batko Napisano 9. maj, 2012 Prijavi Napisano 9. maj, 2012 Danes sem pa zamenjal brisalce Citiraj www.gistel.si
Deeyan Napisano 9. maj, 2012 Prijavi Napisano 9. maj, 2012 dal sm zmontirat letne gume Bridgestone Turanza ER300 na M3 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Baby Viper Napisano 9. maj, 2012 Prijavi Napisano 9. maj, 2012 Deeyan, zelo vredu gume, zdj se bo pa veselo dalje turiralo Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
g.Wankel Napisano 9. maj, 2012 Prijavi Napisano 9. maj, 2012 Men pa ena una ''ameri?ka'' pozicijska ni gorela, tko da smo jo zamenjali jutri pa verjetno poliranje Citiraj
Deeyan Napisano 10. maj, 2012 Prijavi Napisano 10. maj, 2012 Deeyan, zelo vredu gume, zdj se bo pa veselo dalje turiralo 3-jke se ne turira ko bo profil proti koncu se bojo pa uporable na F-u Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Dejan Pavlovic Napisano 10. maj, 2012 Prijavi Napisano 10. maj, 2012 Zamenal gume.. in spoliral vratne pragove:) Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
g.Wankel Napisano 10. maj, 2012 Prijavi Napisano 10. maj, 2012 Zamenal gume.. in spoliral vratne pragove:) Zamenjal filter? Citiraj
Symon Napisano 10. maj, 2012 Prijavi Napisano 10. maj, 2012 To sem pa jaz zamenjal v?eraj ampak ne na Mazdi. Citiraj
Grega_ Napisano 10. maj, 2012 Prijavi Napisano 10. maj, 2012 To sem pa jaz zamenjal v?eraj ampak ne na Mazdi. Glede na to kako vozi? ?ez tiste Morav?ke ovinke ni ?udno.... Citiraj
Symon Napisano 10. maj, 2012 Prijavi Napisano 10. maj, 2012 Saj sem ti pomoje povedal, da imam te ovinke v genih? Citiraj
g.Wankel Napisano 10. maj, 2012 Prijavi Napisano 10. maj, 2012 Ti bi jih lahko mi?e v rikverc, kokr sm jzt vidu v?eri Evo danes je bla miata spolirana, pa znotri o?i??ena Citiraj
Dejan Pavlovic Napisano 11. maj, 2012 Prijavi Napisano 11. maj, 2012 Ti bi jih lahko mi?e v rikverc, kokr sm jzt vidu v?eri Evo danes je bla miata spolirana, pa znotri o?i??ena Se strinjam ja:) kdaj pa bo predstavitev ?lana? Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
g.Wankel Napisano 11. maj, 2012 Prijavi Napisano 11. maj, 2012 Sej jo je ?e Neyko predstavlju, zakaj bi jo ?e je ?e zmer ista Citiraj
Dejan Pavlovic Napisano 11. maj, 2012 Prijavi Napisano 11. maj, 2012 Sej jo je ?e Neyko predstavlju, zakaj bi jo ?e je ?e zmer ista ker si nov ?lan.. in ma? nov avto:) ajde akcija Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
g.Wankel Napisano 11. maj, 2012 Prijavi Napisano 11. maj, 2012 ker si nov ?lan.. in ma? nov avto:) ajde akcija OFF: You first ON: Danes ?e servis Citiraj
Z M A J Napisano 11. maj, 2012 Prijavi Napisano 11. maj, 2012 @Tadej - ali pa enostavno nadaljuje? v Rumenjakovi temi, pa napopa? slikce ko bo kak?na noviteta! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 11. maj, 2012 Avtor Prijavi Napisano 11. maj, 2012 Back to SLO, ?e preden pridem do hi?e je nujno potrebna komplet pranja, predvsem notri....stric ?e wapa... EDIT, ata je pred pranjem in po pranju vse ?pranje na avtu s kompresorjem spihal.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 11. maj, 2012 Prijavi Napisano 11. maj, 2012 Z Lepym sva se danes sre?ala in neki nardila na ?rnozmajki, s ?imer sem po moji lai?ni oceni pridobil cca. 10KM na mo?i! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Turbo Lumpi Napisano 11. maj, 2012 Prijavi Napisano 11. maj, 2012 Z Lepym sva se danes sre?ala in neki nardila na ?rnozmajki, s ?imer sem po moji lai?ni oceni pridobil cca. 10KM na mo?i! 10KM za eno stran ali 10KM na obeh straneh Citiraj
Z M A J Napisano 12. maj, 2012 Prijavi Napisano 12. maj, 2012 Vrjetn skupno. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Turbo Lumpi Napisano 12. maj, 2012 Prijavi Napisano 12. maj, 2012 Vrjetn skupno. Seprav 5KM na komad Ja a bo? kako sliko prlimu ajga Citiraj
Baby Viper Napisano 12. maj, 2012 Prijavi Napisano 12. maj, 2012 A so to k?ne nove turbo nalepke? Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Turbo Lumpi Napisano 12. maj, 2012 Prijavi Napisano 12. maj, 2012 A so to k?ne nove turbo nalepke? ?e prav sklepam, niso nalepke Citiraj
Z M A J Napisano 12. maj, 2012 Prijavi Napisano 12. maj, 2012 Ah kje, nalepke pa ?e jzt vem, da ne dajejo "konjev", tole je neki ?ISTO druzga! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Dejan Pavlovic Napisano 12. maj, 2012 Prijavi Napisano 12. maj, 2012 Zamenjal filter:) pobarval hardtop na crno mat barvo.. Z pomocjo seveda:) Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.