Tomozuki Napisano 7. maj, 2013 Prijavi Napisano 7. maj, 2013 Pri mojem grejo vsa noter pa ?e kaj bi se dalo poleg stisnit. Je pa res, da imam neke take dimenzije gum kot jih imajo vozi?ki za otroke Citiraj
Deeyan Napisano 8. maj, 2013 Prijavi Napisano 8. maj, 2013 Zapelu jo en krog Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
jures Napisano 8. maj, 2013 Avtor Prijavi Napisano 8. maj, 2013 A ze olje dolivas? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mazdaman Napisano 8. maj, 2013 Prijavi Napisano 8. maj, 2013 Zapelu jo en krog A ti vedno z isti probnimi tablami vozi?? Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Deeyan Napisano 8. maj, 2013 Prijavi Napisano 8. maj, 2013 A ti vedno z isti probnimi tablami vozi?? je ?lo po zavrtih, par km, tak da je bil u bistvu sam u easy test drive A ze olje dolivas? zdej ga neo treba ve? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 8. maj, 2013 Prijavi Napisano 8. maj, 2013 Malo hitrej?i tempo od Kamnika, preko GG, Radmirja in Mozirja v smeri ?o?tanja. ?rna ?vau kljub svojim letom in prevo?enim v breg ?e vedno dobro sune (cesta iz Kamnka proti ?rnivcu je zakon). Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
iceman22 Napisano 13. maj, 2013 Prijavi Napisano 13. maj, 2013 Zadnja prema: -novi diski - nove ploscice Prednja prema: - pregled in mazanje celjusti Avto: - popravilo hupe - menjava zavorne tekocine Proti veceru mogoce ji provoscim se kopanje:) Citiraj www.trziskisladoled.si
LabiGT Napisano 13. maj, 2013 Prijavi Napisano 13. maj, 2013 tankal v skopju za 1.09eur/liter... to pomeni, da je tank za ca. 13 eur cenejsi v mkd kot v slo. Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
iceman22 Napisano 13. maj, 2013 Prijavi Napisano 13. maj, 2013 tankal v skopju za 1.09eur/liter...to pomeni, da je tank za ca. 13 eur cenejsi v mkd kot v slo. Grem potem se js tankat, splaca se. Citiraj www.trziskisladoled.si
LabiGT Napisano 14. maj, 2013 Prijavi Napisano 14. maj, 2013 prezivel (skoraj) 13 ur v avtu...1100km bednih balkanskih cest, jebemu Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
DeanKS Napisano 15. maj, 2013 Prijavi Napisano 15. maj, 2013 Naredu mafijca iz moje mazde Hvala dr.glass Citiraj When in doubt, duck it!
Baby Viper Napisano 16. maj, 2013 Prijavi Napisano 16. maj, 2013 Zapelju jo en krog, da ni preve? jezna Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Još šta Napisano 16. maj, 2013 Prijavi Napisano 16. maj, 2013 mmmm gostilna Ko?ir zadi...lacn ratu. Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
YavarYe X6V6 Napisano 16. maj, 2013 Prijavi Napisano 16. maj, 2013 N?. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
g.Wankel Napisano 16. maj, 2013 Prijavi Napisano 16. maj, 2013 No, danes sva se s pavletom oglasila pri kleparju, rje ni ve? v ponedeljek gre na barvanje...tudi cel avto je sedaj poravnan, brez luftov. Citiraj
Strela Napisano 19. maj, 2013 Prijavi Napisano 19. maj, 2013 Zadnja prema: -novi diski- nove ploscice Prednja prema:- pregled in mazanje celjusti Avto:- popravilo hupe- menjava zavorne tekocine Proti veceru mogoce ji provoscim se kopanje:) Ej,kaj si dal za eno firmo diskov+plo??ic? lp. Citiraj
iceman22 Napisano 19. maj, 2013 Prijavi Napisano 19. maj, 2013 Ej,kaj si dal za eno firmo diskov+plo??ic? lp. Diski so delphi ploscice pa trw. Bomo vidl kako se obnese. Citiraj www.trziskisladoled.si
jstdoma Napisano 19. maj, 2013 Prijavi Napisano 19. maj, 2013 Pomoje je to prvi? da sem se jo sam lotil! Citiraj
jures Napisano 21. maj, 2013 Avtor Prijavi Napisano 21. maj, 2013 Lastnorocno sem jo zglancu, ker danes spet fase verjetno dozivljensko vez s trugo Slike ni manjse, samo telefonska, ker je prvic crknu moj improvised internet, grem v intervencijo Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Još šta Napisano 21. maj, 2013 Prijavi Napisano 21. maj, 2013 Pomoje je to prvi? da sem se jo sam lotil! Zgleda kot nova Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Z M A J Napisano 21. maj, 2013 Prijavi Napisano 21. maj, 2013 Mojster Alja? s spodnjega linka mi je danes menjal LPG injektorje, ki so bili ?e povsem dotrajani, zdaj sledijo testiranja novih; http://www.avtocona.si/static/61/ Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 22. maj, 2013 Avtor Prijavi Napisano 22. maj, 2013 Vgradil Box tuning iz 330 na 480, ki ne vpliva na DPF le na rahlo vecjo porabo Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
iceman22 Napisano 22. maj, 2013 Prijavi Napisano 22. maj, 2013 js sm pa zrital osvetlitev v prtljazniku, k zdajsnja je bila za en k... Citiraj www.trziskisladoled.si
AmpeR Napisano 22. maj, 2013 Prijavi Napisano 22. maj, 2013 Jest pa sem jo opral, ker sem se na AC zabil v oblak mu?ic Ena dva hdr-ja : Citiraj
jures Napisano 22. maj, 2013 Avtor Prijavi Napisano 22. maj, 2013 Lep pleh Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.