g.Wankel Napisano 15. februar, 2014 Prijavi Napisano 15. februar, 2014 I've cleaned the beast Citiraj
Lava Napisano 15. februar, 2014 Prijavi Napisano 15. februar, 2014 Uuu zdj se pa ?ajna Citiraj http://mojsvet-nassvet.blogspot.com/ /> <>http://the-world-of-lava.blogspot.com/
jotko Napisano 16. februar, 2014 Prijavi Napisano 16. februar, 2014 Spucal notranjost, posesal ter premazal sede?e. Avtek spet di?i tako k mora Citiraj
KAALman Napisano 16. februar, 2014 Prijavi Napisano 16. februar, 2014 Spucal notranjost, posesal ter premazal sede?e.Avtek spet di?i tako k mora ma? leder? s ?im paca? po njem da nisi potem cel masten? Citiraj LP KAALman
jotko Napisano 16. februar, 2014 Prijavi Napisano 16. februar, 2014 ma? leder? s ?im paca? po njem da nisi potem cel masten? ja imam delno usnje. pucam pa s tem http://www.mimovrste.com/artikel/342000772...ll-leather-care najprej sede?e temelito zdrgnem z vla?no krpo potem pa prema?em s to kremo in drgnem toliko ?asa da je sede? popolnoma suh (ni? masten in ni? lisast)razlika pred in po je kar o?itna... sede? je bolj ?rn (ni pobledel) in bolj sijo?. Citiraj
Z M A J Napisano 16. februar, 2014 Prijavi Napisano 16. februar, 2014 ?e tretji dan zapored naredil z njo preko 200km. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 17. februar, 2014 Prijavi Napisano 17. februar, 2014 ma? leder? s ?im paca? po njem da nisi potem cel masten? Vzem tist kot ma? za leder kombinezon, js uporabljam isto ?e 10 let pa nkol mastn-flekast. Ogrel-zakurbla in jo zapodil po dolini v de? + sneg. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Slivka Napisano 17. februar, 2014 Prijavi Napisano 17. februar, 2014 Naredil krog okoli nje in ugotovil, da sta sneg in ?led z nje o?istila vse blato in umazanijo. Zdaj se sveti kot... kot... kot da ni moja... No, ne bo dolgo . Citiraj
Z M A J Napisano 17. februar, 2014 Prijavi Napisano 17. februar, 2014 Doto?il ji bencina, ker brez njega niti LPG Mazda ne gre nikamor, lu?ka rezerve pa ni fajn, da sveti. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 17. februar, 2014 Prijavi Napisano 17. februar, 2014 Za kak dan - 2 sem jo zapeljal na vrhniko, na liposukcijo,pa da jo pleh mal zategnejo. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 18. februar, 2014 Avtor Prijavi Napisano 18. februar, 2014 do ?etrtke jo bom spet moral pustiti v BTCju.... ?kodilak z mano Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 19. februar, 2014 Prijavi Napisano 19. februar, 2014 Malo jo zapeljal, jo je pa sicer ?e dopoldan nek blatni de? podriskal in je na fertig umazana. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
AmpeR Napisano 19. februar, 2014 Prijavi Napisano 19. februar, 2014 Malo jo zapeljal, jo je pa sicer ?e dopoldan nek blatni de? podriskal in je na fertig umazana. Ha ha. jaz sem jo zjutraj na firmi opral in potem jo je podriskal de? . Citiraj
LabiGT Napisano 19. februar, 2014 Prijavi Napisano 19. februar, 2014 pustil jo rocno oprati za 2 eur...in pol se nastavljala soncu na 21 stopinj... zimske gume pa safr Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Z M A J Napisano 20. februar, 2014 Prijavi Napisano 20. februar, 2014 Danes jo pa malo ?istej?i de? pere. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jstdoma Napisano 20. februar, 2014 Prijavi Napisano 20. februar, 2014 Danes jo pa malo ?istej?i de? pere. A je bilo pol res neki v?eraj v zraku? Smo na parkingu gledal zakaj so vsi avtomobili tako grdo umazani! Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 20. februar, 2014 Prijavi Napisano 20. februar, 2014 saharski pesek... Pr nas isto, k gnojnica je zgledalo, pa vsi avti so pikasti. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
g.Wankel Napisano 20. februar, 2014 Prijavi Napisano 20. februar, 2014 A ve?, kon?no hvala bogu za rumeno barvo, k se n? ne pozna ta de? na njej Citiraj
Boss Napisano 20. februar, 2014 Prijavi Napisano 20. februar, 2014 hehe LoL... kon?no se je barva izkazala tudi uporabno Citiraj
Z M A J Napisano 20. februar, 2014 Prijavi Napisano 20. februar, 2014 Danes parkrat s plehnatim trebuhom pobrusu na poti do sankali??a. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 20. februar, 2014 Prijavi Napisano 20. februar, 2014 saharski pesek... Ni? se lepega ne delaj! Ko te dobim te prelopatam in prekrampam. Pa ?eprav zdaj ves ta led po dolgem in po?ez posipava? s peskom... Citiraj
PATO Napisano 21. februar, 2014 Prijavi Napisano 21. februar, 2014 Pogledal, ?e je ?e vedno v gara?i in ji prilo?il komplet novih ?eveljcev (Falken Ziex ZE914). Citiraj
g.Wankel Napisano 21. februar, 2014 Prijavi Napisano 21. februar, 2014 Zamenjal olje in filter, ubistvu sem bil bolj samo v pomo? pri menjavi Citiraj
Dejan Pavlovic Napisano 21. februar, 2014 Prijavi Napisano 21. februar, 2014 tko ko moja prav.. js sm bil ''mozag ti pa moje roke'' ..heheh Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.