Jest Napisano 6. september, 2013 Prijavi Napisano 6. september, 2013 Zamenjal turbino. Sem bil danes pri doktorju, ko je tvoja Mazda ravno lepo predla Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Baby Viper Napisano 6. september, 2013 Prijavi Napisano 6. september, 2013 Namontiru original zadnji lonc in je zdj spet tiha mi?ka, kar naredi zlo ?udn filing med vo?njo Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Strela Napisano 8. september, 2013 Prijavi Napisano 8. september, 2013 Izmeril nivo olja ki je po 10.000km na max, . Citiraj
Z M A J Napisano 11. september, 2013 Prijavi Napisano 11. september, 2013 Obrnil naslednjo tiso?ico na ?tevcu prevo?enih. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
AmpeR Napisano 11. september, 2013 Prijavi Napisano 11. september, 2013 Preveril, koliko metrov prime daljinec od avta. ?ude?no na geopediji izmeril 220 m zra?ne linije, kjer ?e odklene/zaklene cx-5 Citiraj
jures Napisano 12. september, 2013 Avtor Prijavi Napisano 12. september, 2013 Zalavfu webasto Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Jest Napisano 16. september, 2013 Prijavi Napisano 16. september, 2013 Sestka dobila malo kozmeticnih dodatkov Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
janik Napisano 17. september, 2013 Prijavi Napisano 17. september, 2013 Sestka dobila malo kozmeticnih dodatkov A to si v kinder jaj?ku dobil? Citiraj I had a terrible education. I attended a school for emotionally disturbed teachers. (Woody Allen)
YavarYe X6V6 Napisano 17. september, 2013 Prijavi Napisano 17. september, 2013 Sestka dobila malo kozmeticnih dodatkov Moje ?e u iber velik manjka,sploh ventil?kov nima. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Baby Viper Napisano 17. september, 2013 Prijavi Napisano 17. september, 2013 Moje ?e u iber velik manjka,sploh ventil?kov nima. Skriti so zakon Sli?al sm edin, da z leti radi za?nejo pu??at..kako pa kej tvoji dr?ijo? Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Srachko Napisano 19. september, 2013 Prijavi Napisano 19. september, 2013 Kon?no dal gor nove brisalce. Zdaj lahko opazujem, kak?ne bejbe me ?mekajo lol Citiraj Plin je za kuhanje, elektrika je za razsvetljavo, diesel je za oranje, bencin... bencin pa je za vozit.
YavarYe X6V6 Napisano 20. september, 2013 Prijavi Napisano 20. september, 2013 Skriti so zakon Sli?al sm edin, da z leti radi za?nejo pu??at..kako pa kej tvoji dr?ijo? Je ve? razli?nih tipov. moji so ok, ?e 4 leta na prej?nji pa 6 se mi zdi in vedno BP. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Baby Viper Napisano 20. september, 2013 Prijavi Napisano 20. september, 2013 Kulsko,pol mam te skrbi odve?..vsaj zaenkrat tud men dobr dr?ijo. Back to topic;danes privo??il mazdici zoomzoomanje ?ez lu?ine (ghd) in sva u?ivala k ?ebelca na ro?ici Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
jures Napisano 23. september, 2013 Avtor Prijavi Napisano 23. september, 2013 Ravnokar ji privoscil klubsko pranje v Lavi doo, potem pa jo peljem v Budo. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 24. september, 2013 Prijavi Napisano 24. september, 2013 ?as je za Mazda klub koledar in trenutno so priprave na foto seanso. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
mazdaman Napisano 27. september, 2013 Prijavi Napisano 27. september, 2013 Zamenjal olje in nekaj fitrov in sedaj kar lep?e dela oz. je malo bolj fini traktor. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
YavarYe X6V6 Napisano 30. september, 2013 Prijavi Napisano 30. september, 2013 Sp3t s3m jo vidu. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Još šta Napisano 30. september, 2013 Prijavi Napisano 30. september, 2013 Sp3t s3m jo vidu. Pogresu mal,a? Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
DeanKS Napisano 30. september, 2013 Prijavi Napisano 30. september, 2013 Naro?i sem ji 6l olja za 2 mesca upam da bo ... ) Citiraj When in doubt, duck it!
jacques33 Napisano 30. september, 2013 Prijavi Napisano 30. september, 2013 Koncno dal homologirat vlecno kljuko. Citiraj Mazda6 Sport CD 129 TE Plus-ex Mazda6 SPC CD 150 Revolution
YavarYe X6V6 Napisano 1. oktober, 2013 Prijavi Napisano 1. oktober, 2013 Zjutraj zakurblal, ?e prej webasto kresnu,pol pa gasa po dolini. Pridem v slu?bo ena okrogla oran?na lu?ka na desni strani ?tevcev. Pa ?e. "P0138 OBD-II Trouble Code Technical Description O2 Oxygen Sensor Circuit High Voltage (Bank1, Sensor2) What does that mean? The Heated Oxygen Sensor (2) located rear of catalytic converter produces an output signal relative to oxygen storage capacity of catalytic converter. Ho2S 2 signal is less active than signal produced by front oxygen sensor. This code sets when HO2 Sensor voltage is greater than 999 mV for more than 2 minutes (time depends on model. Could be as high as 4 minutes) Symptoms There may be no noticeable symptoms except for MIL illumination. Possible high fuel pressure can over rich the system. Causes A code P0138 may mean that one or more of the following has happened: Faulty O2 sensor Short to battery voltage in O2 sensor signal circuit High fuel pressure (not as likely) Possible Solutions Here are some potential solutions: Replace O2 sensor Repair short to battery voltage in o2 sensor signal circuit"Vzrok skor prazen akumulator, ampa kresnila je ?e. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 1. oktober, 2013 Prijavi Napisano 1. oktober, 2013 Jaz sem jo samo dostavil na Verd pri Vrhniki, zdej pa ?e An?e dela na njej, jaz pa imam v gara?i AC Tomc Astro. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Srachko Napisano 1. oktober, 2013 Prijavi Napisano 1. oktober, 2013 Nove gumijaste preproge za zimsko sezono... Malo zezanja je bilo z prikrojevanjem univerzalnih, samo da spa?ejo not. ?koda nosit vlago v itison... Citiraj Plin je za kuhanje, elektrika je za razsvetljavo, diesel je za oranje, bencin... bencin pa je za vozit.
Z M A J Napisano 7. oktober, 2013 Prijavi Napisano 7. oktober, 2013 Nato?il vanjo 72 litrov LPG-ja na Very. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 7. oktober, 2013 Prijavi Napisano 7. oktober, 2013 V?eraj popravil pikice od kamen?kov tako da smo tud na tem podro?ju pripravljeni na zimo. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.