mokster Napisano 23. november, 2012 Prijavi Napisano 23. november, 2012 Danes zve?er je Mazda 6 s pomo?jo Ajvarja dobila nove megla lu?ke. Pa ?e Ajvar mi je demonstriral, kako na en mah lahko opere? ma?ino in lastnika hkrati. Priporo?am da testirate, ko boste kaj na obisku. Citiraj
Z M A J Napisano 25. november, 2012 Prijavi Napisano 25. november, 2012 Obrnil stanje ?tevca preko 310kkm. In pa namestil novo di?e?o smrekco Mazda klub-a, prej?njo sem imel ve? kot pol leta. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 25. november, 2012 Prijavi Napisano 25. november, 2012 Obrnil stanje ?tevca preko 310kkm. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 25. november, 2012 Prijavi Napisano 25. november, 2012 Obrnil stanje ?tevca preko 310kkm. In pa namestil novo di?e?o smrekco Mazda klub-a, prej?njo sem imel ve? kot pol leta. Pol se pripravlja? za zamenjavo za ?e tretji motor, ker baje bencinarke full zaribajo ko delajo na LPG ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 25. november, 2012 Prijavi Napisano 25. november, 2012 Pol se pripravlja? za zamenjavo za ?e tretji motor, ker baje bencinarke full zaribajo ko delajo na LPG ? Po mojem vedenju je (in naj bi ?e neki cajta bil) kar prvi motor pod motornim pokrovom (se pravi cca. 240kkm na LPG gorivo). Je pa res, da bom moral menjat (levi) nosilec na menjalniku, ker je kot ka?e ?e kar dotrajan in se dogajajo dolo?ene vibracije ?e ob samem zagonu avta. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 26. november, 2012 Prijavi Napisano 26. november, 2012 dons (oz. u?er) mi je kon?n ratal obnovit zavorno ?eljust na F-ki (komplet gumic 30? mamu jim ), tak da je avto po dolgem cajtu spet na tleh, jutr p ?e na drugi strani plo??ice zamenjat Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Deeyan Napisano 26. november, 2012 Prijavi Napisano 26. november, 2012 dons (oz. u?er) mi je kon?n ratal obnovit zavorno ?eljust na F-ki (komplet gumic 30? mamu jim ), tak da je avto po dolgem cajtu spet na tleh, jutr p ?e na drugi strani plo??ice zamenjat to pa zdej prime na pas mater bolj? ko na 3-jki Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Mraušk Mčk Napisano 28. november, 2012 Prijavi Napisano 28. november, 2012 Namontiral zimske. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Lukc Napisano 29. november, 2012 Prijavi Napisano 29. november, 2012 Imam ene LED lu?ke za mojo mazdo 3 pa bi jih rad sam vgradil.. A je kak?en tutorial tukaj na forumu za take stvari? Lp Citiraj
Slivka Napisano 30. november, 2012 Prijavi Napisano 30. november, 2012 Sem imel 100?, pa sem ?el tankat poln tank nafte. Ker je ?e ostalo, sem BTjko peljal v avtopralnico, da so jo oprali, o?istili, spucali, spedenali,... od zunaj in od znotraj. Zdaj je sterilno ?ista in higiensko neopore?na... No, bila je... Predv?eraj?njim... Ne, Boss, za to ni zaslu?na Pahorjeva vlada. Ne, Boss, za to ni kriva Jan?eva vlada. Da te ustavim, ?e preden sploh za?ne?. Citiraj
Deeyan Napisano 30. november, 2012 Prijavi Napisano 30. november, 2012 js pa ?ist n?, ker me je spet de? zajebu Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
YavarYe X6V6 Napisano 30. november, 2012 Prijavi Napisano 30. november, 2012 Po?ekiral olje v motorju in zakurblal klimo in seveda ?e VEDNO na letnjakih. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
