Deeyan Napisano 13. april, 2013 Prijavi Napisano 13. april, 2013 js pa f-ko skorajda sestavu Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
MazdaBoy Napisano 14. april, 2013 Prijavi Napisano 14. april, 2013 montiral letne gume... Jst tud. Citiraj
Još šta Napisano 14. april, 2013 Prijavi Napisano 14. april, 2013 jst sm jih pa skor...mejckn je mankal Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
jacques33 Napisano 14. april, 2013 Prijavi Napisano 14. april, 2013 Moja ima tudi ze letne gume gor, temeljito sem Jo opral in ji privoscil vosek. Bo pa treba nabaviti korekturo in popraviti kaksno poskodbo od kamenckov. Verjetno bom dal spredaj montirati zavesice. Citiraj Mazda6 Sport CD 129 TE Plus-ex Mazda6 SPC CD 150 Revolution
Deeyan Napisano 14. april, 2013 Prijavi Napisano 14. april, 2013 js pa fini?iru f-ko, zdej je prpravlena na vzlet Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
jures Napisano 14. april, 2013 Avtor Prijavi Napisano 14. april, 2013 Ni ga dneva, da je ne bi izkoristil vsaj 80% kot karavana...caka jo pa... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
uklopko Napisano 15. april, 2013 Prijavi Napisano 15. april, 2013 Moja pa je dobila v sobooto nove bremze spredaj ,Pa nov kabinski filter:) Pa govorimo o plehu da nev pomote Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
mazdaman Napisano 15. april, 2013 Prijavi Napisano 15. april, 2013 Porihtal desni zavorni cilinder, ki sedaj ve? ne ?teka. ?aka me pa ?e levi sem ugotovil danes zjutraj. Bo pa ?as da na obeh avtih naro?im komplete tesnil za sprednje zav. cilindre, ker pri teh 10+ let in 200kkm -+ je to pa? potrebno delat. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Još šta Napisano 17. april, 2013 Prijavi Napisano 17. april, 2013 Spet sm skor nataknu poletne cevlce Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
yanko Napisano 18. april, 2013 Prijavi Napisano 18. april, 2013 jest pa sm se danes mal igral s carbonom in nastalo je tole : in porihtal dalinjsko zaklepanje, namre? ni delalo Citiraj
jures Napisano 19. april, 2013 Avtor Prijavi Napisano 19. april, 2013 Prvic letos opral Power box iz 4 na 7 Poletje je tu (spomladi ni in je ne bo) Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
g.Wankel Napisano 19. april, 2013 Prijavi Napisano 19. april, 2013 Opral, spoliral, po?istil znotraj, dolil olje in ?ajbenvodo, nafilal 100ko napolno, pa ?e gume preveril. We are ready to go Citiraj
Dejan Pavlovic Napisano 19. april, 2013 Prijavi Napisano 19. april, 2013 Opral, spoliral, po?istil znotraj, dolil olje in ?ajbenvodo, nafilal 100ko napolno, pa ?e gume preveril. We are ready to go kero polir pasto pa si nucal? Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
g.Wankel Napisano 19. april, 2013 Prijavi Napisano 19. april, 2013 kero polir pasto pa si nucal? Ja uno tagladko... ne vem ?e sm sploh kdaj uno tagrobo Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 20. april, 2013 Prijavi Napisano 20. april, 2013 1X ta teden sem zamenal zimake za letnjake, malo splaknil z vodo in v sredo malo pretegnil kolesa v celje in nazaj. PS. Pa ne po lojzovo. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
yanko Napisano 21. april, 2013 Prijavi Napisano 21. april, 2013 sem jo opral in pa ?e mal na spro?ilec prtisnu Citiraj
Jest Napisano 21. april, 2013 Prijavi Napisano 21. april, 2013 Generalno spucal notranjost (sipe, tepihe, prtljaznik, spucal in namazal usnje,...) verjetno zadnjic na tej Mazdi... Zunaj nisem pral, ker sem itak pricakoval dez ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
g.Wankel Napisano 21. april, 2013 Prijavi Napisano 21. april, 2013 Zamenjal odsevnike in blinkerje nazaj na oran?no. Oz., pod mojim lastni?tvom prvi? Citiraj
Z M A J Napisano 23. april, 2013 Prijavi Napisano 23. april, 2013 Obrnil naslednjo tiso?ko na ?tevcu prevo?enih km-jev. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 23. april, 2013 Prijavi Napisano 23. april, 2013 Po cca 600 km izklopil nadle?no okroglo oran?no lu?ko in hkrati ?e naredil tuning, po doma?e tankal sem. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
J.J. Napisano 23. april, 2013 Prijavi Napisano 23. april, 2013 peljal belko s tempom 80km zjutraj od doma do lj, ne da bi koga prehitel :B Citiraj
Z M A J Napisano 23. april, 2013 Prijavi Napisano 23. april, 2013 Zgodila se je prva pomladanska ?ehta 2013 (je pa bolj slaba fotka). No zdej je pripravljena, da v kratkem zapeljem eno fajno osebo. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
DeanKS Napisano 23. april, 2013 Prijavi Napisano 23. april, 2013 Naro?il sem ji prednje letvice za lu?i in dogovoril sem se za obnovo usnja na sede?u in volanu, ki bo na sporedu jutri Trenutno pa po?iljam mail-e majstrom za temnenje stekel, ?tirim razli?nim pa da vidimo kako bo s ceno Citiraj When in doubt, duck it!
jaka7 Napisano 23. april, 2013 Prijavi Napisano 23. april, 2013 zdravo imam eno vpra?anje...danes sem na mazdi 6 letnik 2003 menjal pozicijsko ?arnico, med tem se mi je snel fokus (obro? v katerem je ?arnica za dolge lu?i ter pozicijska ?arnica). zanima me kako se ga natakne oz. nastavi nazaj ker mi ni uspelo kljub probavanju? nevem tudi kako mi ga je uspelo dobiti dol. je mogo?e da sem kaj zlomil?? najlep?a hvala za pomo?. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.