Lava Napisano 17. september, 2012 Prijavi Napisano 17. september, 2012 pa ne sam to Citiraj http://mojsvet-nassvet.blogspot.com/ /> <>http://the-world-of-lava.blogspot.com/
iceman22 Napisano 17. september, 2012 Prijavi Napisano 17. september, 2012 naredu sm tehnicnega brez problema.. Citiraj www.trziskisladoled.si
DARiAN_M Napisano 18. september, 2012 Prijavi Napisano 18. september, 2012 naredu sm tehnicnega brez problema.. A je bilo kaj druzga za pri?akovat? Citiraj
iceman22 Napisano 18. september, 2012 Prijavi Napisano 18. september, 2012 A je bilo kaj druzga za pri?akovat? glede na to da nimam homologirano platisca in auspuh bi lahko bilo drugace. Citiraj www.trziskisladoled.si
mazdaman Napisano 19. september, 2012 Prijavi Napisano 19. september, 2012 Zamenjal cev za zrak, ter gume ki tesnijo okoli vrat, 1x spredaj 1x zadaj Si kupil novo? koliko ? Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
jures Napisano 19. september, 2012 Avtor Prijavi Napisano 19. september, 2012 A zato me ne pokli?e ni?, VIP STATUS ?e bi prej povedal, bi Astro dobil pri meni Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
klemenb Napisano 19. september, 2012 Prijavi Napisano 19. september, 2012 Si kupil novo? koliko ? Ja novo cca.100? Citiraj
yanko Napisano 19. september, 2012 Prijavi Napisano 19. september, 2012 sem ji prvo??u ve?ja plati??a ( 15 col-ska) Citiraj
jxl Napisano 20. september, 2012 Prijavi Napisano 20. september, 2012 pelu jo mal na sprehod pa pofotkat nebi je ?kodl prej ?e mal oprat sam j*ga lenobi bomo zvesti do groba (mogo?e celo kdo najde slike) aja nalil LPG do daske pa preveru olje Citiraj
Baby Viper Napisano 20. september, 2012 Prijavi Napisano 20. september, 2012 pelu jo mal na sprehod pa pofotkat nebi je ?kodl prej ?e mal oprat sam j*ga lenobi bomo zvesti do groba (mogo?e celo kdo najde slike) aja nalil LPG do daske pa preveru olje Mal pa more bit umazanka Aja pa slike so Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Baby Viper Napisano 21. september, 2012 Prijavi Napisano 21. september, 2012 Dans sm jo pa dvakrat konkretno natovoru in se ni ?ist n? prito?vala Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Z M A J Napisano 24. september, 2012 Prijavi Napisano 24. september, 2012 Jaz sem jo neki malga vozu, vsekakor jo je pa de? po?egnov in je spet vsa flekasta ?rnozmayda. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jstdoma Napisano 24. september, 2012 Prijavi Napisano 24. september, 2012 ?e drugi? letos sem jo pelu na lepotno preobrazbo v MB Citiraj
Boss Napisano 24. september, 2012 Prijavi Napisano 24. september, 2012 ?e drugi? letos sem jo pelu na lepotno preobrazbo v MB Men jo je hotu en z MB tablco danes kr v Ljubljani narest... Citiraj
didy Napisano 24. september, 2012 Prijavi Napisano 24. september, 2012 hmm kako na povem ni? nism naredila danes, ker me je prezgodaj zapustila moja ?rna mazda 323bg upam da je ?la vsaj dobremu lasniku, ki ne bo pozabu nanjo .. sam moje modre mazde pa ne dam ta bo pa pri hi?i ostala je moja pva mazda.. ker pa pravjo da ena ni nobena pa ?e razmi?lam o nakupu nove mazde sam ve? pa ne povem je ?e skrivnost lahko mi pa delite svoje isku?nje ali predloge sprejmem vse aja ?isto vse Citiraj
Z M A J Napisano 24. september, 2012 Prijavi Napisano 24. september, 2012 hmm kako na povem ni? nism naredila danes, ker me je prezgodaj zapustila moja ?rna mazda 323bg upam da je ?la vsaj dobremu lasniku, ki ne bo pozabu nanjo .. sam moje modre mazde pa ne dam ta bo pa pri hi?i ostala je moja pva mazda.. ker pa pravjo da ena ni nobena pa ?e razmi?lam o nakupu nove mazde sam ve? pa ne povem je ?e skrivnost lahko mi pa delite svoje isku?nje ali predloge sprejmem vse aja ?isto vse Ti si pravi Mazda ?vercerka. Predlagam da tokrat kupi? neko V6 makino, recimo Xedos6, ta avto?ek se super pelje, pa tudi cajt, da dobi Mazda?ka dru?ina kot ste vi, eno 6-cilindrsko makino.j Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 24. september, 2012 Prijavi Napisano 24. september, 2012 Ti si pravi Mazda ?vercerka. Predlagam da tokrat kupi? neko V6 makino, recimo Xedos6, ta avto?ek se super pelje, pa tudi cajt, da dobi Mazda?ka dru?ina kot ste vi, eno 6-cilindrsko makino.j misli bere? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
didy Napisano 25. september, 2012 Prijavi Napisano 25. september, 2012 misli bere? waw bom malo premislila lede te mazde ?eprav ni mi slaba sam ?e pelat bi jo mogla Citiraj
Deeyan Napisano 25. september, 2012 Prijavi Napisano 25. september, 2012 didy, al pa tega stroja http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6467893&show=1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
YavarYe X6V6 Napisano 25. september, 2012 Prijavi Napisano 25. september, 2012 Zjutraj zakurbal Webasto in potem zakurblal se polza in se po dobrih dveh tednih z AVTOM odpeljal v sluzbo. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 25. september, 2012 Prijavi Napisano 25. september, 2012 didy, al pa tega stroja http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6467893&show=1 V momentu bi ji ga OT zaplenil. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
dejanot Napisano 25. september, 2012 Prijavi Napisano 25. september, 2012 V momentu bi ji ga OT zaplenil. Cao Hehe ja res je, bi pol bil kar moj LP Citiraj !!! Adrenalin is our food, speed is our drug, DOWNHILL is our life,... =) !!!
Deeyan Napisano 25. september, 2012 Prijavi Napisano 25. september, 2012 V momentu bi ji ga OT zaplenil. ampak cena je pa ugodna za popizdit, menjam za 3-jko Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Baby Viper Napisano 25. september, 2012 Prijavi Napisano 25. september, 2012 Baje da slika pove tiso? besed.. v tem primeru celo 2000 Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.