Z M A J Napisano 26. maj, 2013 Prijavi Napisano 26. maj, 2013 Vi jih vsaj lahka ve? na enkrat vozte ane V tvojem primeru se pa oseba po?uti toliko bolj posebno, ker je bil le zanjo ?e plac v avtu. Eto, malo po?istu po avtu od znotraj, ker tamala ko ima malico, je kar zanimiv rezultat. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 26. maj, 2013 Prijavi Napisano 26. maj, 2013 zjebu navoj na servo pumpi Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
KAALman Napisano 26. maj, 2013 Prijavi Napisano 26. maj, 2013 Pospravil in pripravil za novega lastnika..... Citiraj LP KAALman
YavarYe X6V6 Napisano 28. maj, 2013 Prijavi Napisano 28. maj, 2013 Zjutraj ji privo??il predgretje (v?eraj in danes) Tankal. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
janik Napisano 28. maj, 2013 Prijavi Napisano 28. maj, 2013 Kupil sem ji modni dodatek. Citiraj I had a terrible education. I attended a school for emotionally disturbed teachers. (Woody Allen)
YavarYe X6V6 Napisano 28. maj, 2013 Prijavi Napisano 28. maj, 2013 Kupil sem ji modni dodatek. Mater jaz i??em take prekle za 4 vratno, samo da ne ?trlijo NI? ?ez pritrditve-noge, pa NI?. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
janik Napisano 29. maj, 2013 Prijavi Napisano 29. maj, 2013 Mater jaz i??em take prekle za 4 vratno, samo da ne ?trlijo NI? ?ez pritrditve-noge, pa NI?. Za mojo obstajajo ene dosti lep?e, ampak so nosilci kraj?i in zato ne bi spravil gor ?tirih nosilcev za bicikle. Celo tako dobro so izgledali, da bi jih komot imel kar ves ?as na avtu. Citiraj I had a terrible education. I attended a school for emotionally disturbed teachers. (Woody Allen)
YavarYe X6V6 Napisano 30. maj, 2013 Prijavi Napisano 30. maj, 2013 ?e zmontiral to ?vedsko ?alabajzerijo, bom ?e eno popoldne zabil da bo tako kot mora biti. Picajzlast pa??. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Mraušk Mčk Napisano 30. maj, 2013 Prijavi Napisano 30. maj, 2013 Moja ma nove zavorne diske zadaj. Leti ko strela. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Z M A J Napisano 30. maj, 2013 Prijavi Napisano 30. maj, 2013 Imam na novo barvan prednji odbija?, to mi je po?timal An?e Tomc s.p. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
janik Napisano 30. maj, 2013 Prijavi Napisano 30. maj, 2013 ?e zmontiral to ?vedsko ?alabajzerijo, bom ?e eno popoldne zabil da bo tako kot mora biti.Picajzlast pa??. Moj ima precej enostaven patent in ga hitro montiram ali snamem. Nosilce za bicikle takisto. Citiraj I had a terrible education. I attended a school for emotionally disturbed teachers. (Woody Allen)
YavarYe X6V6 Napisano 31. maj, 2013 Prijavi Napisano 31. maj, 2013 Moj ima precej enostaven patent in ga hitro montiram ali snamem. Nosilce za bicikle takisto. Lej patent je ?e ok, samo pizdarija NE SEDE na streho tako kot je predvideno, servis pravi predelaj sam garancije ni tud ?e oni to nardijo, prve besede pa so ble, "ko bi vi vidu kako tole stoji na BMW, je va?e ?e ok", sem mu nazaj samo reku " BMW so evropska jaca, ?e tolk slab? ?e se evropske firme ne morjo zment da bi vsaj to skupi pasal"On pa "To mate pa tud prav" Ampak aerobar je res petarda, pri 140-150 + pa se sli?i samo rahel pi?, ni? tuljenja in ?vi?ganja. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 31. maj, 2013 Avtor Prijavi Napisano 31. maj, 2013 Lej patent je ?e ok, samo pizdarija NE SEDE na streho tako kot je predvideno, servis pravi predelaj sam garancije ni tud ?e oni to nardijo, prve besede pa so ble, "ko bi vi vidu kako tole stoji na BMW, je va?e ?e ok", sem mu nazaj samo reku " BMW so evropska jaca, ?e tolk slab? ?e se evropske firme ne morjo zment da bi vsaj to skupi pasal"On pa "To mate pa tud prav" Ampak aerobar je res petarda, pri 140-150 + pa se sli?i samo rahel pi?, ni? tuljenja in ?vi?ganja. ?e za CX7 sem moral sam skraj?at nastavke, ker je vse ?trlelo v luft.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Slivka Napisano 31. maj, 2013 Prijavi Napisano 31. maj, 2013 Mater jaz i??em take prekle za 4 vratno, samo da ne ?trlijo NI? ?ez pritrditve-noge, pa NI?. Ti dobavim jaz. Izdelane so po meri in ?elji: Citiraj
rendy Napisano 31. maj, 2013 Prijavi Napisano 31. maj, 2013 Zamenjal glavo motorja, no pele jo je, zdej se spet pelje kot mora. Hvala turbolumpiju za donacijo organa Citiraj
jures Napisano 31. maj, 2013 Avtor Prijavi Napisano 31. maj, 2013 Zamenjal glavo motorja, no pele jo je, zdej se spet pelje kot mora.Hvala turbolumpiju za donacijo organa Kok pa ima tvoja ze kilometrine? Ta zelena da ne bo pomote Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
KAALman Napisano 31. maj, 2013 Prijavi Napisano 31. maj, 2013 Menjal akumulator... Citiraj LP KAALman
rendy Napisano 31. maj, 2013 Prijavi Napisano 31. maj, 2013 Kok pa ima tvoja ze kilometrine? Ta zelena da ne bo pomote 170 000. Drga? je v prostem teku bila najve?ja napaka, k je ?edalje bolj tresel. Napaka so zviti ventili, zamenjal kompletno glavo, pa? cenej?e kot da bi iskal povite ventile itd... Citiraj
jstdoma Napisano 31. maj, 2013 Prijavi Napisano 31. maj, 2013 Spet namontiral eno neumnost na avto http://www.youtube.com/watch?v=uib2oW9nb5A Citiraj
Još šta Napisano 31. maj, 2013 Prijavi Napisano 31. maj, 2013 Spet namontiral eno neumnost na avto http://www.youtube.com/watch?v=uib2oW9nb5A haha,jst bi tut mev to! Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Deeyan Napisano 1. junij, 2013 Prijavi Napisano 1. junij, 2013 Ucer narocu tablce za F-ko Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 1. junij, 2013 Prijavi Napisano 1. junij, 2013 Z navdu?enjem opazoval edino najdi??e rje na svoji Zmaydi. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Tomozuki Napisano 2. junij, 2013 Prijavi Napisano 2. junij, 2013 Z navdu?enjem opazoval edino najdi??e rje na svoji Zmaydi. Sva ?e dva, ki ob?udujeta rjo na tem mestu. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.