Deeyan Napisano 24. april, 2014 Prijavi Napisano 24. april, 2014 dobu dele za 3-jko 2 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Panter23 Napisano 24. april, 2014 Prijavi Napisano 24. april, 2014 Kon?no pre?altal na letne gume in feltne ter zmontiral sen?nike, ki so prispeli po po?ti http://www.withcar.si/ponudba/sencniki-za-avto Sen?niki so zakon! Citiraj
mazdaman Napisano 25. april, 2014 Prijavi Napisano 25. april, 2014 Na premacyju pobrusil stikala na vratih, tako, da lu?ke v kabini spet svetijo, na Previji pa zamenjal sve?ke, pa da vidimo. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
pickov Napisano 25. april, 2014 Prijavi Napisano 25. april, 2014 Peljal jo k Pelkotu in sva se zmenila za veliki servis cena Citiraj
Z M A J Napisano 25. april, 2014 Prijavi Napisano 25. april, 2014 Nekaj dni je po?ivala, danes pa spet te?e kot prerojena, ne duha ne sluha o te?avah z menjalnikom in pa g. Lumpi mi je posodil eno zadevco, ki je vidna na fotografiji, v bli?ini ogledala. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Strela Napisano 26. april, 2014 Prijavi Napisano 26. april, 2014 Naredil reden servis: olje+vsi filtri. Zumzum... Citiraj
Liuch Napisano 27. april, 2014 Prijavi Napisano 27. april, 2014 Kon?no menjal amortizerja na prtlja?nih vratih...o?itno me je moral ?e enkrat usekat po glavi. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 27. april, 2014 Prijavi Napisano 27. april, 2014 ?etrtek in petek zve?er sva se z mojstrom ukvarjala........ Before & after. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
YavarYe X6V6 Napisano 29. april, 2014 Prijavi Napisano 29. april, 2014 Iz leve na desno. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 29. april, 2014 Prijavi Napisano 29. april, 2014 Spet sem jo malo zapelju po treh dneh in ?e vedno deluje kot se spodobi, obenem jo je pa g. Majes malo "potipal" Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
dpicul Napisano 29. april, 2014 Prijavi Napisano 29. april, 2014 jo opral v ?empetru pri Gorici, od?el proti Novi Gorici. Tam me je pri?akala nevihta, kar mo?na, s drobnimi trdimi delci vmes. ?e dobro da sem ga opral Avto je bil pra?en ker je gara?iran, ?e bi bil zunaj bi bil bolj ?ist. Vsaka stvar ima svoje prednosti in slabosti. Citiraj
Slivka Napisano 29. april, 2014 Prijavi Napisano 29. april, 2014 Recimo, da sem nanesel novo plast za??ite... Citiraj
Toma. Napisano 29. april, 2014 Prijavi Napisano 29. april, 2014 Nabavu in montiral nove gume Jutri pa na pot Citiraj
jures Napisano 4. maj, 2014 Avtor Prijavi Napisano 4. maj, 2014 Privoscil ji sesalc, ker je dobila nove tipske tepihe za vseh 7 zicov in korito prtljaznika Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Marko_mx-3 Napisano 4. maj, 2014 Prijavi Napisano 4. maj, 2014 Privoscil ji sesalc, ker je dobila nove tipske tepihe za vseh 7 zicov in korito prtljaznika Kje si nabavil tepihe? Citiraj
jures Napisano 4. maj, 2014 Avtor Prijavi Napisano 4. maj, 2014 Ebay 39ojro...korito 16 ojro. Odlicni so Ps tapatalk ima opcijo da stisne slike? Evo prva objava s slikam. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
schurda Napisano 5. maj, 2014 Prijavi Napisano 5. maj, 2014 Nove gume, o?istil zunaj in znotraj, pa na kontrolo za??ite grem. Vse to sicer ne v enem dnevu, ampak, da ne bom drobil postov. Plan je ?e servis ?ez 1 Mm in ?ivanje zadnjih sede?ev. Citiraj Turbinca ma?inca, gremo na vinca!
Z M A J Napisano 5. maj, 2014 Prijavi Napisano 5. maj, 2014 Moja pa je danes naredila tehni?ni pregled in to z lahkoto. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Scr3am Napisano 7. maj, 2014 Prijavi Napisano 7. maj, 2014 Jo opral, spoliral, posesal, povoskal Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 8. maj, 2014 Prijavi Napisano 8. maj, 2014 Zjutraj parkrat prtegnil k norca. Prokleti invalidi,k ne vejo kje je kolk omejitev in pol skoz vozijo med 60-65 km/h, v naselju in in izven naselja da se razumemo. 1 Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
mazdaman Napisano 8. maj, 2014 Prijavi Napisano 8. maj, 2014 Ponovno naredil zgornje "kro?nike" na vrhu feder zadaj, ker jih je uni?il ?as in slabe ceste, pa je amortizer skozi hoblal. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
LabiGT Napisano 8. maj, 2014 Prijavi Napisano 8. maj, 2014 tole sem dal v mx5...pa se lepo disi (kot da je to pomembno pri odpriti strehi) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Deeyan Napisano 8. maj, 2014 Prijavi Napisano 8. maj, 2014 Upam, da bo? med vo?njo posve?al ve? pozornosti bolj na cesto Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 8. maj, 2014 Prijavi Napisano 8. maj, 2014 Moja pa po?iva! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
mazdacon3 Napisano 9. maj, 2014 Prijavi Napisano 9. maj, 2014 Namesto slovesa (v planu je bila 5ka) je za 10. rojstni dan dobila nove Bridgestonke, deseti obisk na uradnem servisu, nov senzor trka in novo oljno korito. Hvala ti silverka. Skupaj ?e na dolga leta. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.