YavarYe X6V6 Napisano 5. januar, 2014 Prijavi Napisano 5. januar, 2014 Ravno zato. Ko ga nekaj ?asa masira?, se lahko pregreje...Tisto jih pa ves ?as vla?im. Pridejo lovci iz doline s kak?nimi na?minkanimi SUViji ali pa kak?nimi Renojevimi kanguji 4x4, pa se ?e na mokri travi zataknejo. Potem jih vle?em ven. In se opravi?ujejo: "Ja veste, prej sem imel Nivo, pa sploh nisem opazil, da je spolzko. Tale se je pa kar zakopal..." A bej? no. Kdo bi si mislil... Jaz zaenkrat nimam te?av z tem, lani sem ob hi?i, je rahel klanec, najprej ve? kot 5 metrov naprej porinil sneg, (vi?ina pokrova motorja), pol pa sem nazaj zapeljal na cesto in so odpeljal v slu?bo. Mam tud sliko kot dokaz. TAkole pa je ?e se gonim po travi in blatu. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Strela Napisano 5. januar, 2014 Prijavi Napisano 5. januar, 2014 al sm jo prestavlu po dvori??u A ?e nisi prodal 3jke? Citiraj
Deeyan Napisano 5. januar, 2014 Prijavi Napisano 5. januar, 2014 A ?e nisi prodal 3jke? ne, zdele je ?e kake 2 meseca odmaknjena s prodaje, ker sm menju zobati jermen in bakrene podlo?ke na injktorjih, pa ?e vedno ni skup sestavljena, ker ?e vedno ?akam na dele iz Anglije Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 6. januar, 2014 Prijavi Napisano 6. januar, 2014 Najprej ji dolil 0,5l motornega olja in preveril ostale zadeve na avtu, potem pa obiskal ?e Alja?a iz Sigas-a, ki mi je z "dratpir?no" s?istil moje LPG sve?ke in zdej se avto kar malo lep?e pelje na plinu. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 8. januar, 2014 Prijavi Napisano 8. januar, 2014 Dans lastnoro?no opral mojga stroja, naj bo lepa ?e na mnoga leta. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 8. januar, 2014 Prijavi Napisano 8. januar, 2014 Dones koncno dobil kose in jo skoraj v kompletu sestavu Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
johan Napisano 9. januar, 2014 Prijavi Napisano 9. januar, 2014 Obiskal Pelkota, ki mi je nau?il ?obe. Sedaj spet lepo te?e, prej pa je nekaj cukalo pri vo?nji na 2000-2200 obratih. Citiraj
Z M A J Napisano 9. januar, 2014 Prijavi Napisano 9. januar, 2014 Svojo danes za las umaknil eni teti, ki iz svoje ki?te o?itno ne gleda in ne vidi dlje od svojega nosu. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 10. januar, 2014 Prijavi Napisano 10. januar, 2014 Parkiral Mazdo v Dom?alah in potem fotrovga Hundaja peljal k dr. Pelku na redni servis. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 10. januar, 2014 Prijavi Napisano 10. januar, 2014 Parkiral Mazdo v Dom?alah in potem fotrovga Hundaja peljal k dr. Pelku na redni servis. zgleda, da bo tut moja mogla videt Pelkota za u?enje injektorjev Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 10. januar, 2014 Prijavi Napisano 10. januar, 2014 Lahko bi se tudi lastnik tvoje kej oglasu do Simona, ker je ?e vedno zainteresiran za tvojo zaposlitev. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jacques33 Napisano 12. januar, 2014 Prijavi Napisano 12. januar, 2014 Ob temle lepem vremenu sem ji privo??il malo voska pa ta vijol?no vinjeto. Citiraj Mazda6 Sport CD 129 TE Plus-ex Mazda6 SPC CD 150 Revolution
Z M A J Napisano 12. januar, 2014 Prijavi Napisano 12. januar, 2014 Dans nato?u najprej LPG na Very, potem pa ?e 20L super 100 benza, da ne sveti ve? lu?ka rezerve. Z obema skupaj grem zdele lahko na 1000km brez postanka na bencinski. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Danny Napisano 13. januar, 2014 Prijavi Napisano 13. januar, 2014 ji od?agu sredinski lonec in ji pomagu zadihat Citiraj
uklopko Napisano 14. januar, 2014 Prijavi Napisano 14. januar, 2014 ji od?agu sredinski lonec in ji pomagu zadihat a je kaj bol glasen Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
KAALman Napisano 19. januar, 2014 Prijavi Napisano 19. januar, 2014 pripravljam se na zimo... aja, pa pri Mazdi sem obesil koledar MK hvala Bo?tjan! Citiraj LP KAALman
YavarYe X6V6 Napisano 21. januar, 2014 Prijavi Napisano 21. januar, 2014 Ni problema. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 21. januar, 2014 Prijavi Napisano 21. januar, 2014 Jaz pa preveril teko?ine v vozilu in jasno dolil motorno olje. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 21. januar, 2014 Prijavi Napisano 21. januar, 2014 Odklenil, odprl vrata, zaprl vrata, zaklenil. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Gelipter Napisano 21. januar, 2014 Prijavi Napisano 21. januar, 2014 stari danes pri?gal klimo v avtu ne more? da verjame? to vremeeee. Citiraj
Z M A J Napisano 24. januar, 2014 Prijavi Napisano 24. januar, 2014 Konkretno o?istil njeno notranjost, tako da zdaj zgleda in di?i kot direkt iz fabrike! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 24. januar, 2014 Prijavi Napisano 24. januar, 2014 Od kar jo imam do danes vanjo natankal 10.000 litrov nafte. No, ?e sem natan?en: 10007,35 litrov nafte. Od kar jo imam do danes prevozil 61260,8 km. Kakorkoli ra?unam, to ni poraba, ki pi?e v Mazdinem katalogu. Tam je zabele?ena kombinirana poraba 8,3. Nisem bil pozoren, mogo?e je pa podatek za porabo na 50 km... Citiraj
jstdoma Napisano 24. januar, 2014 Prijavi Napisano 24. januar, 2014 Od kar jo imam do danes vanjo natankal 10.000 litrov nafte. No, ?e sem natan?en: 10007,35 litrov nafte. Od kar jo imam do danes prevozil 61260,8 km. Jst pa 10.666,74 litrov bencina in naredu 110.253km. Pa oba imava 2.5 motor ?e se ne motm Citiraj
Deeyan Napisano 24. januar, 2014 Prijavi Napisano 24. januar, 2014 Jst pa 10.666,74 litrov bencina in naredu 110.253km. Pa oba imava 2.5 motor ?e se ne motm sam, da so enmu 2 cilindra ukradl, pa smrdljivca tanka not Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.