Z M A J Napisano 16. april, 2014 Prijavi Napisano 16. april, 2014 Nekaj malega svojo peljal, potem pa ?e 2 drugi Mazdi. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 16. april, 2014 Prijavi Napisano 16. april, 2014 Say what now? podobn letnik kot je Slivkin BT Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
YavarYe X6V6 Napisano 17. april, 2014 Prijavi Napisano 17. april, 2014 Pogledal ?e se je ?e prirasla na dvori??e. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 17. april, 2014 Prijavi Napisano 17. april, 2014 Mazdojla je po?ivala v gara?i, tale Citroenov enoprostorec pa je imel ?ast pripeljat 220cm dolgo gasilsko garnituro iz Baumax-a. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 17. april, 2014 Avtor Prijavi Napisano 17. april, 2014 Mazdojla je po?ivala v gara?i, tale Citroenov enoprostorec pa je imel ?ast pripeljat 220cm dolgo gasilsko garnituro iz Baumax-a. zakaj si ti sploh tole nabavu in mazdojko prodaja?? 6ka na plin je v bistvu veliko bolj?a za tako dejavnost, je vse - je prostorna, je limuzina, ima gepek, je var?na...je mazda. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 17. april, 2014 Prijavi Napisano 17. april, 2014 Tale Citrus je tko za do trgovine, pa magnet da kdo vanj butne, kot se je zgodilo takoj po nakupu. Obenem pa tudi v 6-ko jaz tele gasilske zadeve ne bi tla?il, raj?i pla?am kombi prevoz do doma. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Još šta Napisano 19. april, 2014 Prijavi Napisano 19. april, 2014 Ker danes praznuje svojo 10 obletnico,ji privoscim notranje ciscenje,mazanje usnja in poln tank goriva Starejsa ko je,bolse zgleda Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Z M A J Napisano 19. april, 2014 Prijavi Napisano 19. april, 2014 2 dni je po?ivala, pa sva danes ?e naredila cca. 150km. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Još šta Napisano 19. april, 2014 Prijavi Napisano 19. april, 2014 Ker danes praznuje svojo 10 obletnico,ji privoscim notranje ciscenje,mazanje usnja in poln tank goriva Starejsa ko je,bolse zgleda Edit ; jebes poln tank,za 40? bo dost Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Aws3nicK Napisano 19. april, 2014 Prijavi Napisano 19. april, 2014 Pranje, voskanje, menjava gum, redni servis... Spet je lepotica Citiraj
Još šta Napisano 19. april, 2014 Prijavi Napisano 19. april, 2014 Pranje, voskanje, menjava gum, redni servis... Spet je lepotica lepa lepa Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Z M A J Napisano 19. april, 2014 Prijavi Napisano 19. april, 2014 Najlep?a Meni je tole najlep?a barva za GG 6-ko. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Aws3nicK Napisano 19. april, 2014 Prijavi Napisano 19. april, 2014 Pa krom uhlji nrdijo svoje na tem avtu Citiraj
Jezdec Napisano 19. april, 2014 Prijavi Napisano 19. april, 2014 Lepo pozdravljeni jezdeci mazd! Na vas se obra?am z eno samcato pro?njo in ?eljo po va?i pomo?i. Na podlagi va?ih odgovorov bo padla odlo?itev ali bom postal novo pe?eni lastnik mazde 6. Skratka ponudila se mi je mazde 6, letnik 2003, 2.0 ma?ina s prevo?enimi 38.000 (realnimi kilometri), cena 6.000 EUR. Ker ne vem veliko o mazdah in njihovimi cenami vas prosim za pomo? pri odlo?itvi ali je cena za tak?en avto realna ali je sama cena previsoka. Lep pozdrav Jezdec Citiraj
jures Napisano 19. april, 2014 Avtor Prijavi Napisano 19. april, 2014 Lepo pozdravljeni jezdeci mazd! Na vas se obra?am z eno samcato pro?njo in ?eljo po va?i pomo?i. Na podlagi va?ih odgovorov bo padla odlo?itev ali bom postal novo pe?eni lastnik mazde 6. Skratka ponudila se mi je mazde 6, letnik 2003, 2.0 ma?ina s prevo?enimi 38.000 (realnimi kilometri), cena 6.000 EUR.Ker ne vem veliko o mazdah in njihovimi cenami vas prosim za pomo? pri odlo?itvi ali je cena za tak?en avto realna ali je sama cena previsoka. Lep pozdravJezdec Prosim za malo zabave ob razlagi teh realnih km....pa se reci da je dizel...pa da je to neprivat prodajalec??? Za 6000 znas ze drugo generacijo dobiti Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Pepo1980 Napisano 19. april, 2014 Prijavi Napisano 19. april, 2014 Prosim za malo zabave ob razlagi teh realnih km....pa se reci da je dizel...pa da je to neprivat prodajalec??? Za 6000 znas ze drugo generacijo dobiti Lahko so relni kilometri.... npr. moj o?e je dva meseca nazaj prodal Audi A4 letnik 2003, diesel z realnimi 60.000 km, za 6300?.?e so kilometri res realni in ?e je avto res lepo ohranjen, s pravo opremo, ?e je znana zgodovina... ponudi 5.500 ?. Sicer se tak?ne mazde prodajajo za manj, ampak kot sem rekel ?e pozna? avto in ve? kako se je delalo z njim je tak?en avto vreden ve? kot avti z avtoneta z neznano zgodovino in neznanimi kilometri... Lp Citiraj
