YavarYe X6V6 Napisano 27. julij, 2012 Prijavi Napisano 27. julij, 2012 Odklenil. Odprl vrata Vzel ven silver tape ne?no zaprl vrata Zaklenil in se odpeljal z suzukijem Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 27. julij, 2012 Prijavi Napisano 27. julij, 2012 Dans je dobila dodatih 300 km - ?e sam ne vem kdaj, zgleda se zelo rad okol preva?am s tem strojem. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 27. julij, 2012 Prijavi Napisano 27. julij, 2012 F-ko sm mal pognal u iberture, po dolgem ?asu sm spet dobu nasme?ek za volanom Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Baby Viper Napisano 27. julij, 2012 Prijavi Napisano 27. julij, 2012 Tut js pravm, da je vsaka tura bolj?a kot nobena tura Js pa jo zdj z novim jermenom ob?asno brezkskrbno sprehodim do 'redline' oznake in nazaj Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
YavarYe X6V6 Napisano 28. julij, 2012 Prijavi Napisano 28. julij, 2012 Ni?. Sem ji hvala?en da mi ne ?re ?ivcev. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Bossek Napisano 28. julij, 2012 Prijavi Napisano 28. julij, 2012 Jo opral in ter ji zamenjal vse 3 brisalce. Zdej pa ne bo ve? ?rt Citiraj
Z M A J Napisano 29. julij, 2012 Prijavi Napisano 29. julij, 2012 Zlo?il robo v in iz nje po kon?anem pikniku. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 29. julij, 2012 Prijavi Napisano 29. julij, 2012 Peljal na sprehod ko ni mimil brez" a ti je treb tolk gont ?" in " Ne tolk hitr !" Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jstdoma Napisano 30. julij, 2012 Prijavi Napisano 30. julij, 2012 Dobila nov katalizator in gibljivo cev Citiraj
Baby Viper Napisano 30. julij, 2012 Prijavi Napisano 30. julij, 2012 V dana?njih zadnjih son?nih ?arkih sm jo ?e opral in pripravil na prihajajo? teden dogodiv??in Upam sam da ne bo kak?nga de?ja dons pono?.. Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
kemc Napisano 2. avgust, 2012 Prijavi Napisano 2. avgust, 2012 Oprav sm jo pa popravu daljin?ek Kolega prav da ni normalno da tko turbina ?vi?ga jutr ga dam na diagnostiko, mal me je strah ka bojo rekli :/ Citiraj
jures Napisano 2. avgust, 2012 Avtor Prijavi Napisano 2. avgust, 2012 Zwapal sem jo po dolgem cajtu, zdaj ne dela vec reklame za barcaffee....ampak disal je pa ful dobr po kofetu 1 teden... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
g.Wankel Napisano 2. avgust, 2012 Prijavi Napisano 2. avgust, 2012 Se dogaja Tole pa komi ?akam da vidim kako bo izpadlo, pa z novim znakom Druga?e sem pa opral svojo, ampak zelo povr?no v supernovi Vem pa da bo jutr na morju itak spet vsa usrana Citiraj
kemc Napisano 3. avgust, 2012 Prijavi Napisano 3. avgust, 2012 Pelov sm jo na mazda servis prevert kilometre pa vse kjer so mi povedal da avto ma ?ez 300.000 km (na ?tevcu je 178.000) turbina bo zdej zdej ?la avto sploh ni iste barve kakokr je bil ko je bil kupljen na sre?o bo odvetnik re?u kupnino in vse stro?ke (upam!!!) Ko gre ta avto od hi?e pride druga mazda6 obvezno Citiraj
jxl Napisano 3. avgust, 2012 Prijavi Napisano 3. avgust, 2012 Pripeljal domov mazdojko z kruzanja po evropi, nekih 4000km ter eno zarnico kasneje vse super Sam se sestavt moram kok me stal to v plinu No narocil nove zarnice ter razmisljam se o novih brisalcih Mazda++ Na autobahnih se pocuti kot doma Citiraj
Metachlone Napisano 3. avgust, 2012 Prijavi Napisano 3. avgust, 2012 namontiral prtla?nik na MX5ko in roadtrip time ?aka Citiraj
Dejan Pavlovic Napisano 5. avgust, 2012 Prijavi Napisano 5. avgust, 2012 namontiral prtla?nik na MX5ko in roadtrip time ?aka lepo odpotuj.. ko si pa nazaj se javi na pivo:) Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
jxl Napisano 6. avgust, 2012 Prijavi Napisano 6. avgust, 2012 Jej ker sem porabil rezervno zarnico sem si naro?il Osram Night Breaker Plus ter jih celo danes z nekaj muk in doktoracije zamenjal na moji M6. Zdej bo kao full fajn svetla ... poro?am ?ez neki ur k grem plezat sred no?i. Aja mogo?e bi se tud pohvalu da sm spucu spredno ?ipo po cca. 5000km Zdej clo vidim ven Citiraj
jstdoma Napisano 8. avgust, 2012 Prijavi Napisano 8. avgust, 2012 Spet mal igranja: (slike so narjene s telefonom tko da...) maska je pobarvana - ?e vedno pa rabim znak! Zadnji znak bo verjetn tale (mal je ve?ji ampak vseen ok se mi zdi) Pobarvana sredinska konzola z metalik ?rno (v resnic je lep? kot je videt na slik! ) Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 8. avgust, 2012 Prijavi Napisano 8. avgust, 2012 Opral in posesal sakerja. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 8. avgust, 2012 Avtor Prijavi Napisano 8. avgust, 2012 Jaz pa samo posesal pa zrexonal.....pranje nima smisl dokler nas makadam ne zalije malo.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 9. avgust, 2012 Prijavi Napisano 9. avgust, 2012 o?istil zunaj in znotraj ter namazal usnje a sede?ih Citiraj
Bossek Napisano 9. avgust, 2012 Prijavi Napisano 9. avgust, 2012 o?istil zunaj in znotraj ter namazal usnje a sede?ih ne pa?e sem toda vseeno: s ?im si namazal usnje? (lahko pove? pa tudi s ?im si znotraj o?istil (kako ?istilo ali samo voda + krpa) Citiraj
jures Napisano 9. avgust, 2012 Avtor Prijavi Napisano 9. avgust, 2012 ne pa?e sem toda vseeno: s ?im si namazal usnje? (lahko pove? pa tudi s ?im si znotraj o?istil (kako ?istilo ali samo voda + krpa) jaz enako - uporabljam pa sredstvo za moto usnjene jakne Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.