Tomozuki Napisano 9. december, 2013 Prijavi Napisano 9. december, 2013 Znajo ?kripat in cvilit ?ez ?as. Meni novi disk cvili pri ostrem desnem zavoju in isto?asnem zaviraju. Ampak samo levi sprednji, desni pa ne se podpi?em, sam sem jih ?ou menjat, 4 leta stare profila ?e nekje 5-6mm (ena je mela celo bulo), pa me vulkanizer upra?a, ?e jih bom obdr?u? Pa sm reku, da te ?e nove niso dobre pa se je sam nasmehnu Hehe, verjamem Citiraj
Strela Napisano 9. december, 2013 Prijavi Napisano 9. december, 2013 Meni novi disk cvili pri ostrem desnem zavoju in isto?asnem zaviraju. Ampak samo levi sprednji, desni pa ne Hehe, verjamem A ima? Textar diske+plo??ice? lp Citiraj
SpEkTr Napisano 9. december, 2013 Prijavi Napisano 9. december, 2013 Jaz imam isto textar. Baje naj bi bile ok, ?eprav meni po ene dveh letih tresejo spet. Mogo?e zato, ker (vsaj tako je dr dejal) so bile plo??ice 'za?tekane'. Kar koli to pomeni. Posledi?no se je grelo, posledi?no mi je zaradi tega najbr? tudi kolesni le?aj potem odpovedal.... Citiraj
Z M A J Napisano 9. december, 2013 Prijavi Napisano 9. december, 2013 Nekaj trenutkov svojo vozil na cca. 1000 obratih, saj sem jo imel pomotoma v 5. namesto v 3. prestavi, ko sem se pri 40kmh po?asi zaustavljal voze? proti koloni vozil spredaj. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 9. december, 2013 Avtor Prijavi Napisano 9. december, 2013 Slika pove vse.......tudi to, da je prtljaznik astre bolj uporaben od nove mazde lineup @An?e: moja mazdafotrova pandamoj sazukisestrin C5svakova Xsara Picasso pragovi (samopla?ni?ko) Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Alex Napisano 9. december, 2013 Prijavi Napisano 9. december, 2013 Slika pove vse.......tudi to, da je prtljaznik astre bolj uporaben od nove mazde lineup @An?e: moja mazdafotrova pandamoj sazukisestrin C5svakova Xsara Picasso pragovi (samopla?ni?ko) Meni najbolj mimo znamka avtov. Citiraj
jures Napisano 9. december, 2013 Avtor Prijavi Napisano 9. december, 2013 Meni najbolj mimo znamka avtov. He he, veliko ljudi tako kaze, zanimivo pa da anze, ki klepa in lica prisega na ople. Sam ima vectro, tale astra gre pa iz roke v roke, cel fkrum jo pozna, pri 250.000 se kar lavfa, vmes je bila pa totalka ze, eni stranki se je na pot postavilo drevo.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Tomozuki Napisano 10. december, 2013 Prijavi Napisano 10. december, 2013 A ima? Textar diske+plo??ice? lp Pomoje ja, ker jih je Peklo montiral. Citiraj
jures Napisano 10. december, 2013 Avtor Prijavi Napisano 10. december, 2013 Pomoje ja, ker jih je Peklo montiral. Ce jih je sel iskat v Tapos imas Voking Pa kaj je to slab material al zgolj nekompatibilnost? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Strela Napisano 10. december, 2013 Prijavi Napisano 10. december, 2013 Ce jih je sel iskat v Tapos imas Voking Pa kaj je to slab material al zgolj nekompatibilnost? Z original nem?ko robo naj ne bi bilo te?av, dokler dolo?eni ponaredki niso tako kot bi to naj bilo. Upam da Euroton prodaja oriđinal stuff! Citiraj
Z M A J Napisano 10. december, 2013 Prijavi Napisano 10. december, 2013 Naredil dalj?i izlet kar na benz, da se mal kestl prelufta ?ele kasneje danes potem to?il LPG od praznega do polnega rezervoarja. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Tomozuki Napisano 11. december, 2013 Prijavi Napisano 11. december, 2013 Ce jih je sel iskat v Tapos imas Voking Pa kaj je to slab material al zgolj nekompatibilnost? Sem mu rekel, da mi naj da "tabul?e" noter pa je rekel, da so "tabul?e" Zdaj pa ne vem, kdo od naju misli, katere bi naj bile "tabul?e" So pa res cvile?e; predstavljaj si, da mi celo v vsakem ostrem ovinku (pa niti zaviram ne) v desno za?ne leva ?eljust ?kripat kot na vili?arju. Npr. ko zavija? v parkirni prostor ali pa okoli kak?nega ostrega rondoja. Citiraj
