Skoči na vsebino

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

ZMAJ ne vem ?e je glih dobro, da se vozi? s praznim tankom benza naokrog - vgrajevalci LPG priporo?ajo, da je vsaj tretjino tanka benza notri predvsem, da hladi bencinsko pumpo.

33112_1.png

Napisano

Ja sej to vem, me je ?e g. Ajvar ve?krat opomnil, da je potrebno z gorivom hladiti bencinsko pumpo (predvidevam, da je to ?e bolj kriti?no ob toplej?em ozra?ju), no kmalu zatem sem nalil preko 20L benza in bo nekaj cajta mir. :cheers:

Sem upo?teval na?elo; da kar lahko stori? danes, ne odla?aj na ju3, pa? pa NA POJU3?NJEM. :hohoho:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Na prijazno direktivo korektne redne policijske kontrole na Jeprci, opral avto :D

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano
  je jures napisal:

Na prijazno direktivo korektne redne policijske kontrole na Jeprci, opral avto :D

Kaj pa vozi? tako usran avto. Prav ti je. Raje si mene vzemi za zgled...

Napisano
  je LabiGT napisal:

kupu alfo V6...koncno

Upam, da v realni velikosti in ne kak?en Bburago model?ek? :D:cheers:

V tem primeru bo? u?ival v zvoku ko sto mater. :wub::rozico:

Napisano

itak, ko sem prvic slisal ta zvok sem vedel da bo padla...

aja za barvo pa ni treba povedat ne? :)

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

Mislim, da se nahaja tudi ena ?rta te barve na tvoji ?eladi. :D:notworth:

Kateri model; 155, 164, 156, 159 ali 166? Upam, da nisem katere pozabil. :party0035:

Napisano
  je Boss napisal:

Sarkazem? sramezljiv

Ni sarkazem, sem jih 10 let vozil. ?e ima Areze V6, potem ni panike. ?e ima pa slu?ajno GMa, potem bo moral pa ?e za kak?no ma?o dat :D

LP

Napisano
  je Jonas napisal:

Ni sarkazem, sem jih 10 let vozil. ?e ima Areze V6, potem ni panike. ?e ima pa slu?ajno GMa, potem bo moral pa ?e za kak?no ma?o dat :D

LP

no sej na to sem mislil, ker si mu za?elel vso sre?o... :P

33112_1.png

• 2 tedna kasneje...
Napisano

Dans se vrnil z dolge poti, kjer sem 6-ko najprej pre?altal na benz, potem pa jo malo prepucal in nati??al do tja, ko naj je njene dizelske sestrice ne bi ve? dohajale (no mogo?e le 185KM izvedba). :D

Napisano

Parkiral v blato in jo pustil tam. :D

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano
  je Slivka napisal:

Rabi? lopato?

Ali pa vitlo?

Ali pa ima mogo?e kak?en zdravilni tretma s kak?nim zdravilnim blatom...

Sej ma AWD :P

Napisano
  je Slivka napisal:

Rabi? lopato?

Ali pa vitlo?

Ali pa ima mogo?e kak?en zdravilni tretma s kak?nim zdravilnim blatom...

Ah raje komu drugemu pomagaj, saker se je kar sam skopal ven danes, udrl pa se je krepko ?ez rob fe?tne cca 15+cm.

Pol pa na en brzinec, da opere blato z kolotekov,gum, feltn. :D

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano
  je Deeyan napisal:

Sej ma AWD :P

Ravno zato. Ko ga nekaj ?asa masira?, se lahko pregreje...

je YavarYe X6V6 napisal:

Ah raje komu drugemu pomagaj, saker se je kar sam skopal ven danes, udrl pa se je krepko ?ez rob fe?tne cca 15+cm.

Pol pa na en brzinec, da opere blato z kolotekov,gum, feltn. :D

Tisto jih pa ves ?as vla?im. Pridejo lovci iz doline s kak?nimi na?minkanimi SUViji ali pa kak?nimi Renojevimi kanguji 4x4, pa se ?e na mokri travi zataknejo. Potem jih vle?em ven. In se opravi?ujejo: "Ja veste, prej sem imel Nivo, pa sploh nisem opazil, da je spolzko. Tale se je pa kar zakopal..." A bej? no. Kdo bi si mislil...

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.