BOBI Napisano 28. januar, 2012 Prijavi Napisano 28. januar, 2012 vceraj menjal odbijac da sem lahko sel na tehnicnega,ker oni je prenizki in spucal dva meseca praha dol in macjih stopinj ko je avto stal v garazi Citiraj MAZDA POWER
Deeyan Napisano 28. januar, 2012 Prijavi Napisano 28. januar, 2012 barva je total huda Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 28. januar, 2012 Prijavi Napisano 28. januar, 2012 Nalil par litrov bencina, druga? mi en dan enostavno ne bo hotel ve? ?tartat! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 28. januar, 2012 Prijavi Napisano 28. januar, 2012 js sm pa dons nalil sam za 20? benza (prvi? u life-u, da nism tanku poln tank) Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
YavarYe X6V6 Napisano 29. januar, 2012 Prijavi Napisano 29. januar, 2012 Pretegnil noge sakerju s 300 kilometri, po na?ih "?udovitih" cestah. Vmes po nesre?i probal kako seka pri blokadi. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 29. januar, 2012 Prijavi Napisano 29. januar, 2012 nalimal na ?ipo 95 eur Merki da ti jih kdo ne ukrade (New Jersey pa to), zakaj nisi raj?i dal 100? za brisalec? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
uklopko Napisano 29. januar, 2012 Prijavi Napisano 29. januar, 2012 Merki da ti jih kdo ne ukrade (New Jersey pa to), zakaj nisi raj?i dal 100? za brisalec? pa ?e lep?e barve je Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Grega_ Napisano 29. januar, 2012 Prijavi Napisano 29. januar, 2012 Na sre?o je to 95 neprenosljivih EURov ...jih uni?i? ?e jih ho?e? vzet Citiraj
Alex Napisano 29. januar, 2012 Prijavi Napisano 29. januar, 2012 Jaz sem pa letos spravil dol staro v to?no 2.35 minutah. Lani sem se zaje..al ene pol ure za vse spraskat dol.In to z mojimi dolgimi nohti. Citiraj
jures Napisano 29. januar, 2012 Avtor Prijavi Napisano 29. januar, 2012 ?pohtel?ek od steklokerami?ne plo??e - 15 sekund + 10 s razred?ila Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Slivka Napisano 29. januar, 2012 Prijavi Napisano 29. januar, 2012 Na sre?o je to 95 neprenosljivih EURov ...jih uni?i? ?e jih ho?e? vzet Si prepri?an? Pravi mojster ti jih sune s ?ipo vred... Citiraj
jures Napisano 29. januar, 2012 Avtor Prijavi Napisano 29. januar, 2012 Si prepri?an? Pravi mojster ti jih sune s ?ipo vred... Pravi majster ti sune avto, in se mu ni treba je*** z vinjeto... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
uklopko Napisano 29. januar, 2012 Prijavi Napisano 29. januar, 2012 Si prepri?an? Pravi mojster ti jih sune s ?ipo vred... Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
`ripper` Napisano 30. januar, 2012 Prijavi Napisano 30. januar, 2012 V soboto jo peljal v pralnico na krta?e (vem, ti-ti-ti). Kon?no po kakh treh mesecih spet vem, kake barve avto imam ) Druga?e pa ve?krat vrgel u? nanjo skozi okno, ker je celo nedlejo po?ivala. Danes pa celo omedel 1cm snega z nje zjutraj . Citiraj ^^ klikni me za mojo temo ^^
Z M A J Napisano 30. januar, 2012 Prijavi Napisano 30. januar, 2012 Pravkar znova namazal vse "dihtunge" na avtu, pa preveril teko?ine (dolil Flash lube v posodo gor do roba), vse ?tima. Matr sm jz dober gospodar ?rnozmajki! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 30. januar, 2012 Prijavi Napisano 30. januar, 2012 odjavu jo iz prometa... Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
qwerty Napisano 30. januar, 2012 Prijavi Napisano 30. januar, 2012 In delo se bo za?elo ane dej?? Kaj sm pa jz naredil? 38L natankal za 53?... Me je kr prbilo... ?e je taka cena sm pa ?e kr ?ipe umil pa malo lu?i pa take na pumpi... Sem si ?as vzel ?e je zastonj Citiraj If in doubt, flat out...
Deeyan Napisano 30. januar, 2012 Prijavi Napisano 30. januar, 2012 po?as ja, sam da se mal dnarja na?para spet Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
jures Napisano 31. januar, 2012 Avtor Prijavi Napisano 31. januar, 2012 Pogre?am jo , in njene tople objeme zjutraj..... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Deeyan Napisano 31. januar, 2012 Prijavi Napisano 31. januar, 2012 ?ak, da ?e mene za?ne grabit navezanost Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
dpicul Napisano 31. januar, 2012 Prijavi Napisano 31. januar, 2012 nalepil vinjeto. Jutre jo peljem na sprehod do Dom?al in nazaj, upam da bo pre?ivela Vipavsko burjo Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 31. januar, 2012 Prijavi Napisano 31. januar, 2012 Dolil teko?ino za vetrobranska stekla in preveril olje - matr sploh ga ni? ne ?re. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Z M A J Napisano 31. januar, 2012 Prijavi Napisano 31. januar, 2012 DraGO pa jzt sva zalaufala Miato (GO 2 HELL) in jo malo prebudila iz zimskega spanja! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.