Boss Napisano 7. avgust, 2013 Prijavi Napisano 7. avgust, 2013 To se tudi meni zdi nenavadno - sicer sem imel samo dva Japonca do zdaj pa tega problema z vzvratno prestavo nisem opazil. Nazadnje ko se je spomnim, je bilo to ?e na Wartburgu pred davnimi 20 leti. Citiraj
g.Wankel Napisano 7. avgust, 2013 Prijavi Napisano 7. avgust, 2013 Jaz sem imel te probleme na korejcu. Se navadi?, dvakrat stisne? sklopko pa pomaga.. Na Laguni pa res tega ni Citiraj
LabiGT Napisano 7. avgust, 2013 Prijavi Napisano 7. avgust, 2013 moras sprostit sklopko pa das v ler in pol ponovi vajo, nc na silo, ker pol je rezultat to kar si opisal...se mi je parkrat zgodilo s staro 6-ko in mogoce 2 krat z miato Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 7. avgust, 2013 Prijavi Napisano 7. avgust, 2013 moras sprostit sklopko pa das v ler in pol ponovi vajo, nc na silo, ker pol je rezultat to kar si opisal...se mi je parkrat zgodilo s staro 6-ko in mogoce 2 krat z miato Ampak na novi ?estki pa ne? Men se ne na te ne na stari to ni zgodilo niti enkrat, ?eprav tudi ?e bi se to res ni ne vem kak?en problem. Citiraj
LabiGT Napisano 7. avgust, 2013 Prijavi Napisano 7. avgust, 2013 na novi ne, ker ima po bemvejevsko narejen rikverc (manjsa verjetnost da se ti bo zataknil zaradi motorike voznika), itak da ni blo panike... mi je pa to (shema rikverca) in stikala za okno najvecji zajeb, ko presaltam iz 6 v mx5 ali obratno... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 7. avgust, 2013 Prijavi Napisano 7. avgust, 2013 Ko si glih omenil vo?nje ve?ih avtomobilov mi je zdaj ravno to v?e?, da ko ?altam na slu?benega Passata in nazaj se sploh ne rabim privajat tistih nekaj deset sekund (sklopka, menjalnik,...), ker sta vsaj v tem delu izredno podobna. Zanimivo, da pa pri Golfih pa ni tako - druga?na ergonomija, ob?utek na sklopki ... tako, da se mi tudi zgodi, da mi avto cukne, ker narobe spustim sklopko. Citiraj
Tomozuki Napisano 7. avgust, 2013 Prijavi Napisano 7. avgust, 2013 moras sprostit sklopko pa das v ler in pol ponovi vajo, nc na silo, ker pol je rezultat to kar si opisal...se mi je parkrat zgodilo s staro 6-ko in mogoce 2 krat z miato Jap, to se tudi meni dogaja. Dam v ler, spustim sklopko in ponovim postopek. V drugo gre vedno. Podobno obna?anje sem opazil na Peugeotu 206 in fotrovem Avensisu (sklopka nerada zagrabi, ?e je kak?en tepih v bli?ini). Sem se pa zadnji? spet malo peljal z mojim Svetskim avtom (Mondeom MK2) in nisem mogel verjet, kako prijetno gre menjalnik med prestavami. Nobenega trdega pretikanja, nobenega zatikanja. Kot da bi ?e sam vedel, kam mora it. Tudi vzvratno. Sicer pa se mi je najbolj trd zdel menjalnik v novem Camaru. Kot da bi pretikal prestave na starem IMT-ju. Pomoje po 500km desno roko bolj nabilda? od leve in potem si vsakdo lahko misli svoje... Citiraj
g.Wankel Napisano 7. avgust, 2013 Prijavi Napisano 7. avgust, 2013 na novi ne, ker ima po bemvejevsko narejen rikverc (manjsa verjetnost da se ti bo zataknil zaradi motorike voznika), itak da ni blo panike... mi je pa to (shema rikverca) in stikala za okno najvecji zajeb, ko presaltam iz 6 v mx5 ali obratno... Ha! Stikala za okno so pa sme?na ja, ko menjava? avte...meni v slu?benem meganu nikoli ni jasno, kam so stikala zginila s sredine Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 7. avgust, 2013 Prijavi Napisano 7. avgust, 2013 Danes na mazdi opravljen servis na 280 Kkm + doto?ili plin za klimo. Dela ko urca Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
jernic Napisano 8. avgust, 2013 Prijavi Napisano 8. avgust, 2013 Izbolj?al delovanje motorja in popravil vozne lastnosti. venzabrisalplinskodriskopress.. Citiraj Ex......... M6 136 diesel , l.02 Present.. M6 2.0 benz + gas no more , l.08 Forever.. MX5 1.6 , l.99
Boss Napisano 8. avgust, 2013 Prijavi Napisano 8. avgust, 2013 in kaj te je tolk razburilo pri plinu, da si se ga odpovedal? namre?, nekateri tale LPG tako kujejo v oblake, kot da je to nekaj najbolj?ega kar se jim je zgodilo v zadnjih letih :ne vem: Citiraj