uklopko Napisano 30. november, 2012 Prijavi Napisano 30. november, 2012 Po?ekiral olje v motorju in zakurblal klimo in seveda ?e VEDNO na letnjakih. ivar kaj se iz pretekle ?ole nisi ni? navadil Hitr giume dobre gor,da nov? po robnikih slajdal Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Boss Napisano 1. december, 2012 Prijavi Napisano 1. december, 2012 Na evo jaz sem se pa dr?al tvojega nasveta in Mazdi zamenjal salonarje za zimske ?kornje. Mejdu? sem stehtal 16 colsko kolo in ima 19 kg, letna 18" pa kar 24 kg. Se pravi so vse ?tiri letna te?je za 20kg - tolk o lplati??ih iz lahke litine Aja pa kakorkoli nisem glih fan zimakov se pa kr poznajo bolj?i pospe?ki z la?jimi in o?jimi gumami. Citiraj
Alex Napisano 1. december, 2012 Prijavi Napisano 1. december, 2012 Na evo jaz sem se pa dr?al tvojega nasveta in Mazdi zamenjal salonarje za zimske ?kornje. Mejdu? sem stehtal 16 colsko kolo in ima 19 kg, letna 18" pa kar 24 kg. Se pravi so vse ?tiri letna te?je za 20kg - tolk o lplati??ih iz lahke litine Aja pa kakorkoli nisem glih fan zimakov se pa kr poznajo bolj?i pospe?ki z la?jimi in o?jimi gumami. Se pravi, da mora? kar celo leto vozit na zimakih...kot marsikdo drugi. Citiraj
Boss Napisano 1. december, 2012 Prijavi Napisano 1. december, 2012 Se pravi, da mora? kar celo leto vozit na zimakih...kot marsikdo drugi. bogokletna izjava... bi pa lahko zamenjal za 16" letne - hmmm ?e poraba bi bila manj?a Citiraj
Z M A J Napisano 1. december, 2012 Prijavi Napisano 1. december, 2012 Kupu jo.. Bravo! Jaz pa sem kar na benz malo vozil, da vidim ?e ?e u redu laufa na to gorivo. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Tomozuki Napisano 1. december, 2012 Prijavi Napisano 1. december, 2012 Na evo jaz sem se pa dr?al tvojega nasveta in Mazdi zamenjal salonarje za zimske ?kornje. Mejdu? sem stehtal 16 colsko kolo in ima 19 kg, letna 18" pa kar 24 kg. Se pravi so vse ?tiri letna te?je za 20kg - tolk o lplati??ih iz lahke litine Aja pa kakorkoli nisem glih fan zimakov se pa kr poznajo bolj?i pospe?ki z la?jimi in o?jimi gumami. Se mi je zdelo, da avto nikamor ne gre Meni so se ?e jeklene zdele la?je od aluminijastih. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 2. december, 2012 Prijavi Napisano 2. december, 2012 Sprobal letnjake po sne?eni cesti in bla je pridna. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 2. december, 2012 Prijavi Napisano 2. december, 2012 Uzuni parkiral Zmaydo, ?eprov imam gara?o fraj, naj malo okusi zimske radosti. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boškobuha Napisano 2. december, 2012 Prijavi Napisano 2. december, 2012 Tanku.. 58,5-650km ;-) Citiraj
Baby Viper Napisano 3. december, 2012 Prijavi Napisano 3. december, 2012 Po dovgem cajtu z rde?im vragom naredu manj?i krog in ga spomnu kaj vse ga ?aka pozimi Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
iceman22 Napisano 4. december, 2012 Prijavi Napisano 4. december, 2012 zamenjal sm akomulator, sm ga dobil po super ceni, pa kupu sm radar detektor.. po prvih ugotovitvah ta stvar je res moteca.. upam da mi bo vsaj kdaj prov prsla.. Citiraj www.trziskisladoled.si
Lava Napisano 4. december, 2012 Prijavi Napisano 4. december, 2012 Po dovgem cajtu z rde?im vragom naredu manj?i krog in ga spomnu kaj vse ga ?aka pozimi sej je ?e zima Citiraj http://mojsvet-nassvet.blogspot.com/ /> <>http://the-world-of-lava.blogspot.com/
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.