Skoči na vsebino

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

In ravno njega ?akam... na?alost zelo zaposlen de?ko, tako da...potrpljenje je bo?ja mast al kako ?e ;)

Mava napovedan randez-vous ?e kake tri mesce ;)

ab183946.gif
^^ klikni me za mojo temo :) ^^
Napisano

Pomoje te ne mara, ker ma? Premogovnik pod havbo, hehe. Ne mal ga potipaj, pomoje si bo vzel cajt za tazga desca! :danzoman::bravo:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Heheh, sm ga tipal ?e tok, da mu je postalo sumljivo, pomoje ;)

Ne, sej, ko bo ?as, bomo u?timal. Mava kr lepo berico stvari ?e za po?timat. Od raznih plastik, ki sem jih zgubil/polomil (oz. ?e dobil polomnjene >:| ), smart-blinkerje dodat, xenon montirat... ni da ni, skratka :D

ab183946.gif
^^ klikni me za mojo temo :) ^^
Napisano

Svoji namenu 3 ure ?i??enja, pa mau staromodnega maxi brila dau na panele in plastike, se svet k disko kugla :D

POZOR!

Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.

Napisano

Pogledal ?e saker ?e stoji pod oknom.

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Jaz tudi po dolgem ?asu zalavfal Wap, da se tablica vid kon?no :hudicek:

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Tudi jaz kon?no opral avto...in opazil, da divjaki ne po?ivajo in mimogrede kak?no rajsico naredijo. :angry:

Napisano

Spravil jo na dobrih 220kmh po ?tevcu! :danzoman::bravo:

Napisano

?rnozmajko sem temeljito okopal (ja tudi tagrde feltne, hehe), zdej ni ve? najbolj zanemarjena Mazdojka na cesti! :ljubezen::jupiii:

Napisano

prevozil 15kkm in dolil 0,5l olja hmmmm o?itno so krivi kolektorji saj je ve?inoma v vi?jih obratih kot prej :)

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

prevozil 15kkm in dolil 0,5l olja hmmmm o?itno so krivi kolektorji saj je ve?inoma v vi?jih obratih kot prej :)

Jest sem tud prej?nji teden ?el po liter olja in nalil par dece :blush:

Napisano

Pomotoma sem imel pri?gane prednje meglenke in sem jih danes zjutraj uspe?no ugasnil! :danzoman::bravo:

Napisano

Pomotoma sem imel pri?gane prednje meglenke in sem jih danes zjutraj uspe?no ugasnil! :danzoman::bravo:

hehe, to se bere kot una reklama, k vsi ploskajo k bejba ujame avtobus al pa tipo sestavi ?otor. :bravo:

33112_1.png

Napisano

Na?alost je bla to res motori?na vo?nja (sicer se vedno smejem bednikom, ki furajo s prednjimi meglenkami, ko po njih ni potrebe), no zdaj sem se tudi jaz mednje uvrstil. <_<:blush:

Napisano

Cao

Danas se posvetil ciscenju sestice, je spucana v nulo :bravo::bravo: bo cista vsaj za dobre dva dni.

LP

!!! Adrenalin is our food, speed is our drug, DOWNHILL is our life,... =) !!!

Napisano

Pomislil, da bi opral BT-50. Nato sem po?akal, da me je minilo... sramezljiv ?e vedno upam, da bo leto?nja zima postregla s snegom, ki bi odmo?il blato, prah in ostalo umazanijo, ki je na avtu. Upanje umre zadnje... :ne vem:

Napisano

Pomislil, da bi opral BT-50. Nato sem po?akal, da me je minilo... sramezljiv ?e vedno upam, da bo leto?nja zima postregla s snegom, ki bi odmo?il blato, prah in ostalo umazanijo, ki je na avtu. Upanje umre zadnje... :ne vem:

sej ?e dost dolg ?asa nepremi?no strmi? v svinjarijo baje, da sama dol pade - sam nisem imel tolk ?asa, da bi sprobal tko, da so to le hipoteze :ne vem:

33112_1.png

Napisano

Zunaj je trenutno -6°C. Kdo bo pri tej temperaturi dolgo ?asa nepremi?no zrl v svinjarijo? Jaz ne. :P Bo ?e samo dol padlo. ?e ne s snegom pa takrat, ko bo plast dovolj debela... sramezljiv

Je pa zato odli?no za??iten proti soli in gramozu, s katerim zdaj posipavajo ceste. :hudicek:

Napisano

hmm... jaz sem pa danes svojega pustil doma... pri miru...

pa sprednje diske sem dobil, sedaj pa i??em toplo gara?o, kjer jih bom menjal...

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano

Pla?al kasko in prihranil neverjetnih 121 ?. :hudicek:

540? za vse naravne,divjad,?ajbe,parking,... :jupiii:

Na ke? seveda. B)

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Na carglassu menjal stransko ?ipo in prihranil pri vinjeti 20? :-)

Zdilal lepo ?tevilo vinjet - dobu svojo zastonj :hudicek:

33112_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Tudi na moji 6-ki so že tretjo zimo 17"  Wredstein Wintrac Pro. Vrhunska zimska guma. 👍
    • A 2018 letnik nima več homologiranih 17?   Namreč jaz imam na 2017 leniku homologirane R17 in R19.   Seveda je vožnja z R19 občutno boljša, ampak za pozimi zaradi robov, neznih cestnih razmer, cene,... sem vseeno vzel še en komplet R17.     Sori ker ti solim pamet, pa vseeno je za premislit. Felge so praktično 100 eur neke aftermarket na kos.   Če hočeš ugodno ceno za kvaliteto bi vzel Vredestein Wintrac PRO ali Kleber Krisalp HP3 za 180 eur na kos.   Vredestein vozim jaz v R17 dimenziji in sem zelo zadovoljen (tedensko delam po cca 500 km), Kleberce ima pa precej ljudi na forumu @Bini, @Tilen5,.. Ampak tudi oni v manjši dimenziji.   Pnevmatike Vredestein 225/45 R19 96V XL 3PMSF | Wintrac PRO+ | LiderPnevmatik.si WWW.LIDERPNEVMATIK.SI Pnevmatike Vredestein Wintrac PRO+ 225/45 R19 96V XL 3PMSF na zalogi in ceneje na spletišču LiderPnevmatik · Brezplačna dostava · Enostavno in hitro naročilo.  
    • jaz sem se tudi v pon ustavil na shellu, ker me je zanimalo če imajo tudi v NM tako kot pravi @Alex E5 na navadnem 95... in ja, bomba 
    • najprej so bili karavani, potem so bili enoprostorci, sedaj so suvi, prej ali slej se bo cikelj obrnil in karavana bo šla dalje !!!
    • To je bila pa dolga vojna 😜
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.