Deeyan Napisano 25. september, 2012 Prijavi Napisano 25. september, 2012 to?n tak avspuh sm js lansk let ?enku enmu, ki ga je ?e naprej uporablju na Daihatsuju Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Baby Viper Napisano 25. september, 2012 Prijavi Napisano 25. september, 2012 Je bil Powerful? Predvidevam da se tistga ni dal legalizirat, za razliko od tega mojga Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Deeyan Napisano 25. september, 2012 Prijavi Napisano 25. september, 2012 Je bil Powerful? Predvidevam da se tistga ni dal legalizirat, za razliko od tega mojga hotu sm ga, pa je reku pol serviser, da ga nemore, ker nima nobenih cifer... Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
didy Napisano 25. september, 2012 Prijavi Napisano 25. september, 2012 ampak cena je pa ugodna za popizdit, menjam za 3-jko ja tu se pa popolnoma strinjam ?e isti moment bi bila brez njega Citiraj
klemenb Napisano 27. september, 2012 Prijavi Napisano 27. september, 2012 Danes ni? so pa v?eraj v Dr.Pelkotovi delavnici naredili velik servis Pa ?e ena novej?a slikica Citiraj
Baby Viper Napisano 28. september, 2012 Prijavi Napisano 28. september, 2012 Viper je kon?no dobil zvok ki si ga zaslu?i Pa ?e podpis bo treba rahlo updejtat Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Još šta Napisano 29. september, 2012 Prijavi Napisano 29. september, 2012 vrjetno sm opravil z akvarijom pri rezervni gumi Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
batko Napisano 29. september, 2012 Prijavi Napisano 29. september, 2012 vrjetno sm opravil z akvarijom pri rezervni gumi Kje je bil problem? Citiraj www.gistel.si
mare- Napisano 29. september, 2012 Prijavi Napisano 29. september, 2012 Voznikov sede? sem imel zunaj.Zakaj?Zato,ker na servisu niso zrihtali ni?! Znan problem pri letniku 2008 je pomikanje sede?a levo,desno skozi ovinke.To se je za?elo ?e po prvem letu.Na servisu so rekli,da je potrebna zamenjava vodil sede?a,kar naj bi kasneje tudi naredili.No kak?nega pol leta je bil mir nato pa vsak dan slab?e.Danes sem vzel sede? ven in pogledal zakaj se gre.Vodilo je vpeto z ?tirimi pini na sede? in blokirano z jeklenimi podlo?kami.Zaradi sile skozi ovinke se te podlo?ke pomaknejo navzven in sede? se za?ne pomikat. Na servisu so vejetno te podlo?ke potolkli nazaj gor in pol leta je bil mir. Skozi pine sem zvrtal luknjo,vrezal M4 navoj in dodal 2 podlo?ki fi12.Skozi cel pin sem dal vijak M4,ki dr?i ti dve podlo?ki katere pritiskata na originalno. Upam,da bo zdaj mir Citiraj
iceman22 Napisano 29. september, 2012 Prijavi Napisano 29. september, 2012 ma cudno da js nimam probleme s temu. no po drugi strani hvala bogu. Citiraj www.trziskisladoled.si
Boss Napisano 30. september, 2012 Prijavi Napisano 30. september, 2012 ma cudno da js nimam probleme s temu. no po drugi strani hvala bogu. No to je bil edini problem, ki sem ga imel na svoji ?estki - so pa zrihtali v drugo in je zdaj ?e dobrih 60kkm mir. Citiraj
Z M A J Napisano 1. oktober, 2012 Prijavi Napisano 1. oktober, 2012 Od petka je ma?inca po?ivala in sem jo dans z veseljem zalaufal in odpelju malenkost ?ez omejitve. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 1. oktober, 2012 Prijavi Napisano 1. oktober, 2012 Od petka je ma?inca po?ivala in sem jo dans z veseljem zalaufal in odpelju malenkost ?ez omejitve. in kak je filing brez navora Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 1. oktober, 2012 Prijavi Napisano 1. oktober, 2012 in kak je filing brez navora Bi prej reku, da je tvoja CEZA brez navora proti moji Zmaydi. :ne vem: Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 1. oktober, 2012 Prijavi Napisano 1. oktober, 2012 Bi prej reku, da je tvoja CEZA brez navora proti moji Zmaydi. :ne vem: ti bi ga naj mel 207Nm CEZA je pa na 240Nm, pospe?ko pa res ne more bit za 109HP XD Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
mokster Napisano 1. oktober, 2012 Prijavi Napisano 1. oktober, 2012 Pele ji je zmontiral novo sklopko. Citiraj
jxl Napisano 3. oktober, 2012 Prijavi Napisano 3. oktober, 2012 koncno dal nalepko na avto 3:) Citiraj
g.Wankel Napisano 3. oktober, 2012 Prijavi Napisano 3. oktober, 2012 Raztegnu po dolgem in po?ez Sva ?la en kratki giro ?ez barje Citiraj
jures Napisano 4. oktober, 2012 Avtor Prijavi Napisano 4. oktober, 2012 http://www.mazda-si.net/index.php?s=&s...st&p=270781+http://www.mazda-si.net/index.php?s=&s...st&p=270776+http://www.mazda-si.net/index.php?s=&s...st&p=270782 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Još šta Napisano 6. oktober, 2012 Prijavi Napisano 6. oktober, 2012 Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Deeyan Napisano 6. oktober, 2012 Prijavi Napisano 6. oktober, 2012 ZMAJ, tvoji pragovi so spet rumeni zdej so pripravljeni za barvanje Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
jures Napisano 6. oktober, 2012 Avtor Prijavi Napisano 6. oktober, 2012 ZMAJ, tvoji pragovi so spet rumeni zdej so pripravljeni za barvanje Ha ha ha haEvo ?e bi rad ?e avto po?ivil na rumeno ?ez zimo ga mu loh zglanca? (avto...).. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Deeyan Napisano 6. oktober, 2012 Prijavi Napisano 6. oktober, 2012 se bo tut avto po?ivil ampak definitivno ne v rumeno Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Baby Viper Napisano 7. oktober, 2012 Prijavi Napisano 7. oktober, 2012 Sicer ?e v?eraj..ampak ok Zapelju sm jo na valje in ji zmeru kak?na je razlika med plinom in bencinom v konjih Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.