jures Napisano 11. december, 2013 Avtor Prijavi Napisano 11. december, 2013 Sem mu rekel, da mi naj da "tabul?e" noter pa je rekel, da so "tabul?e" Zdaj pa ne vem, kdo od naju misli, katere bi naj bile "tabul?e" So pa res cvile?e; predstavljaj si, da mi celo v vsakem ostrem ovinku (pa niti zaviram ne) v desno za?ne leva ?eljust ?kripat kot na vili?arju. Npr. ko zavija? v parkirni prostor ali pa okoli kak?nega ostrega rondoja. Pa si preprican da je to zlajfa ( tud cilindri stekajo) Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Slivka Napisano 11. december, 2013 Prijavi Napisano 11. december, 2013 Pobral sm vn senzorje tlaka centriral gume naredu optiko in zravn dobil se kavico in to vse zastonj... Aja pa se diske sm podrejal par dni nazaj za borih 20? .. http://www.avto.net/stepancic/ad.asp?id=5741953 Citiraj
Još šta Napisano 11. december, 2013 Prijavi Napisano 11. december, 2013 Zamenjal ji predno masko...zdej pa naj letijo kamncki Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
YavarYe X6V6 Napisano 12. december, 2013 Prijavi Napisano 12. december, 2013 http://www.avto.net/stepancic/ad.asp?id=5741953 Stran vr?en denar in cajt. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Tomozuki Napisano 12. december, 2013 Prijavi Napisano 12. december, 2013 Pa si preprican da je to zlajfa ( tud cilindri stekajo) Smo vzeli narazen pa je vse OK. Zvoke pa spu??ajo grozne Citiraj
Deeyan Napisano 12. december, 2013 Prijavi Napisano 12. december, 2013 Stran vr?en denar in cajt. eni si zrihtamo to za en pir Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 12. december, 2013 Prijavi Napisano 12. december, 2013 Dolil 3dcl motornega olja in 2 litra Vitrexa (?e dobro, da ni koli?insko obratno ), pa namazal vsa gumi tesnila z neko posebno "?avbo" in pa razne kovinske dele (npr. te?aje vrat) z nekim specjalnim olj?kom, da jim malo olaj?am pot in la?je pre?ivijo zimo. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 12. december, 2013 Prijavi Napisano 12. december, 2013 Dolil 3dcl motornega olja in 2 litra Vitrexa (?e dobro, da ni koli?insko obratno ), pa namazal vsa gumi tesnila z neko posebno "?avbo" in pa razne kovinske dele (npr. te?aje vrat) z nekim specjalnim olj?kom, da jim malo olaj?am pot in la?je pre?ivijo zimo. pa si se spet mal ?efa po?utu Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Slivka Napisano 12. december, 2013 Prijavi Napisano 12. december, 2013 Pomislil sem, da bi jo opral. Ja, zagotovo jo bom opral. Jutri. Najbr?. Mogo?e. Citiraj
johan Napisano 12. december, 2013 Prijavi Napisano 12. december, 2013 Dolil 3dcl motornega olja in 2 litra Vitrexa (?e dobro, da ni koli?insko obratno ), pa namazal vsa gumi tesnila z neko posebno "?avbo" in pa razne kovinske dele (npr. te?aje vrat) z nekim specjalnim olj?kom, da jim malo olaj?am pot in la?je pre?ivijo zimo. Katero ''?avbo'' si uporabu za gumice. Tud jest bi neki rabu pa ne vem kaj. :ne vem: Citiraj
Z M A J Napisano 12. december, 2013 Prijavi Napisano 12. december, 2013 Mislim, da je neka glicerinska zadeva, kupil pa sem v Leclerju, naj bi prepre?evalo da se pri zelo nizkih temperaturah gumice zatrgajo (npr. ko vrata odpre? in se gumi tesnilo kar prilepi na vrata in takrat se tudi strga). Cena pa samo neke ? cel sprej. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 12. december, 2013 Avtor Prijavi Napisano 12. december, 2013 Jelenova mast oz gumiflege je nartabul Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Tomozuki Napisano 13. december, 2013 Prijavi Napisano 13. december, 2013 Pomislil sem, da bi jo opral. Ja, zagotovo jo bom opral.Jutri.Najbr?.Mogo?e. To si jaz govorim ?e pol leta (brez heca). Pred dvema tednoma so mi ga pti?i ornk posrali pa sem ?e mislil, da zdaj pa bo. Potem sem pa pri?el na Petrol in ugotovil, da tista njihova voda za ?ipe tudi drek dobro odstranjuje. In spet ni bilo ni?... Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.