LabiGT Napisano 9. avgust, 2012 Prijavi Napisano 9. avgust, 2012 za usnje rabis:1. cleaner, jaz mam tole: http://www.meguiars.com/en/automotive/prod...-vinyl-cleaner/ 2. conditioner: http://www.meguiars.com/en/automotive/prod...er-conditioner/ Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 9. avgust, 2012 Prijavi Napisano 9. avgust, 2012 Jaz uporabljam oboje v eni fla?i in sicer ArmorAll Leather Care http://www.ka3.si/avtokozmetika/armorall/leather-care-gel je Bossek napisal: ne pa?e sem toda vseeno: s ?im si namazal usnje? (lahko pove? pa tudi s ?im si znotraj o?istil (kako ?istilo ali samo voda + krpa) Druga? pa sesalc, voda krpa iz mikrovlaken in nekaj potrpe?ljivosti. Citiraj
LabiGT Napisano 9. avgust, 2012 Prijavi Napisano 9. avgust, 2012 armor all je zanic, sem ga mel prej...sam slabs naredi (otrdi usnje) sem probal vse, pa je maguiars do zdaj se najboljsi pa vsekakor je treba met cistilca posebej in potem nego posebej....all in one ni v redu Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 9. avgust, 2012 Prijavi Napisano 9. avgust, 2012 Ne vem sam jaz sem zadovoljen z njim - bom pa probal ?e ta tadrug stuff pa potem povem ker je bolj?i. Citiraj
iceman22 Napisano 9. avgust, 2012 Prijavi Napisano 9. avgust, 2012 js uporabljam Renapur krema. ful dobr disi pa za vse usnje stvari je majka. Citiraj www.trziskisladoled.si
jures Napisano 9. avgust, 2012 Avtor Prijavi Napisano 9. avgust, 2012 tole... je pa nujno treba cream dati kasneje, ker cleaner o?isti ampak tudi ful osu?i usnje....mogo?e to kar pravi Labi, ker sta all in one. Po cleanerju je usnje ?isto a suho - kars sivo pol pa nama?e? cream pa je ok spet Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Alex Napisano 9. avgust, 2012 Prijavi Napisano 9. avgust, 2012 je Boss napisal: o?istil zunaj in znotraj ter namazal usnje a sede?ih a ni prepovedano prati avtov? Citiraj
jures Napisano 9. avgust, 2012 Avtor Prijavi Napisano 9. avgust, 2012 je Alex napisal: a ni prepovedano prati avtov? Pri nas ne.....ravno v?eraj sem vpra?al soseda, ki dela na vodovod Kranj....nobene panike, podtalnice kolikor ho?e?, rezervoarji polni. ?koda da se ne da to nekako do Primorske spelat.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Alex Napisano 9. avgust, 2012 Prijavi Napisano 9. avgust, 2012 je jures napisal: Pri nas ne.....ravno v?eraj sem vpra?al soseda, ki dela na vodovod Kranj....nobene panike, podtalnice kolikor ho?e?, rezervoarji polni. ?koda da se ne da to nekako do Primorske spelat.... Res, ja.Pri nas so nekateri avti ?e tako umazani (vklju?no z mojim) kot kje v kak?ni sahari. Citiraj
Boss Napisano 9. avgust, 2012 Prijavi Napisano 9. avgust, 2012 je Alex napisal: a ni prepovedano prati avtov? Ker je bil samo pra?en in nekaj ostankov mr?esa sem uspel o?istiti le z dvema 10 litrskima vedroma vode Citiraj
Alex Napisano 9. avgust, 2012 Prijavi Napisano 9. avgust, 2012 je Boss napisal: Ker je bil samo pra?en in nekaj ostankov mr?esa sem uspel o?istiti le z dvema 10 litrskima vedroma vode Pri nas te takoj ovadijo organom pregona, ?e samo prinese? v? skozi vrata. Ne, hec.Samo smo res "pe?parali" enih 18% vode z nepranjem in nezalivanjem vrtov. Citiraj
jstdoma Napisano 9. avgust, 2012 Prijavi Napisano 9. avgust, 2012 Slikal sredinsko konzolo pred predelavo (zdej je vse razkopan ker se barva su?i tko da bo jutr vo?nja v slu?bo mal ?udna - bom pa med slu?benim ?asom zmontiral nazaj ) Citiraj
dpicul Napisano 9. avgust, 2012 Prijavi Napisano 9. avgust, 2012 jo nalo?il s kramo ker jo jutri popeljem na Pag v ?imuni Citiraj
batko Napisano 9. avgust, 2012 Prijavi Napisano 9. avgust, 2012 Zamenjal zadnjo desno celjust... Citiraj www.gistel.si
YavarYe X6V6 Napisano 9. avgust, 2012 Prijavi Napisano 9. avgust, 2012 Delno sem jo natovoril ker jutr pele na rab. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
dpicul Napisano 10. avgust, 2012 Prijavi Napisano 10. avgust, 2012 jo pokril da ne bo od smole izpod borovcev Citiraj
jstdoma Napisano 10. avgust, 2012 Prijavi Napisano 10. avgust, 2012 Evo! Pobarvano in novo usnje Citiraj
jstdoma Napisano 11. avgust, 2012 Prijavi Napisano 11. avgust, 2012 Sm ugotovil da mi gre barvanje kar dobro od rok. Evo spet neki novga - zavesce pobarvu z barvo za odbija?e (za plastiko) >>>>> Citiraj
Z M A J Napisano 15. avgust, 2012 Prijavi Napisano 15. avgust, 2012 Prevozili z njo dodatnih 400km, ?e sam ne vem kdaj. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 15. avgust, 2012 Prijavi Napisano 15. avgust, 2012 je Z M A J napisal: Prevozili z njo dodatnih 400km, ?e sam ne vem kdaj. va?n, da ve? kje Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
jxl Napisano 17. avgust, 2012 Prijavi Napisano 17. avgust, 2012 je Danny napisal: u?istu loputo in maf Ha tud midva sva dans z Pelkotom loputo pucala poleg menjavanja bremz in se par drobnarij Citiraj
Danny Napisano 17. avgust, 2012 Prijavi Napisano 17. avgust, 2012 je jxl napisal: Ha tud midva sva dans z Pelkotom loputo pucala poleg menjavanja bremz in se par drobnarij 1x na leto ?e to nrdi? mu ne ?kodi Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.