Deeyan Napisano 22. marec, 2014 Prijavi Napisano 22. marec, 2014 Jo peljal po Lojz-sistemu, tako da niti enkrat ni videla 4.000 obratov. dej, da nebo? ti po?as ratu ovira na cesti Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 25. marec, 2014 Prijavi Napisano 25. marec, 2014 Zapeljal jo preko 345.000km na ?tevcu Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Toma. Napisano 28. marec, 2014 Prijavi Napisano 28. marec, 2014 Kupil prvo pomo? (akcija v Sparu, ?e ?e kdo rabi, pride 8? s kuponom) pa set ?arnic. Aja pa kratke lu?i v Mazdi so neke posebne? Tiste dolge so pa H7? Kak?ne ?arnice rabim za osvetlitev ?tevcev? Ker polovica mi sveti, druga polovica pa ne A obstaja kak?en check menu, da vidim katere lu?ke delajo katere ne? Nekaj takega, kot sem imel v BMW 7: Citiraj
g.Wankel Napisano 29. marec, 2014 Prijavi Napisano 29. marec, 2014 Kupil prvo pomo? (akcija v Sparu, ?e ?e kdo rabi, pride 8? s kuponom) pa set ?arnic. Aja pa kratke lu?i v Mazdi so neke posebne? Tiste dolge so pa H7? Kak?ne ?arnice rabim za osvetlitev ?tevcev? Ker polovica mi sveti, druga polovica pa ne A obstaja kak?en check menu, da vidim katere lu?ke delajo katere ne? Nekaj takega, kot sem imel v BMW 7: ?arnice so HB4 kratke in HB3 dolge, ?e se ne motim? Vsaj jzt mam tko...Za osvetlitev merilnikov nism lih zihr, bo pa kar neki dela z razstavljanjem mislm pa da ?e priklopi? na OBD, ti bo povedal... Jzt sm pa svojo prebudu z zimskega spanja Citiraj
LabiGT Napisano 29. marec, 2014 Prijavi Napisano 29. marec, 2014 stevci (se pravi hitrost pa tisti merilniki) imajo 4 glavne zarnice, ki so navadne https://www.euroton.si/avtodeli/philips-zar...en-p-36254.aspx rabis pa se tiste kondomcke, rdece barve oz temno oranzne jaz sem kombiniral in sem dal oranzne zarnice in oranzne pokrovcke pa pride original barva stevcev Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Toma. Napisano 29. marec, 2014 Prijavi Napisano 29. marec, 2014 stevci (se pravi hitrost pa tisti merilniki) imajo 4 glavne zarnice, ki so navadne https://www.euroton.si/avtodeli/philips-zar...en-p-36254.aspx rabis pa se tiste kondomcke, rdece barve oz temno oranzne jaz sem kombiniral in sem dal oranzne zarnice in oranzne pokrovcke pa pride original barva stevcev Aha hvala. Torej w3w? Lahko so w5w? Lahko uporabim kondom?ke, ki so zdaj v ?tevcu? Si ne predstavljam kak?ni so Citiraj
Baby Viper Napisano 29. marec, 2014 Prijavi Napisano 29. marec, 2014 Se mi zdi, da je vseen, 5ka bi mogo?e mal bol lahko svetla, kondom?ke pa lahko s kak?nim majhnim izvija?em dol spravi? ampak po?as, ker so zlo tanki in hitr po? pol je pa jok Sm tud js pri svoji pred kakim mesecem dve ?arnici zamenju in je vsega skup 10 minut dela; razstavi? plastiko ob volanu, potem pa ?e 4je ?ravfi ob merilniku in samo ?e celo zadevo ven povle?e?. ?arnice so pa seveda zadaj dostopne tako, da obrne? nastavek kamor je vstavljena. Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Z M A J Napisano 29. marec, 2014 Prijavi Napisano 29. marec, 2014 Dobila je kamero "dash cam", v prihodnjih dneh sledi testiranje njenega delovanja in funkcij. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Gelipter Napisano 29. marec, 2014 Prijavi Napisano 29. marec, 2014 Dobila je kamero "dash cam", v prihodnjih dneh sledi testiranje njenega delovanja in funkcij. zmaj super lepo bi bilo da pride? testirat malo na obalo morje obalo in itd lp ale? Citiraj
