Deeyan Napisano 13. maj, 2012 Prijavi Napisano 13. maj, 2012 u?eri 3-jko prvi? testiru skoz ovinke ?ez Marijo Reko ob enem so se testirale tut Bridgestone-ke tako po suhem kot po mokrem Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Baby Viper Napisano 13. maj, 2012 Prijavi Napisano 13. maj, 2012 HA! Deeyan, sm reku da se bo turiralo Js pa mojo lubico pelu mal naokol, po vro?em prej?nem tednu je kr pasal malo sve?ega zraka v laseh Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Deeyan Napisano 13. maj, 2012 Prijavi Napisano 13. maj, 2012 HA! Deeyan, sm reku da se bo turiralo Js pa mojo lubico pelu mal naokol, po vro?em prej?nem tednu je kr pasal malo sve?ega zraka v laseh Pa dober, itaq smo ?li na rally, pa smo bli pod pritiskom adrenalina druga? pa itaq je treba avto ob?asno mal "prepucat", itaq pa ni to kot pri F-ki kjer se je turiralo nonstop Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Baby Viper Napisano 14. maj, 2012 Prijavi Napisano 14. maj, 2012 Mal sm sam hotu poudart, da treba opravi?t ime gum Vem pa da so dobre in dr?ijo k zmaj Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Z M A J Napisano 14. maj, 2012 Prijavi Napisano 14. maj, 2012 Danes dal spet klimo ?timat (imam ?e pod garancijsko izjavo, odkar sem stroja kupil lansk let). Za nadomestnega so mi pa dali Volvaka 2.4D V70, kaka ?katla - ?e tko sovra?im Volvake, ta pa ?e Navornik in karavanđija! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 14. maj, 2012 Prijavi Napisano 14. maj, 2012 zdej bo? vidu kaj dela navor Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Baby Viper Napisano 14. maj, 2012 Prijavi Napisano 14. maj, 2012 Pri taki korveti in navoru pa res ?e treba pazt, da se kaka teta ne nalima na havbo Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Deeyan Napisano 14. maj, 2012 Prijavi Napisano 14. maj, 2012 z F-ke po?ravfu okvirje tablc in morm re?t, da kr dost bolj? zgleda Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
BOBI Napisano 15. maj, 2012 Prijavi Napisano 15. maj, 2012 vzel ven motor,zdaj pa ko bo cas drugiga noter,ampak je kar dela,ker facelift ma po manj elektrike kot moj,morem celi sesalni kolektor menjat,pa se kar nekaj senzorjev so vse drugi konektorji Citiraj MAZDA POWER
Turbo Lumpi Napisano 16. maj, 2012 Prijavi Napisano 16. maj, 2012 ?e se bo? malo poglobil, bo? opazil da je ?e dosti konektorjev razli?nih med face pa preface. Tudi recimo na ra?unalnik pridejo ?isto drugi, notranjega fuseboxa pa raje sploh ne omenjam... Citiraj
Deeyan Napisano 16. maj, 2012 Prijavi Napisano 16. maj, 2012 dons nism naredu n?, ker me je de? zaj*** Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
jxl Napisano 16. maj, 2012 Prijavi Napisano 16. maj, 2012 dons nism naredu n?, ker me je de? zaj*** Men je pa clo ratal zamenat filter klime in dopolnit le to Bi pa skoraj prej potreboval Webasto kot klimo v dana?njih dneh. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 17. maj, 2012 Prijavi Napisano 17. maj, 2012 Vidu sem jo za 10 sekund. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jernic Napisano 17. maj, 2012 Prijavi Napisano 17. maj, 2012 ..jaz pa 41. Citiraj Ex......... M6 136 diesel , l.02 Present.. M6 2.0 benz + gas no more , l.08 Forever.. MX5 1.6 , l.99
Z M A J Napisano 17. maj, 2012 Prijavi Napisano 17. maj, 2012 Danes sva ?la z An?etom na Adriatic Slovenico, ocenit ?kodo, ki mi jo je povzro?il alkoholizirani pobegli voznik! :mi pijemoo: :macek: Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 17. maj, 2012 Prijavi Napisano 17. maj, 2012 U F-ko dolil 5l benza, spet sm jo prestavu na drug konc dvori??a, trokira na polno (o?itno je fartajlar ?e ?ist na konc, ?e dober da bo roba kmal u SLO), kadil se je pa tut, ko bi kres zakuru najbr? isti vzrok. Je pa ena dobra lastnost........... ko stoji olja ne pije niti kapljice Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Danny Napisano 18. maj, 2012 Prijavi Napisano 18. maj, 2012 ji kupu nove copate 16'' zdej se ?aka samo ?e gume Citiraj
Deeyan Napisano 19. maj, 2012 Prijavi Napisano 19. maj, 2012 kon?no mi je ratal oprat F-ko in dat letna obuvala na njo Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
YavarYe X6V6 Napisano 21. maj, 2012 Prijavi Napisano 21. maj, 2012 V?eraj je pretegnila je kolesa malo po AC in malo po "stari" cesti do bohinja in preko sorice v ?eleznike in od tam ?ez ?k. loko proti domu. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jxl Napisano 21. maj, 2012 Prijavi Napisano 21. maj, 2012 V?eraj je pretegnila je kolesa malo po AC in malo po "stari" cesti do bohinja in preko sorice v ?eleznike in od tam ?ez ?k. loko proti domu. Hudo men je ta trasa tud zlo vsec, sploh v poletnih mescih ko je collaps prometa na gorenjki pa se prejsni lastnik je iz Krope Citiraj
Danny Napisano 23. maj, 2012 Prijavi Napisano 23. maj, 2012 montiru na mazdu fri?ne BS potenze adrenalin riba asfalt Citiraj
Z M A J Napisano 23. maj, 2012 Prijavi Napisano 23. maj, 2012 Privo??il sem ji posebne (LPG) v?igalne sve?ke (res lepo laufa zdj)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.