Boss Napisano 9. september, 2012 Prijavi Napisano 9. september, 2012 Ne sekiri se... bor ma?inco pa trojko sveder za kovino pa sam luknico na najni?jem delu zavrti. Kar bo not ?lo bo moral tud ven Citiraj
jures Napisano 10. september, 2012 Avtor Prijavi Napisano 10. september, 2012 Krstil sem jo prvi?, An?e ?aka......zmagal je ene dobrih 30centimeterski koli?ek v Rovinju Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mokster Napisano 10. september, 2012 Prijavi Napisano 10. september, 2012 Krstil sem jo prvi?, An?e ?aka......zmagal je ene dobrih 30centimeterski koli?ek v Rovinju A zato me ne pokli?e ni?, VIP STATUS Citiraj
g.Wankel Napisano 12. september, 2012 Prijavi Napisano 12. september, 2012 Zamenjal baterijo v daljin?ku, sej mi zjutri sploh ni ve? odklenu Upam da bo zdej delalo... Citiraj
Još šta Napisano 12. september, 2012 Prijavi Napisano 12. september, 2012 Ne sekiri se... bor ma?inco pa trojko sveder za kovino pa sam luknico na najni?jem delu zavrti. Kar bo not ?lo bo moral tud ven hehe,blo bi najbols sam sej ma une stiftke gumjaste,se je lepo vn stocil sm pa ugotovu da mi tece notr pr stop lampi na haubi...kdo bi si mislu...podru pol avta skor Spraznu akvari... Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Baby Viper Napisano 12. september, 2012 Prijavi Napisano 12. september, 2012 Spraznu akvari... Jutri pa ponovi vajo Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Još šta Napisano 13. september, 2012 Prijavi Napisano 13. september, 2012 Jutri pa ponovi vajo done! ej nevrjetno...pol avta sm raztavu ze...ne ugotovim kje...se mal in obupam... Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
jures Napisano 13. september, 2012 Avtor Prijavi Napisano 13. september, 2012 6. prestava, tempomat 140, 300km avtoceste = opral sem jo Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 13. september, 2012 Prijavi Napisano 13. september, 2012 Danes nisem naredil 0 posebnega, razen to da sem ravno nekaj "drobi?a" dodal in imam zdej 50.000km prevo?enih odkar sem jo kupil maja 2011. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
KAALman Napisano 13. september, 2012 Prijavi Napisano 13. september, 2012 peljal na sprehod do LJ pa nazaj... road trip v de?ju... majkemi, pranje podvozja zadnji tank poraba 6,5 l/100km Citiraj LP KAALman
jures Napisano 13. september, 2012 Avtor Prijavi Napisano 13. september, 2012 peljal na sprehod do LJ pa nazaj... road trip v de?ju... majkemi, pranje podvozja zadnji tank poraba 6,5 l/100km a je mo?no da si bil ti 7:30 na pomurki? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
KAALman Napisano 13. september, 2012 Prijavi Napisano 13. september, 2012 a je mo?no da si bil ti 7:30 na pomurki? aha... u smeru Maribora... Citiraj LP KAALman
jures Napisano 13. september, 2012 Avtor Prijavi Napisano 13. september, 2012 aha... u smeru Maribora... se mi je zdelo v megli de?ja da je bla to HL?P...jaz pa kontra, evo ?e doma Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 14. september, 2012 Avtor Prijavi Napisano 14. september, 2012 Predal sem jo v 3 dnevni kompletni tretma An?etu Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Još šta Napisano 14. september, 2012 Prijavi Napisano 14. september, 2012 ma podru sm pol avta...res cev prtlaznik raztavu...zalovam z vodo pa kr nc...damn!morm najdt ke mi zamaka tole,k bom kr obolu drgac...ce ta vikend ne najdem,se poslovim od nje...k to pa tko ne gre...isto ko pr prejsnmu avtu Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
klemenb Napisano 15. september, 2012 Prijavi Napisano 15. september, 2012 Zamenjal cev za zrak, ter gume ki tesnijo okoli vrat, 1x spredaj 1x zadaj Citiraj
Mazda for life Napisano 15. september, 2012 Prijavi Napisano 15. september, 2012 Totalno spucala avto (nazadnje ne vem kdaj sem se tak potrudla ) in mislim, da bom zahtevala copate v avtu! ... upam, da ne bo de?a, druga?e sem se za brezveze trudla Citiraj
g.Wankel Napisano 15. september, 2012 Prijavi Napisano 15. september, 2012 ?e ene 4 dni ga ne bo...potem pa spet jovo na novo Citiraj
Baby Viper Napisano 16. september, 2012 Prijavi Napisano 16. september, 2012 Mene tud nekaj vle?e, da bi ?el zdela oprat lubico Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
batko Napisano 16. september, 2012 Prijavi Napisano 16. september, 2012 Jst sem jo pa vceraj opral in ji natankal 50 litrov nafte za 50 evrckov Citiraj www.gistel.si
batko Napisano 17. september, 2012 Prijavi Napisano 17. september, 2012 cvi?ka Neeee...prisu en sofer z kamjonom pa mi prodal nafto po en euro Citiraj www.gistel.si
giyamazdas Napisano 17. september, 2012 Prijavi Napisano 17. september, 2012 Kon?no zamenjal toti voznikov vizir Hvala foruma?u ?e enkrat za help Aja, pa avto sem dostavo mo?akarju ki rihta za??ite karoserije, ja pa brisalce vse 3 sn zamenju ker pravi da bo de? od srede dalje Citiraj
Lava Napisano 17. september, 2012 Prijavi Napisano 17. september, 2012 Mene tud nekaj vle?e, da bi ?el zdela oprat lubico 13 min do 8ih ZUTRI? Citiraj http://mojsvet-nassvet.blogspot.com/ /> <>http://the-world-of-lava.blogspot.com/
Deeyan Napisano 17. september, 2012 Prijavi Napisano 17. september, 2012 13 min do 8ih ZUTRI? on ma tak ?iht, da ga energijske pija?e pokonc dr?ijo Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.