kowkele Napisano 30. avgust, 2013 Prijavi Napisano 30. avgust, 2013 Zakaj pa Tminski grb? zato, ka je tabuj?... Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 30. avgust, 2013 Prijavi Napisano 30. avgust, 2013 Priklopil nov gadget in jo nateral v slu?bo, kar je seveda brez besed naredila. ?ez dobe pol ure pa jo po?enem proti tr?i?u. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Deeyan Napisano 30. avgust, 2013 Prijavi Napisano 30. avgust, 2013 zato, ka je tabuj?... Jp, zato ker mi je najbolj vsec od vseh goriskih en E ti fali Jp, zato ker ne gre Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
iceman22 Napisano 30. avgust, 2013 Prijavi Napisano 30. avgust, 2013 Priklopil nov gadget in jo nateral v slu?bo, kar je seveda brez besed naredila.?ez dobe pol ure pa jo po?enem proti tr?i?u. A se bos kj ogvasu? Na kofe Citiraj www.trziskisladoled.si
mazdaman Napisano 30. avgust, 2013 Prijavi Napisano 30. avgust, 2013 Jp, zato ker mi je najbolj vsec od vseh goriskih Jp, zato ker ne gre Kak pa ga je saker noter dobil? Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Z M A J Napisano 30. avgust, 2013 Prijavi Napisano 30. avgust, 2013 Okopal avto za JAP MEET. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Baby Viper Napisano 30. avgust, 2013 Prijavi Napisano 30. avgust, 2013 Jp, zato ker ne gre So isto meni rekli za GAUNGA, pa sem tolko ?asa te?il in trdil, da si imam pravico izbrati 6 znakov, na koncu so pa ugotovil, da je mo?no znake za nekaj procentov zoo?ati in smo bli veseli vsi. No, denarnica mogo?e mal manj Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
jures Napisano 30. avgust, 2013 Avtor Prijavi Napisano 30. avgust, 2013 6 znakov gre vedno, ponekod se 7 (ce je velik Ijev) Videl ze NM JEFAJN avtodom KR ANJSKA (arvaj ki dela kranjske klobase) Meni so pa rekli da ni problem za GO ROVINJ ampak je baba rekla raj GO CIGI Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 30. avgust, 2013 Prijavi Napisano 30. avgust, 2013 Men bi pa bla pa carska NM EJEBAT. Sam garant je nebi odobrili ob naro?ilu. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 30. avgust, 2013 Avtor Prijavi Napisano 30. avgust, 2013 Men bi pa bla pa carska NM EJEBAT. Sam garant je nebi odobrili ob naro?ilu. Tle ni lektoriranja Ja sem mel pa ze rezervo NM DOGAJA Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
dejanot Napisano 30. avgust, 2013 Prijavi Napisano 30. avgust, 2013 Tle ni lektoriranja Ja sem mel pa ze rezervo NM DOGAJA Cao Ja ta je dobra, tle pr nas u Cerknc je bil eden s tablco k je men osebno uglavnm je imel KK grb KKKKKK(ne vem ali je bilo na zadnjem mestu 5 ali 6 "K"jev), skoda k fotke nisem naredu, aja furu je pa Reno Laguno,... LoL LP Citiraj !!! Adrenalin is our food, speed is our drug, DOWNHILL is our life,... =) !!!
Z M A J Napisano 31. avgust, 2013 Prijavi Napisano 31. avgust, 2013 Po Mazda?kih (prirejenih) pravilih je bil danes moj avto daaale? najni?ji na celotnem JAP meet-u, v bistvu je bil tako nizek, da se je vlekel po tleh. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 1. september, 2013 Prijavi Napisano 1. september, 2013 Mal sem jo spucal, vgradil en nov gadget,jo sprehodu do lublane in nazaj. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Tomozuki Napisano 1. september, 2013 Prijavi Napisano 1. september, 2013 Cao Ja ta je dobra, tle pr nas u Cerknc je bil eden s tablco k je men osebno uglavnm je imel KK grb KKKKKK(ne vem ali je bilo na zadnjem mestu 5 ali 6 "K"jev), skoda k fotke nisem naredu, aja furu je pa Reno Laguno,... LoL LP Tega sem pa jaz ?e tudi videl ?koda dnarja za tako "izvirnost" Citiraj
roky999 Napisano 1. september, 2013 Prijavi Napisano 1. september, 2013 n? nism naredo ... razn skor profit k me je obrnal 20m pred bajto... ampak na sre?o brez bli?njega sre?anja z bankino Citiraj .....:::::Red Devil:::::.....
janik Napisano 2. september, 2013 Prijavi Napisano 2. september, 2013 Tle ni lektoriranja Ja sem mel pa ze rezervo NM DOGAJA Ah, KR NEKI ... Citiraj I had a terrible education. I attended a school for emotionally disturbed teachers. (Woody Allen)
jures Napisano 2. september, 2013 Avtor Prijavi Napisano 2. september, 2013 Ah, KR NEKI ... zasedena Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 2. september, 2013 Prijavi Napisano 2. september, 2013 Po res dolgem cajtu spet vkrcal 5 oseb in polno prtljage v 6-ko. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 2. september, 2013 Prijavi Napisano 2. september, 2013 F-ko prislepu do MB -.- Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 2. september, 2013 Prijavi Napisano 2. september, 2013 Tankal LPG na Very, pri tem pa ugotavljal, da ko je oprana je ?e vedno leeeepa. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 2. september, 2013 Prijavi Napisano 2. september, 2013 Tankal LPG na Very, pri tem pa ugotavljal, da ko je oprana je ?e vedno leeeepa. Pa mnda ja nisi kartona zmocu Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
KAALman Napisano 4. september, 2013 Prijavi Napisano 4. september, 2013 montiral K&N Citiraj LP KAALman
Z M A J Napisano 5. september, 2013 Prijavi Napisano 5. september, 2013 Malo pretegnu vozek in njene ventile ter kolesa - cesta iz Kamnika ?ez ?rnivec proti Savinjski, je idealna za to. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
J.J. Napisano 6. september, 2013 Prijavi Napisano 6. september, 2013 naredil mali servis na belki...no, so ga naredili v BTC - ju Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.