g.Wankel Napisano 19. april, 2014 Prijavi Napisano 19. april, 2014 38.000 kilometrov v 11 letih je 3500 kilometrov na leto. Kako lahko z namenskim avtomobilom naredi? samo toliko? Ni ?ans...?e z Miato ?e bi jo imel samo za poleti ne naredi? tako malo... @Aws3nicK, to si ti naknadno kromiral? Kar pa?e... Citiraj
Pepo1980 Napisano 20. april, 2014 Prijavi Napisano 20. april, 2014 38.000 kilometrov v 11 letih je 3500 kilometrov na leto. Kako lahko z namenskim avtomobilom naredi? samo toliko? Ni ?ans...?e z Miato ?e bi jo imel samo za poleti ne naredi? tako malo... @Aws3nicK, to si ti naknadno kromiral? Kar pa?e... Lahko, lahko... jih kar nekaj poznam, ki imajo avto vi?jega cenovnega razreda z neverjetno malo kilometri. So ?e ljudje, ki jim ni potrebno iti v slu?bo z avtomobilom, ali so celo v pokoju, trgovino imajo tudi blizu, na dopust ne grejo, ali pa grejo z agencijo... vendar avto pri hi?i mora biti. Lp Citiraj
jures Napisano 20. april, 2014 Avtor Prijavi Napisano 20. april, 2014 Lahko, lahko... jih kar nekaj poznam, ki imajo avto vi?jega cenovnega razreda z neverjetno malo kilometri. So ?e ljudje, ki jim ni potrebno iti v slu?bo z avtomobilom, ali so celo v pokoju, trgovino imajo tudi blizu, na dopust ne grejo, ali pa grejo z agencijo... vendar avto pri hi?i mora biti. Lp Ne glede na km je prva serija problematicna z rjo preveri dobro pragove in pod odbijaci. Cena pa max 4500. Kot receno od 5500 naprej dobis 2. Generacijo. Kmji gor ali dol, avto je star 11 let. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 20. april, 2014 Prijavi Napisano 20. april, 2014 Dejansko bi moral biti tipi topi skoraj kot iz salona pa bi recimo bil vreden 5 jurjev. Citiraj
Z M A J Napisano 21. april, 2014 Prijavi Napisano 21. april, 2014 Z njo zapelju podmladek do Arboretuma in vse prestave preizkusil, pa zadeva funkcionira brezhibno. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
J.J. Napisano 21. april, 2014 Prijavi Napisano 21. april, 2014 nalil v belko, ki se hrani z nafto, 3 litre bencina, ampak ni? za to pravijo, baje ji ne bo hudega...ja, k nisi z glavo pri stvari se zgodijo take stvari hahaha Citiraj
Gelipter Napisano 21. april, 2014 Prijavi Napisano 21. april, 2014 Z njo zapelju podmladek do Arboretuma in vse prestave preizkusil, pa zadeva funkcionira brezhibno. zmaj kaj ti je DR.Pelko podmazal zajle od menjalnika in porihtal da deluje ok.lp ale? Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 22. april, 2014 Prijavi Napisano 22. april, 2014 Lepo pozdravljeni jezdeci mazd! Na vas se obra?am z eno samcato pro?njo in ?eljo po va?i pomo?i. Na podlagi va?ih odgovorov bo padla odlo?itev ali bom postal novo pe?eni lastnik mazde 6. Skratka ponudila se mi je mazde 6, letnik 2003, 2.0 ma?ina s prevo?enimi 38.000 (realnimi kilometri), cena 6.000 EUR.Ker ne vem veliko o mazdah in njihovimi cenami vas prosim za pomo? pri odlo?itvi ali je cena za tak?en avto realna ali je sama cena previsoka. Lep pozdravJezdec Po mo?nosti diesel-navor, to je pa res bla investicija za sedanjega lastnika.Zakaj kupit avto ki ti pol celo leto stoji, al pa vsako 2-3 nedelo k ma?i pelje?Js naredim "malo cca do nekje 20 kkm/leto, pa se mi zdi da se premalo furam, pa za to ne rabim met ..... Se pa strinjam ?e je kot iz salona mogo?e nekje med 5k? in 5,5k?.Mora? pa upo?tevat, ?e je dizel, obvezna demonta?a karterja, kontrola cedila, menjava podlo?k na ?obah(?e ?e niso ble zamenjane), 100% NOVE gume, ker so gor ziher ?e original, ....To so argumenti ki jih pametno vnov?i. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.