Gelipter Napisano 18. junij, 2014 Prijavi Napisano 18. junij, 2014 Ej se opravi?ujem kaj je to ?altunge..kaj ?e? primorec..he he.lp ale? Citiraj
Jest Napisano 18. junij, 2014 Prijavi Napisano 18. junij, 2014 Ej se opravi?ujem kaj je to ?altunge..kaj ?e? primorec..he he.lp ale? Prestave ... menjalnik ... ... mogoce trasmissione ce je to slednje pravilno pa ne vem... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Gelipter Napisano 18. junij, 2014 Prijavi Napisano 18. junij, 2014 Jest hvala za odgovor...lp ale? Citiraj
Deeyan Napisano 18. junij, 2014 Prijavi Napisano 18. junij, 2014 Getribe po domace Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
dpicul Napisano 18. junij, 2014 Prijavi Napisano 18. junij, 2014 ji zamenjal vse 4 gume. Michelin Primacy 3 (prednje) so mi zdr?ale to?no eno leto oz. 12k km Citiraj
Z M A J Napisano 19. junij, 2014 Prijavi Napisano 19. junij, 2014 Mazdo rahlo zapelju naokrog, vmes pa sem se pri dr. Pelku oglasu, ki dejansko popravi vse, ker dans so se mi polomila o?ala (odletela ena ?tibla), pa se je Simon v roku par minut lotil popravila in ni potrebno hodit v optiko to rihtat. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jotko Napisano 19. junij, 2014 Prijavi Napisano 19. junij, 2014 Zahvaljujo? MENI bo pri Pelkotu konec problemov z zvitimi diski, tresljaji ter z vsem kar je povezano s tem.MAZDA IMA kot se je izkazalo probleme z korozijo zavornih batkov!Ob menjavi OBVEZNO zadevo razdreti ter s?istiti rjo!!! Te?ave bodo postale preteklost! 1 Citiraj
Deeyan Napisano 21. junij, 2014 Prijavi Napisano 21. junij, 2014 u?eri sm jo pelu na ra?unalni?ko odstranitev DPF-ja, poceni in ZLO dober opravljena storitev, predvsem pa zlo dober odnos do strank! tak da z veseljem naredim reklamo za CAR PRO! http://www.carpro.si/ 1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Grega_ Napisano 21. junij, 2014 Prijavi Napisano 21. junij, 2014 Po dokaj dolgem ?asu malo sprobal ?e gre ?e 220 km/h+ .....odgovor je DA ..kr vredu za ta star kup pleha 1 Citiraj
Z M A J Napisano 21. junij, 2014 Prijavi Napisano 21. junij, 2014 Danes ?e naredil z njo preko 200km, pri tem je bila poraba LPG 6,9 litra! :ouje: Zdele pa je ?e parkirana in grem naprej s tanovim MB SLK, brez strehe seveda. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 23. junij, 2014 Prijavi Napisano 23. junij, 2014 u?eri sm jo pelu na ra?unalni?ko odstranitev DPF-ja, poceni in ZLO dober opravljena storitev, predvsem pa zlo dober odnos do strank! tak da z veseljem naredim reklamo za CAR PRO! http://www.carpro.si/ no, ker je zadeva tut ra?unalni?ko odstranjena, je blo treba ven zbit komplet DPF Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 23. junij, 2014 Prijavi Napisano 23. junij, 2014 Spet sva v enem popoldnevu skupaj prepotovala preko 200km, LPG je totalna morala. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Scr3am Napisano 24. junij, 2014 Prijavi Napisano 24. junij, 2014 Zmaj kva ti furas 1.4 k.berem tvojo porabo me mal zaboli 1 Citiraj
Z M A J Napisano 24. junij, 2014 Prijavi Napisano 24. junij, 2014 Fotrovski tempo pa?, je pa tudi res, da se pri dolo?enih hitrostih 2.3 motor bistveno manj napreza kot tvoj 1.8 in v tisti fazi tudi mo?nej?i manj potro?i. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
bizgec Napisano 24. junij, 2014 Prijavi Napisano 24. junij, 2014 Jaz pa sem jo danes malo poservisiral.... Filtri, olje, spucal karter, ?obe.... A zdaj ima da radi ko ?vicarska urca 1 Citiraj
Srachko Napisano 24. junij, 2014 Prijavi Napisano 24. junij, 2014 Sem pregledal zadnje zavorne ?eljusti... Bo baje treba malo po?raufat, menjat kak?en drsnik (rja pa take pa to) potem pa sem se ?e zapelal v trgovinco pa kupil moji dragi presene?enje Citiraj Plin je za kuhanje, elektrika je za razsvetljavo, diesel je za oranje, bencin... bencin pa je za vozit.
