Baby Viper Napisano 22. februar, 2014 Prijavi Napisano 22. februar, 2014 Pol je bla una scena..v dvoje je lep?e Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Dejan Pavlovic Napisano 22. februar, 2014 Prijavi Napisano 22. februar, 2014 bol je blo tole... http://www.youtube.com/watch?v=fZueqXxMI9A Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
Z M A J Napisano 23. februar, 2014 Prijavi Napisano 23. februar, 2014 Vzpostavu malenkost reda znotri avta. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 24. februar, 2014 Prijavi Napisano 24. februar, 2014 Dosegla in presegla je stanje na ?tevcu 343.000km. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
marko91 Napisano 26. februar, 2014 Prijavi Napisano 26. februar, 2014 Zmontiru nove zunanje spegle in zadnji originalni spoiler in to koncno vse skupi obleceno v karbon waaa ku zgleda zdej seksy mazda Citiraj
Z M A J Napisano 3. marec, 2014 Prijavi Napisano 3. marec, 2014 Odstranil vinjeto 2013 in je takoj malo lep?a. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
marko91 Napisano 5. marec, 2014 Prijavi Napisano 5. marec, 2014 Zmontiru crno jdm masko-grille Citiraj
iceman22 Napisano 5. marec, 2014 Prijavi Napisano 5. marec, 2014 Js sm pa dons nalimal novo vinjeto.. Ki sm jo dobu po super ugodni ceni.. Citiraj www.trziskisladoled.si
Z M A J Napisano 6. marec, 2014 Prijavi Napisano 6. marec, 2014 Preveril tlak na vseh petih pnevmatikah. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 6. marec, 2014 Prijavi Napisano 6. marec, 2014 Pospravil verige. Samo s ?tirih pnevmatik... Citiraj
PATO Napisano 7. marec, 2014 Prijavi Napisano 7. marec, 2014 Izkoristil lep dan in privo??il zelenki pred?asno spomladansko ?i??enje- pranje, sesanje, glancanje notranjih povr?in. Iz X9 sem vzel tepihe jih o?istil in ugotovil da so skoraj kot novi, ter da pa?ejo v F-ko kot da bi bili narejeni za njo So mi pa te pikice rje in rja na skritih mestih malo pogrenili lep dan. 24.3. bo 2 leti odkar jo imam...jo precej ?param- 2 leti in 16k km Citiraj
Z M A J Napisano 7. marec, 2014 Prijavi Napisano 7. marec, 2014 Pelko mi je dobesedno z levo roko in v mi?e zamenju 2 ?arnici. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Baby Viper Napisano 7. marec, 2014 Prijavi Napisano 7. marec, 2014 ?e tadrugo mazdo opral in zapelu po soncu Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
g.Wankel Napisano 7. marec, 2014 Prijavi Napisano 7. marec, 2014 Jaz mam kar cel vikend posve?en Miati. Danes sem dal uno amatersko veterno za??ito dol, jutri s fotrom kupiva blago da ga zamenjava z novim. Potem sem odstranil ?e sredinsko armaturo, ker sem moral dobiti dol man?eto menjalnika, ki bo tudi zamenjana z novim blagom in rumenimi ?ivi pa streho bom ?e malo silikonal, tam na razpokah, vsaj za?asno dokler ne nabavim nove. Jutri ?e komplet oprana in spolirana, v nedeljo jo bom pa raztegnu na kak?nem izletu Citiraj
Još šta Napisano 7. marec, 2014 Prijavi Napisano 7. marec, 2014 tut jst posvetim vikend mazdi,jo bo treba mal razdret,pogledat kako je prezivela "zimo" Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Deeyan Napisano 7. marec, 2014 Prijavi Napisano 7. marec, 2014 24.3. bo 2 leti odkar jo imam...jo precej ?param- 2 leti in 16k km si huj ko js, js pa 3 leta pa 20kkm Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 7. marec, 2014 Prijavi Napisano 7. marec, 2014 Zdele se mi je nek kvadratasti Piss-at nekaj km stalno zadaj na odbija? lepil, pa je bilo potrebno pohodit do hitrosti, ki mu pa ve? ni znesla. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
dpicul Napisano 8. marec, 2014 Prijavi Napisano 8. marec, 2014 klimo pr?gal uf, a ?e?Jst sem raje malo ?ipe spustil in prezra?il Citiraj
g.Wankel Napisano 8. marec, 2014 Prijavi Napisano 8. marec, 2014 Sva ?e ?minkirala...sej mi je kr mal nerodn k majo vsi odprta usta Citiraj
svadreb Napisano 8. marec, 2014 Prijavi Napisano 8. marec, 2014 opral odzuni, odstranil lansko tedensko vinjeto, preveril nivo olja in antifriza Citiraj
Jest Napisano 8. marec, 2014 Prijavi Napisano 8. marec, 2014 klimo pr?gal V avtu ali doma? Jaz jo imam v avtu vedno prizgano ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
iceman22 Napisano 8. marec, 2014 Prijavi Napisano 8. marec, 2014 Sprobal max hitrost In rezultat? Citiraj www.trziskisladoled.si
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.