Tomozuki Napisano 9. julij, 2012 Prijavi Napisano 9. julij, 2012 Amater, za take brzince so lokalne potke. Ja itak. Jaz moram mojo na AC na tempomat nastavit, ker druga?e zvo?ni zid prebijam na vsakem malo bolj ravnem odseku. Noter je vse tako tiho, kazalec pa pada kot da bi bil pod vplivom gravitacije Citiraj
J.J. Napisano 9. julij, 2012 Prijavi Napisano 9. julij, 2012 Moja ma pa spet pobu?kan zadnji odbija? :-D hja, kaj pa ?mo, ?e se avti tok radi, isto kt otroci igrajo po parkingih, k jih pustimo same :-) Citiraj
mazda6RFD Napisano 9. julij, 2012 Prijavi Napisano 9. julij, 2012 Amater, za take brzince so lokalne potke. kak to misli? nisem ?isto dojel kaj si mislil povedat s tem Citiraj
Deeyan Napisano 9. julij, 2012 Prijavi Napisano 9. julij, 2012 spet sm jo pelu do Savinje Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
YavarYe X6V6 Napisano 9. julij, 2012 Prijavi Napisano 9. julij, 2012 kak to misli? nisem ?isto dojel kaj si mislil povedat s tem NI treba na AC za hitrosti 2xx+ Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Baby Viper Napisano 10. julij, 2012 Prijavi Napisano 10. julij, 2012 Privo??u sm ji prvi LPG servis in hkrati ?e manj?o optimizacijo plinskega ra?unalnika, ker je bla na dolo?ene ?ase mal prebogata me?anca, kar pomen da bo zdj ?e man?a poraba Razlika se je ob?utla ?e v prvem kilometru po servisu Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
mazda6RFD Napisano 11. julij, 2012 Prijavi Napisano 11. julij, 2012 NI treba na AC za hitrosti 2xx+ saj se strinjam po avtocesti zna vsak vozit hitro ko pa pridemo med ovinke oz na te?je ceste pa je stvar druga?na Citiraj
Još šta Napisano 11. julij, 2012 Prijavi Napisano 11. julij, 2012 saj se strinjam po avtocesti zna vsak vozit hitro ko pa pridemo med ovinke oz na te?je ceste pa je stvar druga?na treba da je avto na podnu pa sam akcija Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
yanko Napisano 11. julij, 2012 Prijavi Napisano 11. julij, 2012 menjal komplet ?arnic ( sprednje, pozicije, registerske tablice) Citiraj
uklopko Napisano 12. julij, 2012 Prijavi Napisano 12. julij, 2012 menjal komplet ?arnic ( sprednje, pozicije, registerske tablice) a zdj kej bol leti Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Z M A J Napisano 12. julij, 2012 Prijavi Napisano 12. julij, 2012 U?eri jo je mi?ken to?a kavsnla, upam da se nikjer ne vid, dans pa sem neki olja dolil in mal hladilne. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
crnamazda Napisano 12. julij, 2012 Prijavi Napisano 12. julij, 2012 Verjetno zadnjic registriral xedosko...... Citiraj
Još šta Napisano 12. julij, 2012 Prijavi Napisano 12. julij, 2012 U?eri jo je mi?ken to?a kavsnla, upam da se nikjer ne vid, dans pa sem neki olja dolil in mal hladilne. dobr teb neki olje zre...ga nisi ene 14 dni nazaj? a zdj kej bol leti Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Z M A J Napisano 12. julij, 2012 Prijavi Napisano 12. julij, 2012 Kdaj ga bo pa ?rla ?e ne pri 300.000 prevo?enih. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Još šta Napisano 12. julij, 2012 Prijavi Napisano 12. julij, 2012 hahaha tocno ja Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Symon Napisano 12. julij, 2012 Prijavi Napisano 12. julij, 2012 Kon?no po?timal rjave koloteke, da bo spet za nekaj ?asa dobro, spoliral prednje lu?i, preveril bremze, jih preajnliftal (?alabajzarski mehanik jih je izgleda slabo, v zadnji desni je bilo kar nekaj lufta). Primejo itak ?e vedno zelo pozno, ni mi ravno v?e?. Aja pa zadnjo levo stop lu? zamenjal. Zdaj gre lahko pogumno na tehni?nega. Citiraj
Tomozuki Napisano 13. julij, 2012 Prijavi Napisano 13. julij, 2012 Jaz iz v?eraj na danes ni?. Mi jo je pa po odbija?u en zelo lepo udaril. Ali ena. Zanimivo, da se vsako leto najde en tak?en. Bom moral avto v pov?tre oble?t al kaj...? To "podeljevanje" vozni?kih izpitov ?e itak presega vse meje... Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 13. julij, 2012 Prijavi Napisano 13. julij, 2012 saj se strinjam po avtocesti zna vsak vozit hitro ko pa pridemo med ovinke oz na te?je ceste pa je stvar druga?na Pa da je vmes ?e kak klanec. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 13. julij, 2012 Prijavi Napisano 13. julij, 2012 Pa da je vmes ?e kak klanec. a navzdol? ker navzdol pa rabi? kujones + dobre gume in bremze. Citiraj
jstdoma Napisano 13. julij, 2012 Prijavi Napisano 13. julij, 2012 Ker je avto zdej na novo pobarvan, sem se kar sam lotu ?e podvozja (Mitja, upam da ne bo? hud - pa sej ne bo? ko bo? slike vidu )Mogo?e bi tole pasal v jamralnik Citiraj
Deeyan Napisano 13. julij, 2012 Prijavi Napisano 13. julij, 2012 ?edalje bolj me je strah kaj bom vidu, ko bom svojo odprl Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Tomozuki Napisano 13. julij, 2012 Prijavi Napisano 13. julij, 2012 Evo (ne)sposobne voznike, ki jim ?e parkiri??e dela te?ave. A bo treba dat tudi bok barvat, ker je spraskal/a ?e nekaj barve do primerja? Ali se to kako druga?e kozmeti?no popravi? Citiraj
Z M A J Napisano 13. julij, 2012 Prijavi Napisano 13. julij, 2012 Dobila je nov hladilnik klime! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jstdoma Napisano 14. julij, 2012 Prijavi Napisano 14. julij, 2012 Nadaljuje se popravilo podvozja Glih najlep? ni - ampak za za?etnika v "avtokleperstvu" ?e kar. Problem je ker ni ravno da bi dal lohk en kos pleha, ampak je vse neki krivo, pa oja?itve. Pol je treba pa iz raznih kosov sestavljat. Je pa uglavnem "rostfrei" zdej na?vasan gor Po temeljni barvi pride pa ?e 2-3mm barve za podvozja. Citiraj
Boss Napisano 15. julij, 2012 Prijavi Napisano 15. julij, 2012 Sicer je v redu za pogledat sam zakaj si pa iz tako malih ko??kov sestavljal? A se ni dal en ve?ji kos odrezat? :ne vem: Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.