Skoči na vsebino

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Opral crn pleh in ga obrnil na jug. Sedaj je obrnjena proti severu in gleda dom

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Na?amponiral in splaknil sem jo, s tem sem jo pomladil za 10 let in bo lepa za dana?nji dogodek. :rozico:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Glavn da bo zrihtan..pr takmu vremenu mam ?e kr mal abstinen?ne krize :D

Kateri ventili so za ureditev sesalni ali izpu?ni? So vsi enakomerno zrabljeni?

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano

pri?el iz 16" na 18" letne... :D

sedaj vsaj lepo zgleda avtek :D

Fotko za dokaz :harhar:

Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...

qxMGjr2.png

Napisano

Kateri ventili so za ureditev sesalni ali izpu?ni? So vsi enakomerno zrabljeni?

sesalni so ok, naj ne bi bli po?kodovani. Izpu?ni pa prakti?no ne odpirajo ve? kej velik in ker ima mrzel motor ?e po defaultu manj mo?i kot ogret, tudi pride do uga?anja.

miataviperfinal.png

"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."

Napisano

WTF ?

Jaz sem jo malo pretegnil, ?ez govce. :party0035:

V?eraj?nje penzioniranje ji ni dobro delo. :D

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Mazdici privo??il en prevoz na avtovleki od Arje vasi do Gamacentra. :(

Po?ila cev na interkulerju in zabilo je eno loputo. Ne razmem, sem nekajkrat starej?i od moje mazde pa pri meni o kak?ni utrujenosti materjala ne duha ne sluha. :blink:

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

post-1420-0-86929800-1443681846.png

Napisano

Doto?il pol litra motornega olja in ji hkrati preveril ostale vitalne teko?ine. :cheers:

Napisano

V bistvu ?e v soboto montiral lente gume. Otroka pa sta poskrbela za dobro vzdu?enje k sta ta??i kotalila zimske po ro?ah :zvizga: .

Napisano

zvapal celo, kajti z mo?nostjo de?ja pri nas pomeni - 100% gniojenje....samo zvapal, ker jutri spet ?ez substral pelje.... :angry:

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Pogledal sem jo in ugotovil, da tako umazane ne morem gledati. Zato sem se obrnil pro? in na vitlo privezal nov ?ok, da ga zvle?e na plano... :zvizga:

Napisano

Nalo?il s avtomatom za pivo, co2 bombo(sodi ?e pridejo) vse skupaj odpeljal v firmo, po omejitvah seveda, da ne po?kodujem bistva dana?njega dne. :D

Napisano

Nalo?il s avtomatom za pivo, co2 bombo(sodi ?e pridejo) vse skupaj odpeljal v firmo, po omejitvah seveda, da ne po?kodujem bistva dana?njega dne. :D

Boste vi tud kej praznoval? :cheers:

miataviperfinal.png

"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."

Napisano

Boste vi tud kej praznoval? :cheers:

Smo ?e fertik, :cheers:

Napisano

Jo peljal po Lojz-sistemu, tako da niti enkrat ni videla 4.000 obratov. :cheers:

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Daj mi slikaj kako in plastiko okoli ogledala, kjer so lucke.  ker ne vem ali ima enako kakor predFL
    • Poglej si kolko piva imajo avstrijci v povratni steklenici. Zdaj so celo uvedli malo 0.33 steklenico. Ker pri njih imajo vse pivovarne isto steklenico.   Poglej si Nemčijo. V Berlinu so pubeci pili. Steklenice od piva  večinoma povratne, so odložili pri košu. Ker so šli v klub. Mimo je prišel klošar in jih veselo pobasal. Moraš na par dopustov v Nemčijo in boš videl kaj pomeni urejen sistem. Hrvati nimajo najboljše. Ker zafrkavajo ob vračilu. Včasih imajo čudne ure in ne delajo isto kot trgovina in podobno.   Jaz sem nehal Donat kupovat odkar je v plastenki. Raje magnezij v prahu. Izogibam se pijačam v plastiki, ker imajo hormonske motilce. To pa ne pomeni, da je kdaj ne kupim.
    • Te še niso taki kramponi, prej sem imel še hujše.   Če češ, da se v snegu kam premakne, mora imeti profil. Tiste, ta gladke, so za to, da jih žgeš...
    • Poglej, kak je to pri sosedih lepo porihtano. Nikjer plastenke in steklenice. Če slučajno kdo v koš za smeti vrže le to, jo drug vzame ven in nese v trgovino. 7 centov je povratna embalaža. Tisti, ki želi mu je lahko to dodaten vir zaslužka. Jaz sem za to, da se uvede tako, kot je na Hrvaškem. To je MOJE mnenje. 
    • To pa pišeš, kot da te boli da ga nimajo Ameri? Sej ne vem, če je treba razlagat zakaj Afriške države iščejo povezave raje s Kitajsko, Rusijo, Turčijo, Iranom kot pa z bivšimi imperialističnimi državami, ki še vedno vedno razmišljajo o Afriki kot koloniji. Ameri tudi, verjetno jim k priljubljenosti ne pomagajo tudi delanje pučov v Libiji, Tuniziji, Egiptu....   Človekove pravice pa v Afriki kršijo domala vsi, ki se tam znajdejo, še največ pa Afričani sami. Ampak, da je to tam tako ima pa zadeva dolgo brado. Tako, da danes razlagat kdo je boljši in kdo slabši zunanji partner za Afričane je bolj tko tko...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.