Z M A J Napisano 24. junij, 2014 Prijavi Napisano 24. junij, 2014 U?ival v vo?nji z njo in danes izjemoma naredil manj kot 100km. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
roky999 Napisano 24. junij, 2014 Prijavi Napisano 24. junij, 2014 Sm jo privleko kon?no domov , da dobi ?e legaln modni dodatek (tablce) Citiraj .....:::::Red Devil:::::.....
Gelipter Napisano 24. junij, 2014 Prijavi Napisano 24. junij, 2014 U?ival v vo?nji z njo in danes izjemoma naredil manj kot 100km. zmaj ne se sekirat poraba LPG-ja je bila manj?a lp ale? 1 Citiraj
Z M A J Napisano 26. junij, 2014 Prijavi Napisano 26. junij, 2014 Tankal LPG, ker se o?itno res veliko vozim. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 26. junij, 2014 Avtor Prijavi Napisano 26. junij, 2014 Fasala je motul gear 300 in domace pranje. Fasala je trugo in camp opremo, v ponedeljek pa se poleg truge coln in kolesa. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Gelipter Napisano 26. junij, 2014 Prijavi Napisano 26. junij, 2014 Fasala je motul gear 300 in domace pranje. Fasala je trugo in camp opremo, v ponedeljek pa se poleg truge coln in kolesa. stari dobro ti to tvojo mazdo opremi? za dopust .ps kaj si brobal na tvoji mazdi 5 demontirt zadnja dva sede?a v prtja?nem prostoru je to mo?no....verjetno bolj zaje... se pridobi malo na globini...prtlja?nika,rabim ve? prostopa...he he lp ale? 1 Citiraj
bizgec Napisano 28. junij, 2014 Prijavi Napisano 28. junij, 2014 Kaj sem danes naredil? Najprej obiskal mehanika, novice ne prav dobre, kupit moram sprednjo levo lampo (voznikova), ?e ima kdo na zalogi, ali pozna koga, se toplo priporo?am (xenon, letnik 2006, matirana)..... Potem pa sem ji iz obupa stisnil eno pranje.... Na koncu sem lovil zadnje minute v bauhausu, nabavil polirko in gasa moram re?t, da mi je prekleto dobro uspelo, ker sem se na obeh stranskih odbija?ih znebil grdih prask, ki so res bodle v o?i (kot bi bil masten del, v krogu so bile....).... Na koncu sem vseeno vesel in zadovoljen, sploh s poliranjem, z lu?jo pa bomo tudi nekaj naredili lp,s 1 Citiraj
Shrek Napisano 29. junij, 2014 Prijavi Napisano 29. junij, 2014 stari dobro ti to tvojo mazdo opremi? za dopust .ps kaj si brobal na tvoji mazdi 5 demontirt zadnja dva sede?a v prtja?nem prostoru je to mo?no....verjetno bolj zaje... se pridobi malo na globini...prtlja?nika,rabim ve? prostopa...he he lp ale? Sam vpra?anje...za koliko oseb imate zavarovanje sklenjeno? LP Ivan Citiraj
Gelipter Napisano 29. junij, 2014 Prijavi Napisano 29. junij, 2014 Sam vpra?anje...za koliko oseb imate zavarovanje sklenjeno? LP Ivanstari jaz na moji mazdi 5 imam zavarovanih 5 plus 2 ,,,skupaj 7 kot je registrirana lp ale? Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.