g.Wankel Napisano 29. marec, 2014 Prijavi Napisano 29. marec, 2014 Se mi zdi, da je vseen, 5ka bi mogo?e mal bol lahko svetla, kondom?ke pa lahko s kak?nim majhnim izvija?em dol spravi? ampak po?as, ker so zlo tanki in hitr po? pol je pa jok Sm tud js pri svoji pred kakim mesecem dve ?arnici zamenju in je vsega skup 10 minut dela; razstavi? plastiko ob volanu, potem pa ?e 4je ?ravfi ob merilniku in samo ?e celo zadevo ven povle?e?. ?arnice so pa seveda zadaj dostopne tako, da obrne? nastavek kamor je vstavljena. Kako pa plastiko ob volanu razstavi?? A ma? kak postopek opisan kje?Ker kar sem gledal je samo za celo armaturo (ne samo okol merilnikov ampak tudi sredinsko in sovoznikovo) skupaj sneti, to se mi pa ne da Morm ABS lu?ko vn vr?t zaenkrat Citiraj
Baby Viper Napisano 29. marec, 2014 Prijavi Napisano 29. marec, 2014 Ah tist je ?e najla?i, od spodi pod volanom sta dva al trije ?ravfi, pol pa sam ?e po?as narazen da?, ker je ob straneh ?e zataknen skupi. Aja pozabu sm oment ?e, da tist plasti?n okvir merilnikov odstran?, ker se ?ele pol ?ravfi poka?ejo Je pa tud to treba ne?no da ne odlom? nosilcev.. Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Z M A J Napisano 31. marec, 2014 Prijavi Napisano 31. marec, 2014 Nato?il LPG in bencin, lahko bi to poimenovali DOUBLE PENETRATION. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Baby Viper Napisano 31. marec, 2014 Prijavi Napisano 31. marec, 2014 Kon?no zmontiral letne japanke ?e na drugo mazdico, zdj bi jo blo pa treba ?e oprat Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
PATO Napisano 31. marec, 2014 Prijavi Napisano 31. marec, 2014 Zamenjal sprednjo levo kroglo...zdaj pa ne bo ve? pokalo Citiraj
Gelipter Napisano 31. marec, 2014 Prijavi Napisano 31. marec, 2014 kon?no opral mojo Mazdo ni bilo ?asa prej lp ale? Citiraj
Deeyan Napisano 31. marec, 2014 Prijavi Napisano 31. marec, 2014 Mal sm jo pogledu, ce je se na svojem mestu Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
jures Napisano 31. marec, 2014 Avtor Prijavi Napisano 31. marec, 2014 Kmetje so dosegli da sem jo opral ze verjetno veckrat kot 6ko! Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
roky999 Napisano 31. marec, 2014 Prijavi Napisano 31. marec, 2014 Evo ?astno sm jo u?gal, nabil preizku?nje in vozo cel dan Citiraj .....:::::Red Devil:::::.....
dpicul Napisano 1. april, 2014 Prijavi Napisano 1. april, 2014 jo opral. Kaj ko so pravkar za?eli z obnovo vodovoda na glavni cesti...bo treba naokoli malo. Citiraj
Z M A J Napisano 1. april, 2014 Prijavi Napisano 1. april, 2014 Glede na to, katerga stroja sem danes kupil, sem potem tudi Mazdo naturiral; 242kmh po GPS. Aja, pa ne po SLO. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 2. april, 2014 Prijavi Napisano 2. april, 2014 Zgornja objava je nastala na primeren datum, da ne bo kak?ne pomote, ker jaz vozim bolj "fotrovski tempo", pogosto celo v stilu kot bi me g. Lojz u?il vozit v avto ?oli. Ponavadi mi takrat tamal drema med vo?njo in grem reeees po?asi (?e vseeno pa ne 80kmh po AC, da se razumemo) Danes sem pa prelo?il par zadev iz nje v svojo novo pridobitev. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
MazdaBoy Napisano 2. april, 2014 Prijavi Napisano 2. april, 2014 Obrnil ?tevec na 80tkm. Ni slabo, gremo dalje. Citiraj
KAALman Napisano 2. april, 2014 Prijavi Napisano 2. april, 2014 namontiral letne gume... Citiraj LP KAALman
janik Napisano 3. april, 2014 Prijavi Napisano 3. april, 2014 Obrnil ?tevec na 80tkm. Ni slabo, gremo dalje. A iz 200tkm? Citiraj I had a terrible education. I attended a school for emotionally disturbed teachers. (Woody Allen)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.