Alex Napisano 8. marec, 2013 Prijavi Napisano 8. marec, 2013 u gorici smo ?e u kopalkah U Kopru so jih ?e slekle. Citiraj
Z M A J Napisano 9. marec, 2013 Prijavi Napisano 9. marec, 2013 Kar nam ?lanom ARAG-a pripadajo tudi nalepke, sem pa zalepu, da se ne bo le prah nabiral na njih. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Mraušk Mčk Napisano 9. marec, 2013 Prijavi Napisano 9. marec, 2013 Danes ni?, sem pa v?eraj izgubil edini klju? od mazde, ki ga premorem. No potem je stekla iskalna akcija in na?el sem ga, kje drugje, v o?tariji. Ampak za ro?e kupit sem bil pa potem prepozen, ker je bilo ?e vse zaprto. Pa nisem bil doma preve? kregan, ker je moja ?e navajena vsega hudega. Sem ji pa zato danes kupil Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
YavarYe X6V6 Napisano 9. marec, 2013 Prijavi Napisano 9. marec, 2013 Kompletno ??ekiral vse mo?na vgrajena elektronska jajca ?e so zdrava. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Baby Viper Napisano 12. marec, 2013 Prijavi Napisano 12. marec, 2013 Sicer ?e v?eraj, ko je bil zakon vreme.. sem jo pa kon?no zbudil iz zimskega spanja in odpelu en krog od verov?kove do zbilja pa nazaj Topless, da ne bo pomote Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
yanko Napisano 21. marec, 2013 Prijavi Napisano 21. marec, 2013 evo kon?no letne gume ji dal nazaj gor Citiraj
Još šta Napisano 21. marec, 2013 Prijavi Napisano 21. marec, 2013 privoscil ji malnekost iz ebaya Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
pozdrav Napisano 22. marec, 2013 Prijavi Napisano 22. marec, 2013 Pozdravljeni ! Sem montiral vzratno kameri in lcd ekran za la?je in bolj varno parkiranje. NA mojo MAZDO 6 2008. Citiraj Pozdrav
Strela Napisano 31. marec, 2013 Prijavi Napisano 31. marec, 2013 V?er k je bilo koliko toliko ok vreme sem jo generalno spucal. Posesal do zadnje pikice, plastiko o?istil s temi vla?nimi rob?ki. Ma lepo, lepo, avto kot nov , dokler dece zadaj ne dam ! Citiraj
Tomozuki Napisano 1. april, 2013 Prijavi Napisano 1. april, 2013 Ta vzvratna kamera je kul. Sem jo ?e na nekaj avtomobilih sprobal/videl in se mi zdi dosti bolj uporabna od senzorjev. Citiraj
Dejan Pavlovic Napisano 4. april, 2013 Prijavi Napisano 4. april, 2013 zamenu ''gojzarje'' za ''superge'' Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
Baby Viper Napisano 4. april, 2013 Prijavi Napisano 4. april, 2013 zamenu ''gojzarje'' za ''superge'' Priprave na maraton? Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
LabiGT Napisano 4. april, 2013 Prijavi Napisano 4. april, 2013 kr carski avatar mas..dobr te je ujel fotograg Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Baby Viper Napisano 4. april, 2013 Prijavi Napisano 4. april, 2013 tnx, res je bil zakon fotograf..pa niti nisem velik poziru Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Dejan Pavlovic Napisano 4. april, 2013 Prijavi Napisano 4. april, 2013 Priprave na maraton? na topu asfalt:) Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
AmpeR Napisano 4. april, 2013 Prijavi Napisano 4. april, 2013 Jaz sem ?el v?eraj pogledat do ene na?e parcele v gozdu, ki nam nekdo krade drva . Ojojoj dostop, ?ivo blato od vleke drv tako, da 4x4 je prav pri?el . Brez njega mi me morali z traktorjem vle?i Potem pa sem doma posral celo dvori??e, saj na notranjost blatnikov in na robove ter na podvozje se je nabralo ogromno blata. Spredaj z wapom kar lepo gre, zadaj pa je nek filc in na to se blato fanj prilima. To ni najbolj pogruntana zadeva. lp Citiraj
Još šta Napisano 5. april, 2013 Prijavi Napisano 5. april, 2013 Danes praznovala b.day. kupil ji darilce Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
jstdoma Napisano 5. april, 2013 Prijavi Napisano 5. april, 2013 Zamenu en le?aj in nataknu poletne ?evlje! Citiraj
Jest Napisano 9. april, 2013 Prijavi Napisano 9. april, 2013 Mazda preobuta ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
DeanKS Napisano 9. april, 2013 Prijavi Napisano 9. april, 2013 V?eraj je mazdica dobila servis pri Pelkotu in nalepke mazda kluba Danes pa temeljito spomladansko ?i??enje Citiraj When in doubt, duck it!
Boss Napisano 9. april, 2013 Prijavi Napisano 9. april, 2013 Pomlad se je kon?no za?ela - tudi moja Mazdica je ?e v teka?kih ?eveljcih. Citiraj
AmpeR Napisano 9. april, 2013 Prijavi Napisano 9. april, 2013 Jaz pa danes razmi?ljam, kako dodatno razsvetliti prtlja?nik. Neki se igram z LED trakovi. Ma moram spit kozarec , da dobim idejo. Citiraj
Deeyan Napisano 9. april, 2013 Prijavi Napisano 9. april, 2013 zemenju EGR ventil na 3-jki, poleg tega ga ?e blendiru in zadeva zdej dela ko ?us Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
KAALman Napisano 13. april, 2013 Prijavi Napisano 13. april, 2013 montiral letne gume... Citiraj LP KAALman
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.