Mraušk Mčk Napisano 18. julij, 2012 Prijavi Napisano 18. julij, 2012 Danes na mazdi ?e ni? naredil (razen da sem jo peljal v slu?bo). Sem pa v ponedeljek napravil redni servis na 260Kkm. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
YavarYe X6V6 Napisano 18. julij, 2012 Prijavi Napisano 18. julij, 2012 V?eraj je malo pretegnila kolesa(dobesedno), ker se je peljala po trasi GHD Lu?ine in posnela materijal za reklamo. ps. Driftat se da tud. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Baby Viper Napisano 18. julij, 2012 Prijavi Napisano 18. julij, 2012 je YavarYe X6V6 napisal: ps. Driftat se da tud. Sm te na kartingu mal razdra?u? Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
YavarYe X6V6 Napisano 18. julij, 2012 Prijavi Napisano 18. julij, 2012 je Baby Viper napisal: Sm te na kartingu mal razdra?u? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Još šta Napisano 18. julij, 2012 Prijavi Napisano 18. julij, 2012 med sluzbo poklicu majstra...jo je prsu iskat in jo opral in posesal da zgleda zdej ko da je 2006 letnik. Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
KAALman Napisano 18. julij, 2012 Prijavi Napisano 18. julij, 2012 menjal diske in plo??ice spredaj... ATE pa da vidimo ?e so res bolj?i od TRW (opisano v jamralniku ) Citiraj LP KAALman
dpicul Napisano 18. julij, 2012 Prijavi Napisano 18. julij, 2012 v njo vlo?il 182? zavarovanja in 110? cestne takse. Pa ?e zmeraj jo prodajam.. Citiraj
Metachlone Napisano 18. julij, 2012 Prijavi Napisano 18. julij, 2012 odpeljal zrihtano od g. Pelka pa ?e opral jo, looks and feels brand new Citiraj
Baby Viper Napisano 18. julij, 2012 Prijavi Napisano 18. julij, 2012 je Metachlone napisal: odpeljal zrihtano od g. Pelka pa ?e opral jo, looks and feels brand new Ti si tut jermene menju? js sm ravno v ponedelk naro?en pri dr. Pelku Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Metachlone Napisano 18. julij, 2012 Prijavi Napisano 18. julij, 2012 je Baby Viper napisal: Ti si tut jermene menju? js sm ravno v ponedelk naro?en pri dr. Pelku To je pa na sre?o prej?nji lastnik naredu Bremze komplet pa teko?ine komplet...zdej ne ru?ijo ve? bremze Citiraj
kowkele Napisano 19. julij, 2012 Prijavi Napisano 19. julij, 2012 je KAALman napisal: menjal diske in plo??ice spredaj... ATE pa da vidimo ?e so res bolj?i od TRW (opisano v jamralniku ) jaz jih imam ?e kar nekaj ?asa (ATE) in zaenkrat je OK... Citiraj
Z M A J Napisano 19. julij, 2012 Prijavi Napisano 19. julij, 2012 Dobila bo nov hladilnik, ne grem se nekega polovi?arstva (Pelko je pa zrihtal NOOORO ceno)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
mazda6RFD Napisano 20. julij, 2012 Prijavi Napisano 20. julij, 2012 mazda gre na turco Ptuj-Zadar na morje malo Citiraj
jstdoma Napisano 21. julij, 2012 Prijavi Napisano 21. julij, 2012 V?eri sm se lotu podvozja ?e na voznikovi strani. Pa najprej sploh nism meu u planu ker sm mislu da je bol? - pa sm kmal ugotovu da je zadn cajt - drga? bi lohk med vo?njo vn padu (prva slika pa itak bl pa?e v jamralnik ) Citiraj
Baby Viper Napisano 22. julij, 2012 Prijavi Napisano 22. julij, 2012 Le kaj bi to lahko blo.. Predpriprave na petkov time attack? Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Još šta Napisano 22. julij, 2012 Prijavi Napisano 22. julij, 2012 je Baby Viper napisal: Le kaj bi to lahko blo.. Predpriprave na petkov time attack? Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Baby Viper Napisano 23. julij, 2012 Prijavi Napisano 23. julij, 2012 Kar se sede?a ti?e, bo potrebno prej ?e naredit oz. kje kupit in predelat nosilce.. Se je pa tud danes nekaj delalo na viperju in sicer komplet veliki servis + menjava sve?k & olja v diferencijalu (by Dr. Pelko) Zdj pa veselo dalje obra?at kilometre Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
LabiGT Napisano 23. julij, 2012 Prijavi Napisano 23. julij, 2012 v 3 tednih 3000km, ni slabo za miato Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
DARiAN_M Napisano 24. julij, 2012 Prijavi Napisano 24. julij, 2012 1000km samo vikend (sobota,nedelja) Citiraj
LabiGT Napisano 24. julij, 2012 Prijavi Napisano 24. julij, 2012 ja sej tle tud med vikendi, med tednom delamo... kdaj bojo pocitnice gademit Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Deeyan Napisano 24. julij, 2012 Prijavi Napisano 24. julij, 2012 je LabiGT napisal: ja sej tle tud med vikendi, med tednom delamo...kdaj bojo pocitnice gademit kmalu Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
YavarYe X6V6 Napisano 25. julij, 2012 Prijavi Napisano 25. julij, 2012 Mislim da sem jo clo vidu 1X dons. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Još šta Napisano 26. julij, 2012 Prijavi Napisano 26. julij, 2012 danse se prav nic! amkap bomo jo posesal,pa mal zmetal vn prazne skatle,racune,vrecke,plastenke...skratka generalka Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Z M A J Napisano 26. julij, 2012 Prijavi Napisano 26. julij, 2012 Orng smo jo sprehodil. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.