Još šta Napisano 26. oktober, 2012 Prijavi Napisano 26. oktober, 2012 pospravu jo v nulo...in se ne kadi vec notr in ne pije niti ne f*%& vsaj cez zimo ne Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Boss Napisano 26. oktober, 2012 Prijavi Napisano 26. oktober, 2012 pospravu jo v nulo...in se ne kadi vec notr in ne pije niti ne f*%& vsaj cez zimo ne a ti je gretje zicev crknilo? Citiraj
Z M A J Napisano 26. oktober, 2012 Prijavi Napisano 26. oktober, 2012 Danes sem (z Lojzem v mislih) mal privil makino po AC, da vidim ?e sploh ?e imam GT-jko in ?e kaj da od sebe. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
mazda6RFD Napisano 28. oktober, 2012 Prijavi Napisano 28. oktober, 2012 obul sem obe mazdi v zimsko obutev... Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 29. oktober, 2012 Prijavi Napisano 29. oktober, 2012 Zjutraj sem jo pogrel predno sem jo pognal po na?i dolini na letnjakih in metal dol dreka?e z zimaki s 95 km/h Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
mazdaman Napisano 29. oktober, 2012 Prijavi Napisano 29. oktober, 2012 Zaradi vremenskih razmer zamenjal gume Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
LabiGT Napisano 29. oktober, 2012 Prijavi Napisano 29. oktober, 2012 jaz moram najprej zravnat zimske feltne in sele pol montiramo zimske... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Mraušk Mčk Napisano 29. oktober, 2012 Prijavi Napisano 29. oktober, 2012 O?istil sneg z mazde. Do nadaljnega ostajajo gor letne pnevmatike, bom ?el na zimske ko bo potrebno. Ej fantje kaj pani?arte saj ?e nismo 15. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Z M A J Napisano 30. oktober, 2012 Prijavi Napisano 30. oktober, 2012 O?istil sneg z mazde. Do nadaljnega ostajajo gor letne pnevmatike, bom ?el na zimske ko bo potrebno. Ej fantje kaj pani?arte saj ?e nismo 15. To?no to, moje Bridgestone Turanza so se tudi na malo sne?ne podlage odli?no peljale. A folk (predvidevam da ?e kar veliko z zimskimi) vozi kot BI SE JIM SANJAL za volanom. Ulil sem mal benza v ?rnozmaydo, ker je bila ?e kr proti koncu s tem gorivom. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 30. oktober, 2012 Prijavi Napisano 30. oktober, 2012 To?no to, moje Bridgestone Turanza so se tudi na malo sne?ne podlage odli?no peljale. To?n tak, bolj ko vle?e? po ro?ni manj drsi Ulil sem mal benza v ?rnozmaydo, ker je bila ?e kr proti koncu s tem gorivom. ti si lisac, si ?aku, da se poceni Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Alex Napisano 30. oktober, 2012 Prijavi Napisano 30. oktober, 2012 U, jaz tudi ?e nisem montiral zimske gor.Je bilo danes 2 desetinke slane na cesti. Citiraj
tauko Napisano 30. oktober, 2012 Prijavi Napisano 30. oktober, 2012 v?eraj zamenjal ?pegu na voznikovi strani, ker je prej?nga fr?lok od renoja zadel zdaj se spet varno vozim dalje Citiraj
J.J. Napisano 31. oktober, 2012 Prijavi Napisano 31. oktober, 2012 peljal mojo novo belko v ?atez Citiraj
iceman22 Napisano 1. november, 2012 Prijavi Napisano 1. november, 2012 evo obrnu sm magicnih 120 000 Citiraj www.trziskisladoled.si
LabiGT Napisano 1. november, 2012 Prijavi Napisano 1. november, 2012 evo obrnu sm magicnih 120 000 pa se res si jih obrnu Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Još šta Napisano 1. november, 2012 Prijavi Napisano 1. november, 2012 dans prov nic...ze 2 dni jo nism zapelu mal... aja lahk bi gume menju ja. Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Deeyan Napisano 2. november, 2012 Prijavi Napisano 2. november, 2012 na 3-ki premazu del podvozja z bitumnom Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
giyamazdas Napisano 5. november, 2012 Prijavi Napisano 5. november, 2012 Bil pri majstru Mitji, sma se zmenila da bova malo malenkosti po?raufala po?asi. Druga?e pa vozilo super laufa. Citiraj
Baby Viper Napisano 6. november, 2012 Prijavi Napisano 6. november, 2012 Dobu sm lisice In to v barvi ene od mazdic v podpisu Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Simke Napisano 6. november, 2012 Prijavi Napisano 6. november, 2012 To sem naredil pravzaprav v?eraj, menjal letne za zimske bridgestonke, zdaj naj pa zima kar pride Citiraj
jures Napisano 6. november, 2012 Avtor Prijavi Napisano 6. november, 2012 Dobu sm lisice In to v barvi ene od mazdic v podpisu ta prav lisac Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Još šta Napisano 6. november, 2012 Prijavi Napisano 6. november, 2012 v zimske cevlce jo dau Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Slivka Napisano 6. november, 2012 Prijavi Napisano 6. november, 2012 V kason postavil obe garnituri sne?nih verig. Ja, nekateri smo bolj v hribih, pa... Dedek Mraz, mi smo pripravljen. Po?en! Ne, Boss, za to ni zaslu?na Pahorjeva vlada. Ne, Boss, za to ni kriva Jan?eva vlada. Da te ustavim, ?e preden sploh za?ne?. Citiraj
Z M A J Napisano 8. november, 2012 Prijavi Napisano 8. november, 2012 Pri Pelku opravil redni servis, poleg tega mi je pa ?e o?istil loputo zraka (zaradi katere ti lahko me?e avto v varnostni progam kot mi je tudi majstr sam potrdil) in pa namazali smo le?aje na amortizerjih (nisem niti vedel da ta stvar sploh obstaja). Tokrat smo prvi? nalili 10w olje noter, doslej sem vedno vozil 5w (?isto sintetko), ampak mi ga je kar nekaj popila zver, tako da zdej zna bit krepko bolje. Polsintetka naj bi bila za NA benz motorje ?isto zadost kvalitetna. Obisk pri Pelku priporo?am tudi ostalim, dec res nardi kot se zagre, cene pa zelo ugodne. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 8. november, 2012 Prijavi Napisano 8. november, 2012 Js sm se pa dons na F-ki lotu menjavat prednje plo??ice, prehitela me je pa tema Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.