Metachlone Napisano 18. junij, 2012 Prijavi Napisano 18. junij, 2012 Zihr v supernovi ane? Sm mel isti problem hehe, ne, ?ez hrib v BTC-ju si moram na zalogo ?etone nabavt, da bom loh ob "nenormalnih" urah pral Citiraj
Grega_ Napisano 18. junij, 2012 Prijavi Napisano 18. junij, 2012 BTC samopostre?bna je katastrofa......Supernova mi je ql, druga?e pa zadnje cajte kar v BTC ?ez ??enite zapeljem, ker se mi ne da avta brisat pri 30stopinjah druga?e se lise poznajo na tejle ?rni barvi Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 18. junij, 2012 Prijavi Napisano 18. junij, 2012 Opral svojo sestico... pa nalepil nalepko Mazda Klub ... A si kanto za gabage ?e "tunal" ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
SpEkTr Napisano 18. junij, 2012 Prijavi Napisano 18. junij, 2012 zdele je pr Jenkotu na krown zasciti Citiraj
Jest Napisano 18. junij, 2012 Prijavi Napisano 18. junij, 2012 A si kanto za gabage ?e "tunal" ? Tisto sem pa tisti dan, ko sem dobil nalepke ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Baby Viper Napisano 19. junij, 2012 Prijavi Napisano 19. junij, 2012 Zapelju sm jo na nekaj ?ez 2000m nadmorske in po?utla se je odli?no na gorskem zraku ter 'zaprti' ovinkasti cesti Foto material ?e pride.. Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
g.Wankel Napisano 19. junij, 2012 Prijavi Napisano 19. junij, 2012 Tudi video material, sta obe kar lepo posneti, sam morm ?e iz kasete v digital spremenit Citiraj
Dejan Pavlovic Napisano 19. junij, 2012 Prijavi Napisano 19. junij, 2012 ni za kej Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
g.Wankel Napisano 19. junij, 2012 Prijavi Napisano 19. junij, 2012 ni za kej Ni za kej za treso?o roko ane Citiraj
Z M A J Napisano 20. junij, 2012 Prijavi Napisano 20. junij, 2012 Skupaj sva naflikala dodatnih 330km. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Baby Viper Napisano 20. junij, 2012 Prijavi Napisano 20. junij, 2012 ..in dokazala da ji tut morski zrak zelo ustreza Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
YavarYe X6V6 Napisano 21. junij, 2012 Prijavi Napisano 21. junij, 2012 Po dveh dneh sem jo spet videl. Po slu?bi pa me bo popeljala domov. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
uklopko Napisano 21. junij, 2012 Prijavi Napisano 21. junij, 2012 Po dveh dneh sem jo spet videl. Po slu?bi pa me bo popeljala domov. in kdaj bo to mislim ob kateri uri Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
YavarYe X6V6 Napisano 21. junij, 2012 Prijavi Napisano 21. junij, 2012 in kdaj bo to mislim ob kateri uri :ne vem: :ne vem: Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Deeyan Napisano 21. junij, 2012 Prijavi Napisano 21. junij, 2012 :ne vem: :ne vem: najbr? je mislu, kdaj bo? konc s slu?bo Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 21. junij, 2012 Prijavi Napisano 21. junij, 2012 Diske sem ji dal postru?it, upam da mi neha tresti. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Baby Viper Napisano 21. junij, 2012 Prijavi Napisano 21. junij, 2012 Diske sem ji dal postru?it, upam da mi neha tresti. Pa da se te tovornakarji ne bojo ve? bal Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Z M A J Napisano 21. junij, 2012 Prijavi Napisano 21. junij, 2012 Pa da se te tovornakarji ne bojo ve? bal Dejansko. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 21. junij, 2012 Prijavi Napisano 21. junij, 2012 na njej ni?, sm ji pa privo??u en del za tuning, ve? pa u moji temi Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 22. junij, 2012 Prijavi Napisano 22. junij, 2012 Opral sem stroja, kon?no. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 23. junij, 2012 Prijavi Napisano 23. junij, 2012 Diske sem ji dal postru?it, upam da mi neha tresti. Jalovo delo do prvega pravega zaviranja. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Grega_ Napisano 23. junij, 2012 Prijavi Napisano 23. junij, 2012 Fajn moram sprat prostor pred sovoznikom....v?eri me je neki trgal, in sm mal gonu (aja vre?ko v kateri je bil sadni jogurt sem imel na sovoznikovem sede?u) in ko sem na ornk zabremzal je blo....ppplaaaffffff. Tako da je di?al po jagodah en cajt...zdej pa smrdi kot da se je en usrau notr....bo treba z vodnim globinskim sesalcem pucat kot ka?e Citiraj
Z M A J Napisano 23. junij, 2012 Prijavi Napisano 23. junij, 2012 Pele je bil druga?nega mnenja, bomo vidli - jaz sem optimist, da ne re?em da slab?e itak ne more bit kot je blo. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 23. junij, 2012 Prijavi Napisano 23. junij, 2012 Jalovo delo do prvega pravega zaviranja. js sm jih dal na F-ki (tiste od 6-ke GT) pa so ?e zmer OK Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.