jures Napisano 21. avgust, 2013 Avtor Prijavi Napisano 21. avgust, 2013 Z ostankom barve, ki mi jo je dal Anze sem ji popravil vse pikice. Pleh je res thumbs down... Ce kdo se rabi to srebrno barvo jo mam se ampak bo dobra se kak mesec samo. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 21. avgust, 2013 Avtor Prijavi Napisano 21. avgust, 2013 pleh al barva? Hja ko gre barva gre tud pleh naknadno Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 21. avgust, 2013 Prijavi Napisano 21. avgust, 2013 sej vem da ti ni v tola?bo... sam ko pogledam slu?bene Passate kako imajo od kamen?kov po?rto barvo je Mazda ?e dobra. Pa so avti mlaj?i od moje ?estke pa ?e cca 15kkm imajo manj. Citiraj
jures Napisano 21. avgust, 2013 Avtor Prijavi Napisano 21. avgust, 2013 sej vem da ti ni v tola?bo... sam ko pogledam slu?bene Passate kako imajo od kamen?kov po?rto barvo je Mazda ?e dobra. Pa so avti mlaj?i od moje ?estke pa ?e cca 15kkm imajo manj. Ker z njimi divjas na mazdi pa sparas bremze, pleh in nafto. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 21. avgust, 2013 Prijavi Napisano 21. avgust, 2013 a ne to pa ne... jih merkam k da bi bili moji, pa to ni hec... Citiraj
janik Napisano 21. avgust, 2013 Prijavi Napisano 21. avgust, 2013 sej vem da ti ni v tola?bo... sam ko pogledam slu?bene Passate kako imajo od kamen?kov po?rto barvo je Mazda ?e dobra. Pa so avti mlaj?i od moje ?estke pa ?e cca 15kkm imajo manj. Barva in pleh sta pri Mazdi precej za VWjem. Vsaj pri prvi generaciji 6ke je bilo tako, upam da je sedaj kaj bolje. Citiraj I had a terrible education. I attended a school for emotionally disturbed teachers. (Woody Allen)
roky999 Napisano 22. avgust, 2013 Prijavi Napisano 22. avgust, 2013 Porihtal elektriko da je sedaj osvetljena armaturka Citiraj .....:::::Red Devil:::::.....
djdreamer91 Napisano 23. avgust, 2013 Prijavi Napisano 23. avgust, 2013 V tem tednu sem si uredil zadnji lonec, tako da imam 2 rora Malo sem ga skraj?al, o?istil in presprejal da je zaj ?rn lonec... Druga?e da super zvok Citiraj
Z M A J Napisano 24. avgust, 2013 Prijavi Napisano 24. avgust, 2013 Svojo posodil prijatelju z Gorenjske, njegovo peljal na rahlo predelavo (denarnice), pri tem pa prevzel (nadomestno) Mazdo6. Vse tri so bencinske in 1 generacije ter imajo 5 vrat. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
DeanKS Napisano 24. avgust, 2013 Prijavi Napisano 24. avgust, 2013 Svojo posodil prijatelju z Gorenjske, njegovo peljal na rahlo predelavo (denarnice), pri tem pa prevzel (nadomestno) Mazdo6. Vse tri so bencinske in 1 generacije ter imajo 5 vrat. Citiraj When in doubt, duck it!
Z M A J Napisano 25. avgust, 2013 Prijavi Napisano 25. avgust, 2013 Tretji dan, tretja Mazda s katero se vozim. Tale je moja trenutna in jo ju3 vrnem v SIGAS. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 25. avgust, 2013 Prijavi Napisano 25. avgust, 2013 Otovoru k norca in jo nateral proti gorenjski. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Grega_ Napisano 26. avgust, 2013 Prijavi Napisano 26. avgust, 2013 Dons jo peljem ro?no prat in komplet o?istit za 8,50 eur Citiraj
Deeyan Napisano 26. avgust, 2013 Prijavi Napisano 26. avgust, 2013 Odpeljal so jo ..... Kam? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 26. avgust, 2013 Prijavi Napisano 26. avgust, 2013 Vrnil sivo, vrnil rumeno in dobil nazaj svojo. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
janik Napisano 26. avgust, 2013 Prijavi Napisano 26. avgust, 2013 Montiral dodatno parkirno napravo. Citiraj I had a terrible education. I attended a school for emotionally disturbed teachers. (Woody Allen)
Strela Napisano 26. avgust, 2013 Prijavi Napisano 26. avgust, 2013 Posesal, tankal, dal noter di?e?eo smrekco ker od jutri naprej spet 100km dnevo delamo. Citiraj
letnik97 Napisano 27. avgust, 2013 Prijavi Napisano 27. avgust, 2013 nalo?u zimske gume u gepek pa vse skp prodav Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 28. avgust, 2013 Prijavi Napisano 28. avgust, 2013 Raztovoril nekaj kamp robe. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Deeyan Napisano 30. avgust, 2013 Prijavi Napisano 30. avgust, 2013 U bistvu u?eri, ker se mi ne da ve? ?akat kdaj se pojavi kupec za cezo. Ups, u bistvu ni ve? ceza Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
mazdaman Napisano 30. avgust, 2013 Prijavi Napisano 30. avgust, 2013 en E ti fali Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.