Z M A J Napisano 26. januar, 2014 Prijavi Napisano 26. januar, 2014 Namest na LPG se malo na benz vozu, o razlogu pa si lahko preberete v rubriki Tehni?ne te?ave, vzdr?evanje in stro?ki. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Gelipter Napisano 26. januar, 2014 Prijavi Napisano 26. januar, 2014 stari tako treba delat ko ima? LPG SISTEM lp ale? Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 27. januar, 2014 Prijavi Napisano 27. januar, 2014 V?eraj jo malo predihal do idrije in nazaj nalozen s 4,5 cloveka. 0,5 cloveka je vriskala in se drzala za svoj mini sedez,ostali pa zadzevali bruhkota Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jotko Napisano 27. januar, 2014 Prijavi Napisano 27. januar, 2014 Porihtal zadnje zavore (spucal ?eljusti ter podmazal vodila) Ter nalil vitrex Citiraj
dpicul Napisano 27. januar, 2014 Prijavi Napisano 27. januar, 2014 jo dobil nazaj od kleparja. Barvanje odbija?a, barvanje blatnika, popravljen nosilec ?arometa. Ekspresno hitro, v petek ob 16 jo peljal danes ob 18 prevzel Edino tega ne vem ?e, kdo bo to pla?al... soudele?enec ni hotel priznati nesre?e, jaz pa tudi ne. Sem klical agenta njegove zavarovalnice, je dejal da se izmika ter da ni dal prave zav. police Citiraj
marko91 Napisano 28. januar, 2014 Prijavi Napisano 28. januar, 2014 No uceri sm pa tudi jst obiskal kleparja in mu dostavil pol avta kosov .. ja dosti bojo imeli dela za poklepat .. Citiraj
Z M A J Napisano 28. januar, 2014 Prijavi Napisano 28. januar, 2014 V enem ?usu prehitel 3 me?ka?e, ki so v se?tevku ravno malenkost presegali dejansko omejitev hitrosti - 90kmh! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 28. januar, 2014 Prijavi Napisano 28. januar, 2014 je Z M A J napisal: V enem ?usu prehitel 3 me?ka?e, ki so v se?tevku ravno malenkost presegali dejansko omejitev hitrosti - 90kmh! pa js nvem kua je s tem folkom zadne ?ase, vidi sneg okrog sebe cesta sam mal mokra pa ?e rep med noge Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
YavarYe X6V6 Napisano 28. januar, 2014 Prijavi Napisano 28. januar, 2014 2X sem jo vidu. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 2. februar, 2014 Prijavi Napisano 2. februar, 2014 Ker je bila Mazdura pono? izven gara?e in ujeta v ledeni oklep, sem nekako uspel odpret le voznikova vrata, potem pa je laufala na mestu vsaj eno urco, da se je vse stalilo. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Strela Napisano 2. februar, 2014 Prijavi Napisano 2. februar, 2014 Odledil in nalepil new vinjeto. Aja, pa ?e eno new prasko, zadaj na odbija?u opazil k je kak sosed preblizu manevriral. Citiraj
Deeyan Napisano 2. februar, 2014 Prijavi Napisano 2. februar, 2014 enga Mazdojca je blo treba odmrznat Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
mazdaman Napisano 3. februar, 2014 Prijavi Napisano 3. februar, 2014 Nalepil dve vinjeti Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
dpicul Napisano 3. februar, 2014 Prijavi Napisano 3. februar, 2014 je mazdaman napisal: Nalepil dve vinjeti Levo in desno ne? Citiraj
Baby Viper Napisano 3. februar, 2014 Prijavi Napisano 3. februar, 2014 Obe sm odmrznil v upanju, da je blo dost snega/ledu/mraza Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
mazdaman Napisano 4. februar, 2014 Prijavi Napisano 4. februar, 2014 je dpicul napisal: Levo in desno ne? Ne sprednjo in zadnjo Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Z M A J Napisano 4. februar, 2014 Prijavi Napisano 4. februar, 2014 Preveril tlak v gumah in sprednjo levo dofilal za 0,5 bara. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 4. februar, 2014 Prijavi Napisano 4. februar, 2014 je Z M A J napisal: Preveril tlak v gumah in sprednjo levo dofilal za 0,5 bara. preve? jo turira? po desnih ovinkih Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
johan Napisano 4. februar, 2014 Prijavi Napisano 4. februar, 2014 Zamenjal ?arnico meglenke (H3), ker je pregorela. Crknili sta tudi obe H1: Lucas Premium Xenon H1 sta zdr?ali 3 mesece, zamenjal za Philips Xtreme Vision H1, po 7 mesecih sta fu?. Naro?il nove ?arnice Osram night braker unlimited H1, pa da vidimo. Citiraj
Strela Napisano 4. februar, 2014 Prijavi Napisano 4. februar, 2014 Tankal, 100ko na polno in obrnil 100.000km Citiraj
Z M A J Napisano 6. februar, 2014 Prijavi Napisano 6. februar, 2014 Na vetrobransko steklo mi je z nekega drevesa padlo ogromno enih ko??kov ledu in sem zelo vesel, da ni po?ilo. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Baby Viper Napisano 6. februar, 2014 Prijavi Napisano 6. februar, 2014 Na ?tevcu kanar?ka obrnil ?tevilko 250.000, upam pa da ima v seb ?e dost mo?i za ?e en ?etrt miljona Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Gelipter Napisano 6. februar, 2014 Prijavi Napisano 6. februar, 2014 je Baby Viper napisal: Na ?tevcu kanar?ka obrnil ?tevilko 250.000, upam pa da ima v seb ?e dost mo?i za ?e en ?etrt miljona stari SUPER kako kaj LPG sistem deluje dobro ... glede na kilometre lp ale? Citiraj
Baby Viper Napisano 6. februar, 2014 Prijavi Napisano 6. februar, 2014 Sicer je bla 6ka predelana na LPG ?ele pred pol leta, tko da je blo prevo?enih od takrat mal manj kot 15.000km, ampak zaenkrat dela kot more. Na miati pa z LPGjem narjenih ?e ?ez 60.000 v 3h letih, tud brez posebnosti Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Gelipter Napisano 7. februar, 2014 Prijavi Napisano 7. februar, 2014 je Baby Viper napisal: Sicer je bla 6ka predelana na LPG ?ele pred pol leta, tko da je blo prevo?enih od takrat mal manj kot 15.000km, ampak zaenkrat dela kot more. Na miati pa z LPGjem narjenih ?e ?ez 60.000 v 3h letih, tud brez posebnosti stari ok samo redni servisi pa gree lp ale? Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.