Boss Napisano 20. december, 2013 Prijavi Napisano 20. december, 2013 ZMAJ ne vem ?e je glih dobro, da se vozi? s praznim tankom benza naokrog - vgrajevalci LPG priporo?ajo, da je vsaj tretjino tanka benza notri predvsem, da hladi bencinsko pumpo. Citiraj
Z M A J Napisano 20. december, 2013 Prijavi Napisano 20. december, 2013 Ja sej to vem, me je ?e g. Ajvar ve?krat opomnil, da je potrebno z gorivom hladiti bencinsko pumpo (predvidevam, da je to ?e bolj kriti?no ob toplej?em ozra?ju), no kmalu zatem sem nalil preko 20L benza in bo nekaj cajta mir. Sem upo?teval na?elo; da kar lahko stori? danes, ne odla?aj na ju3, pa? pa NA POJU3?NJEM. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 20. december, 2013 Avtor Prijavi Napisano 20. december, 2013 Na prijazno direktivo korektne redne policijske kontrole na Jeprci, opral avto Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Slivka Napisano 20. december, 2013 Prijavi Napisano 20. december, 2013 Na prijazno direktivo korektne redne policijske kontrole na Jeprci, opral avto Kaj pa vozi? tako usran avto. Prav ti je. Raje si mene vzemi za zgled... Citiraj
LabiGT Napisano 20. december, 2013 Prijavi Napisano 20. december, 2013 kupu alfo V6...koncno Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Z M A J Napisano 20. december, 2013 Prijavi Napisano 20. december, 2013 kupu alfo V6...koncno Upam, da v realni velikosti in ne kak?en Bburago model?ek? V tem primeru bo? u?ival v zvoku ko sto mater. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
LabiGT Napisano 20. december, 2013 Prijavi Napisano 20. december, 2013 itak, ko sem prvic slisal ta zvok sem vedel da bo padla... aja za barvo pa ni treba povedat ne? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Z M A J Napisano 20. december, 2013 Prijavi Napisano 20. december, 2013 Mislim, da se nahaja tudi ena ?rta te barve na tvoji ?eladi. Kateri model; 155, 164, 156, 159 ali 166? Upam, da nisem katere pozabil. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 20. december, 2013 Prijavi Napisano 20. december, 2013 kupu alfo V6...koncno zvok je Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Jonas Napisano 22. december, 2013 Prijavi Napisano 22. december, 2013 kupu alfo V6...koncno Moj prej?nji avto.... vso sre?o LP Citiraj
Boss Napisano 22. december, 2013 Prijavi Napisano 22. december, 2013 Moj prej?nji avto.... vso sre?o LP Sarkazem? Citiraj
Strela Napisano 22. december, 2013 Prijavi Napisano 22. december, 2013 Opral. Uhhhh, je pasalo..... Citiraj
Jonas Napisano 22. december, 2013 Prijavi Napisano 22. december, 2013 Sarkazem? Ni sarkazem, sem jih 10 let vozil. ?e ima Areze V6, potem ni panike. ?e ima pa slu?ajno GMa, potem bo moral pa ?e za kak?no ma?o dat LP Citiraj
Još šta Napisano 22. december, 2013 Prijavi Napisano 22. december, 2013 Alfe so itak problematicne Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Boss Napisano 22. december, 2013 Prijavi Napisano 22. december, 2013 Ni sarkazem, sem jih 10 let vozil. ?e ima Areze V6, potem ni panike. ?e ima pa slu?ajno GMa, potem bo moral pa ?e za kak?no ma?o dat LP no sej na to sem mislil, ker si mu za?elel vso sre?o... Citiraj
Deeyan Napisano 22. december, 2013 Prijavi Napisano 22. december, 2013 al sm jo prestavlu po dvori??u Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Boškobuha Napisano 23. december, 2013 Prijavi Napisano 23. december, 2013 Naro?u ?e drug le?aj za pvo kolo.. :S Za levga sem bil res sam kriv oz. na?e superduper ceste, sam zdej pa ?e desn pr 140k.. :S Mal me tole jezi! Citiraj
Z M A J Napisano 2. januar, 2014 Prijavi Napisano 2. januar, 2014 Dans se vrnil z dolge poti, kjer sem 6-ko najprej pre?altal na benz, potem pa jo malo prepucal in nati??al do tja, ko naj je njene dizelske sestrice ne bi ve? dohajale (no mogo?e le 185KM izvedba). Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
wiperboy Napisano 4. januar, 2014 Prijavi Napisano 4. januar, 2014 Pripravil Premaciya za odhod in 3-jkico za uporabo Citiraj gremo na?i.....
YavarYe X6V6 Napisano 4. januar, 2014 Prijavi Napisano 4. januar, 2014 Parkiral v blato in jo pustil tam. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Slivka Napisano 4. januar, 2014 Prijavi Napisano 4. januar, 2014 Rabi? lopato? Ali pa vitlo? Ali pa ima mogo?e kak?en zdravilni tretma s kak?nim zdravilnim blatom... Citiraj
Još šta Napisano 4. januar, 2014 Prijavi Napisano 4. januar, 2014 Napopal vinjeto ... Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Deeyan Napisano 5. januar, 2014 Prijavi Napisano 5. januar, 2014 Rabi? lopato?Ali pa vitlo? Ali pa ima mogo?e kak?en zdravilni tretma s kak?nim zdravilnim blatom... Sej ma AWD Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
YavarYe X6V6 Napisano 5. januar, 2014 Prijavi Napisano 5. januar, 2014 Rabi? lopato?Ali pa vitlo? Ali pa ima mogo?e kak?en zdravilni tretma s kak?nim zdravilnim blatom... Ah raje komu drugemu pomagaj, saker se je kar sam skopal ven danes, udrl pa se je krepko ?ez rob fe?tne cca 15+cm.Pol pa na en brzinec, da opere blato z kolotekov,gum, feltn. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Slivka Napisano 5. januar, 2014 Prijavi Napisano 5. januar, 2014 Sej ma AWD Ravno zato. Ko ga nekaj ?asa masira?, se lahko pregreje... Ah raje komu drugemu pomagaj, saker se je kar sam skopal ven danes, udrl pa se je krepko ?ez rob fe?tne cca 15+cm.Pol pa na en brzinec, da opere blato z kolotekov,gum, feltn. Tisto jih pa ves ?as vla?im. Pridejo lovci iz doline s kak?nimi na?minkanimi SUViji ali pa kak?nimi Renojevimi kanguji 4x4, pa se ?e na mokri travi zataknejo. Potem jih vle?em ven. In se opravi?ujejo: "Ja veste, prej sem imel Nivo, pa sploh nisem opazil, da je spolzko. Tale se je pa kar zakopal..." A bej? no. Kdo bi si mislil... Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.