jernic Napisano 8. avgust, 2013 Prijavi Napisano 8. avgust, 2013 in kaj te je tolk razburilo pri plinu, da si se ga odpovedal? namre?, nekateri tale LPG tako kujejo v oblake, kot da je to nekaj najbolj?ega kar se jim je zgodilo v zadnjih letih :ne vem: Zadeva je gladko crknila..oz. pumpa za plin je crknila in nova bi stala 400?..pa sem se raje odlo?il za demonta?o...?e bi stvar vsaj delala kot se ?ika ,potem ajde, bi ?e dal popravit, tako pa - bajbaj gas. Citiraj Ex......... M6 136 diesel , l.02 Present.. M6 2.0 benz + gas no more , l.08 Forever.. MX5 1.6 , l.99
jures Napisano 8. avgust, 2013 Avtor Prijavi Napisano 8. avgust, 2013 Zadeva je gladko crknila..oz. pumpa za plin je crknila in nova bi stala 400?..pa sem se raje odlo?il za demonta?o...?e bi stvar vsaj delala kot se ?ika ,potem ajde, bi ?e dal popravit, tako pa - bajbaj gas. Ja kera napeljava danes ima pa se pumpo ce je plin pod tlakom??? Ce misljis upljinac je pa to poceni dobiti in kaj te je tolk razburilo pri plinu, da si se ga odpovedal? namre?, nekateri tale LPG tako kujejo v oblake, kot da je to nekaj najbolj?ega kar se jim je zgodilo v zadnjih letih :ne vem: Tako kot nekateri dizle Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
LabiGT Napisano 8. avgust, 2013 Prijavi Napisano 8. avgust, 2013 sam on je mel nek CNG, ce se prav spomnim? klasicni LPG je ze kul, cel balkan, ki jih poznam, ga ima pa nobenih tezav... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
jures Napisano 8. avgust, 2013 Avtor Prijavi Napisano 8. avgust, 2013 uf cng ali pa avstrijski erdgass je pa drek ja Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jernic Napisano 8. avgust, 2013 Prijavi Napisano 8. avgust, 2013 nene ,imel sem LPG teko?o fazo, ta pa ima ?rpalko v bombi ,in ta je crknila.. Citiraj Ex......... M6 136 diesel , l.02 Present.. M6 2.0 benz + gas no more , l.08 Forever.. MX5 1.6 , l.99
Z M A J Napisano 8. avgust, 2013 Prijavi Napisano 8. avgust, 2013 in kaj te je tolk razburilo pri plinu, da si se ga odpovedal? namre?, nekateri tale LPG tako kujejo v oblake, kot da je to nekaj najbolj?ega kar se jim je zgodilo v zadnjih letih :ne vem: ?e govorimo o cekinih, vsekakor. Za kak?ne dirka?ke podvige in izginotje konji?kov glede na benz vo?njo, vsekakor ni. O teko?i fazi je bilo ?e marsikaj napisanega, no malo kaj od tega pozitivnega. Ivar celo svetuje, da se ji izognemo v velikem loku. Jaz pa sem danes natankal LPG na Very, cena 0,70 ? za liter. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
yanko Napisano 10. avgust, 2013 Prijavi Napisano 10. avgust, 2013 moji privo??il temeljito ?i??enje Citiraj
Z M A J Napisano 11. avgust, 2013 Prijavi Napisano 11. avgust, 2013 Nato?il ji za 15? goriva na Agipu, kar naj bi zado??alo za vsaj 1 mesec. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
janik Napisano 12. avgust, 2013 Prijavi Napisano 12. avgust, 2013 Na sprednjo masko in vetrobransko steklo skoraj 4 ure nana?al za??itno oblogo iz spe?tanih ?u?elk. Citiraj I had a terrible education. I attended a school for emotionally disturbed teachers. (Woody Allen)
jures Napisano 12. avgust, 2013 Avtor Prijavi Napisano 12. avgust, 2013 Odprl ji sipe, da ji ne bo prevroce Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jacques33 Napisano 12. avgust, 2013 Prijavi Napisano 12. avgust, 2013 Cez vikend sem se lotil pikic od kamenckov, kar dobro je izpadlo. Citiraj Mazda6 Sport CD 129 TE Plus-ex Mazda6 SPC CD 150 Revolution
YavarYe X6V6 Napisano 17. avgust, 2013 Prijavi Napisano 17. avgust, 2013 Iz prtljaznika sem ji vzel zadnjih 5 litrov Jane. In ji razlozil da jo bo dons spet mogla prpelat 40 litrov. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
tomand Napisano 17. avgust, 2013 Prijavi Napisano 17. avgust, 2013 Sm ji kon?no zmontirou amortizerje na haubi Citiraj
Z M A J Napisano 19. avgust, 2013 Prijavi Napisano 19. avgust, 2013 Vrnil Pelkovega Clia, ki sem ga imel od srede izposojenga ter prevzel svojo, vmes pa so mi majstri po?timali voznikova vrata, da ne vstopam ve? v avto kot Angle? ali Japonec, itd. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.