumljivo, pomoje Ne, sej, ko bo ?as, bomo u?timal. Mava kr lepo berico stvari ?e za po?timat. Od raznih plastik, ki sem jih zgubil/polomil (oz. ?e dobil polomnjene >:| ), smart-blinkerje dodat, xenon montirat... ni da ni, skratka Citiraj ^^ klikni me za mojo temo ^^
nisde Napisano 21. januar, 2012 Prijavi Napisano 21. januar, 2012 Svoji namenu 3 ure ?i??enja, pa mau staromodnega maxi brila dau na panele in plastike, se svet k disko kugla Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
YavarYe X6V6 Napisano 22. januar, 2012 Prijavi Napisano 22. januar, 2012 Pogledal ?e saker ?e stoji pod oknom. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 22. januar, 2012 Prijavi Napisano 22. januar, 2012 Zamenjal vinjeto in spral sol Citiraj
jures Napisano 22. januar, 2012 Avtor Prijavi Napisano 22. januar, 2012 Jaz tudi po dolgem ?asu zalavfal Wap, da se tablica vid kon?no Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Alex Napisano 22. januar, 2012 Prijavi Napisano 22. januar, 2012 Tudi jaz kon?no opral avto...in opazil, da divjaki ne po?ivajo in mimogrede kak?no rajsico naredijo. Citiraj
Z M A J Napisano 22. januar, 2012 Prijavi Napisano 22. januar, 2012 Spravil jo na dobrih 220kmh po ?tevcu! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 23. januar, 2012 Prijavi Napisano 23. januar, 2012 ?rnozmajko sem temeljito okopal (ja tudi tagrde feltne, hehe), zdej ni ve? najbolj zanemarjena Mazdojka na cesti! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
uklopko Napisano 23. januar, 2012 Prijavi Napisano 23. januar, 2012 prevozil 15kkm in dolil 0,5l olja hmmmm o?itno so krivi kolektorji saj je ve?inoma v vi?jih obratih kot prej Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Grega_ Napisano 24. januar, 2012 Prijavi Napisano 24. januar, 2012 prevozil 15kkm in dolil 0,5l olja hmmmm o?itno so krivi kolektorji saj je ve?inoma v vi?jih obratih kot prej Jest sem tud prej?nji teden ?el po liter olja in nalil par dece Citiraj
asddas Napisano 24. januar, 2012 Prijavi Napisano 24. januar, 2012 Servis na 80.000km. Uradno, ker je pod garancijo. Citiraj
Z M A J Napisano 26. januar, 2012 Prijavi Napisano 26. januar, 2012 Pomotoma sem imel pri?gane prednje meglenke in sem jih danes zjutraj uspe?no ugasnil! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 26. januar, 2012 Prijavi Napisano 26. januar, 2012 Pomotoma sem imel pri?gane prednje meglenke in sem jih danes zjutraj uspe?no ugasnil! hehe, to se bere kot una reklama, k vsi ploskajo k bejba ujame avtobus al pa tipo sestavi ?otor. Citiraj
Z M A J Napisano 26. januar, 2012 Prijavi Napisano 26. januar, 2012 Na?alost je bla to res motori?na vo?nja (sicer se vedno smejem bednikom, ki furajo s prednjimi meglenkami, ko po njih ni potrebe), no zdaj sem se tudi jaz mednje uvrstil. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
dejanot Napisano 27. januar, 2012 Prijavi Napisano 27. januar, 2012 Cao Danas se posvetil ciscenju sestice, je spucana v nulo bo cista vsaj za dobre dva dni. LP Citiraj !!! Adrenalin is our food, speed is our drug, DOWNHILL is our life,... =) !!!
Slivka Napisano 27. januar, 2012 Prijavi Napisano 27. januar, 2012 Pomislil, da bi opral BT-50. Nato sem po?akal, da me je minilo... ?e vedno upam, da bo leto?nja zima postregla s snegom, ki bi odmo?il blato, prah in ostalo umazanijo, ki je na avtu. Upanje umre zadnje... :ne vem: Citiraj
Boss Napisano 27. januar, 2012 Prijavi Napisano 27. januar, 2012 Pomislil, da bi opral BT-50. Nato sem po?akal, da me je minilo... ?e vedno upam, da bo leto?nja zima postregla s snegom, ki bi odmo?il blato, prah in ostalo umazanijo, ki je na avtu. Upanje umre zadnje... :ne vem: sej ?e dost dolg ?asa nepremi?no strmi? v svinjarijo baje, da sama dol pade - sam nisem imel tolk ?asa, da bi sprobal tko, da so to le hipoteze :ne vem: Citiraj
Slivka Napisano 27. januar, 2012 Prijavi Napisano 27. januar, 2012 Zunaj je trenutno -6°C. Kdo bo pri tej temperaturi dolgo ?asa nepremi?no zrl v svinjarijo? Jaz ne. Bo ?e samo dol padlo. ?e ne s snegom pa takrat, ko bo plast dovolj debela... Je pa zato odli?no za??iten proti soli in gramozu, s katerim zdaj posipavajo ceste. Citiraj
KAALman Napisano 27. januar, 2012 Prijavi Napisano 27. januar, 2012 hmm... jaz sem pa danes svojega pustil doma... pri miru... pa sprednje diske sem dobil, sedaj pa i??em toplo gara?o, kjer jih bom menjal... Citiraj LP KAALman
YavarYe X6V6 Napisano 27. januar, 2012 Prijavi Napisano 27. januar, 2012 Pla?al kasko in prihranil neverjetnih 121 ?. 540? za vse naravne,divjad,?ajbe,parking,... Na ke? seveda. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
SpEkTr Napisano 27. januar, 2012 Prijavi Napisano 27. januar, 2012 Na carglassu menjal stransko ?ipo in prihranil pri vinjeti 20? :-) Citiraj
Boss Napisano 27. januar, 2012 Prijavi Napisano 27. januar, 2012 Na carglassu menjal stransko ?ipo in prihranil pri vinjeti 20? :-) Zdilal lepo ?tevilo vinjet - dobu svojo zastonj Citiraj
Mitja MX6&T Napisano 27. januar, 2012 Prijavi Napisano 27. januar, 2012 s kolegom s?istila sede?e v njegovem xedosu 9! Rezultat: No ja, presodite sami! Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.