Alex Napisano 17. april, 2012 Prijavi Napisano 17. april, 2012 jebe? to, kdaj bo fantov?na? He,he, to je va?no.Poroke so za star?e. Citiraj
batko Napisano 17. april, 2012 Prijavi Napisano 17. april, 2012 jebe? to, kdaj bo fantov?na? Fantov??ine no?e naredit, ker se boji posledic...nic cudnega vozi Passata Lahko se zberemo Mazda?i in mu jo mi pripravimo Citiraj www.gistel.si
canyon Napisano 17. april, 2012 Prijavi Napisano 17. april, 2012 dons sm se pa spravu tud mal avto oprat in se ?ajna kot bi jo prpelu iz salona Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
Z M A J Napisano 19. april, 2012 Prijavi Napisano 19. april, 2012 Makina nardila tehni?ni - z lahkoto (LPG pa to)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Peričnik Napisano 24. april, 2012 Prijavi Napisano 24. april, 2012 Makina nardila tehni?ni - z lahkoto (LPG pa to)! skor z lahkoto je blo treba :mi pijemoo: Citiraj veter u laseh
Z M A J Napisano 24. april, 2012 Prijavi Napisano 24. april, 2012 skor z lahkoto je blo treba :mi pijemoo: Vse je ?timal dec, dejansko (izpuh Co2 pri LPG-ju je sme?na zadeva)! Danes menjamo ?e nosilc motorja (cena na Cosmosu je 210 ?, jebiga). Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 24. april, 2012 Prijavi Napisano 24. april, 2012 Jst mam pa plesne vaje...priprave na poroko Me kdo zamenja? p.s. sem zgresil temo, sem hotel pisat v jamralnik Sm kmet an s hribu dama, pa ne zastopm lih nrbl: ma? plesne vaje z avtom al se z avtom vozi? na plesne vaje...? Citiraj
mokster Napisano 24. april, 2012 Prijavi Napisano 24. april, 2012 Vse je ?timal dec, dejansko (izpuh Co2 pri LPG-ju je sme?na zadeva)! Danes menjamo ?e nosilc motorja (cena na Cosmosu je 210 ?, jebiga). Pr Peletu je mal manj kokr je men pravu.. Citiraj
Z M A J Napisano 24. april, 2012 Prijavi Napisano 24. april, 2012 Ja, no preko Pelka sem dobil ?e 10% popusta na material, tako da smo danes vse po?timal! Pelko je res majstr 1A! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Phyntox Napisano 25. april, 2012 Prijavi Napisano 25. april, 2012 Danes bil pri pelkotu. Zamenjal podlo?ke injektorjev in o?istil cedilo (Preventiva, ob nakupu avta)... menjava olja ter filtra olja in kabine. Ter opravljen pregled, da vidmo pri ?em smo. P.S. Ob priliki odprem temo v predstavitvi ter dodam kak?no sliko (ko bo ve? ?asa za slikat) Citiraj
Deeyan Napisano 25. april, 2012 Prijavi Napisano 25. april, 2012 uspe?no zamenjane plo??ice in diski na M3 zadaj Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Grega_ Napisano 26. april, 2012 Prijavi Napisano 26. april, 2012 Pognal jo do 210 km/h ka to gre svia Citiraj
Danny Napisano 26. april, 2012 Prijavi Napisano 26. april, 2012 dns sm jo pelu do vrhnike oble?t volan v usnje Citiraj
uklopko Napisano 26. april, 2012 Prijavi Napisano 26. april, 2012 dns sm jo pelu do vrhnike oble?t volan v usnje cena,pa kak?na slika bi prav pri?la Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Danny Napisano 26. april, 2012 Prijavi Napisano 26. april, 2012 stvar je bla 80? s tem d sm si sam vrgu dol volan, ?ene nevem kolko je extra zgleda pa tako Citiraj
uklopko Napisano 26. april, 2012 Prijavi Napisano 26. april, 2012 cool-sko zgleda ,men je v?e? Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Danny Napisano 26. april, 2012 Prijavi Napisano 26. april, 2012 cool-sko zgleda ,men je v?e? samo d bo ?e traju tolko ku je lep Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 27. april, 2012 Prijavi Napisano 27. april, 2012 stvar je bla 80? s tem d sm si sam vrgu dol volan, ?ene nevem kolko je extra zgleda pa tako ?e ve?jo sliko prosim ne vidim kolk je gor ?uma in kako ostrina fali. Drugo pa je, eni imamo takega ?e serijsko. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Danny Napisano 27. april, 2012 Prijavi Napisano 27. april, 2012 ?e ve?jo sliko prosim ne vidim kolk je gor ?uma in kako ostrina fali. Drugo pa je, eni imamo takega ?e serijsko. 1. sori nimm zadosti dobrega fotoaparata 2.gvi?no ne z rde?im ?ivom Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 27. april, 2012 Prijavi Napisano 27. april, 2012 1. sori nimm zadosti dobrega fotoaparata 2.gvi?no ne z rde?im ?ivom 1. ?e slike zmanj?a?, pol se napake ?ude?no skrijejo, ne glede ka?en apart ima?, pa ?e hitreje se aploudajo. 2. ?iv je ?rn upravlja pa kar nekaj vrancev in verjama tud ?e bi ?iv bil zelen ne bi blo ni? druga?e. Sakerja spucal, da zgleda bol? kot iz fabrke, leder najprej o?istil, potem premazal-impregniral-za??itil.Preveril stanje teko?in in tlak v kolesih. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 28. april, 2012 Prijavi Napisano 28. april, 2012 Po mesecu de?ja sem tudi sam prijel krpo v roke in o?istil avto zunaj ter znotraj. Citiraj
Baby Viper Napisano 28. april, 2012 Prijavi Napisano 28. april, 2012 Kon?no uspel nabavt sredstvo za za??ito platnene strehe, jutr je pa v planu pranje in poskusna uporaba omenjenga ?uda Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
jures Napisano 29. april, 2012 Avtor Prijavi Napisano 29. april, 2012 Dobil so jo galebi..... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 2. maj, 2012 Prijavi Napisano 2. maj, 2012 Opral sem stroja in se spet sveti k zmaj, zadnje dni je bila res zasvinjana, ampa? pa? cestam primerno (med Dubrovnikom in Splitom je trenutno makadam zelo pogosta zadeva). Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.