Skoči na vsebino

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Me prav zanima koliko folk prspara ko gre frzenkat diske! Itak da je to zasilna kratkotrajna resitev...

?e je stru?enje zastonj je ok. Pa ?e da? nove plo??ice je dobr da so ravni diski.

28811_2.png

l.jpg.png28811_2.png

Napisano

Primo? kaj je bilo hudo....tisto na haubi cx5...LP Ale? ?

Napisano

ma js sm isto menjal vse spredi, dal sm obnovit cilinder in glje ga spet trese.. tko da ukratkem sledi reklamacije, bom pustu mehaniku avto par dni in naj naredi tako kot se zagre ali pa me ne vidi nikoli vec...

www.trziskisladoled.si

Napisano

Firma?

Ferodo ploscice, trw diski

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Pa kaj je s tem tresenjem... Meni tudi trese, a pri novih je to tudi rak rana?

pa dobr moja ma 200.000....ji je za priznat da lahko, ampak dejansko ko izbira? diske vidi? da to pa?e na vse tudi nove mazde....isti materiali, globalizacija pa to.

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Ferodo ploscice, trw diski

to si naro?il na tisti italijanski strani Red...? ali nekaj takega. Jaz bom v kratkem rabil za M6 letnik 2005 CD136 karavan...

Napisano

Euroton za diske, ploscice pa avtodeli rovinj :)

Euroton ima zadnje case fenomenalne cene.

Drugace pa ima mazda servis akcijske cene cenejse od Pelka...samo nocem mazda diskov...

http://www.mazda.si/kupujem-imam/mazda-fair-service/nadomestni-deli/

Napisano

Zribal sem jo ker gre na vohcet v slivkolandino

• 2 tedna kasneje...
Napisano

pretegno sem ji vle?no kljuko

Napisano

Opravljen tretji redni servis, tokrat v BTC a-cosmos. Moram pohvaliti g. Majesa za super korekten odnos, vse se je dalo dogovorit, in tudi danes je bilo tako kot dogovorjeno. Za povrhu so ?e oprali in posesali avto, kar je sploh super. Izkoristil sem tudi Mazda poupst, sem ve? kot zadovoljen. Priporo?am! :-)

Napisano

Odsla je v redni polletni tretma k Anzetu

Napisano

Ce je parking for free, jaz dajem sedaj pol avta for free

Napisano

Na servisu A Cosmos v BTCju so mi zamenjali Bluetooth modul, ki je koncno odpravil probleme s predvajanjem glasbe iz USB kljucka ...  :notworth:

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Sem planiral, da bova skupaj praznovala - jaz okroglo, ona pa 300kkm. Pa me je za skoraj dva meseca prehitela. ?enska pa?, ki se ne dr?i dogovora. Vseeno sem jo zapeljal v avtopralnico.

V zadnjih 136kkm je spila 9315 litrov goriva, od tega 38 l olja za dvotaktne motorje.

Upam, da se bo v bodo?e dr?ala dogovorov.

Slavko

Napisano

A delas 4% mesanco?

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• "Ne čujem dobro, ne čujem dobro, ali ću pokušati da odgovorim na vaše pitanje..."   Kdor je dovolj star, se bo spomnil, kdo je to bil in v kateri situaciji...   Kakorkoli, ja, tudi VW je dobil zimske gume. Kdor "potegne takratko" in mora z njim na pot, ni treba, da je kaznovan še s slabimi pnevmatikami...
    • Na 2018 lahko dam 225/45R19 in 225/55R17. Ampak za R17 bi moral kupiti 4 felge, saj R17 iz moje 2010 mazde niso kompatibilne. Torej sem konec koncev na istem, ali kupim R19 ali pa R17 + felge. Na dolgi rok, bi bilo seveda ceneje in zato še premišljujem...zunaj pa sneži, jao.   Tele Vredestein so mi dejansko ta trenutek zelo kul in bom resno razmislil o nakupu. Hvala!
    • Tudi na moji 6-ki so že tretjo zimo 17"  Wredstein Wintrac Pro. Vrhunska zimska guma. 👍
    • A 2018 letnik nima več homologiranih 17?   Namreč jaz imam na 2017 leniku homologirane R17 in R19.   Seveda je vožnja z R19 občutno boljša, ampak za pozimi zaradi robov, neznih cestnih razmer, cene,... sem vseeno vzel še en komplet R17.     Sori ker ti solim pamet, pa vseeno je za premislit. Felge so praktično 100 eur neke aftermarket na kos.   Če hočeš ugodno ceno za kvaliteto bi vzel Vredestein Wintrac PRO ali Kleber Krisalp HP3 za 180 eur na kos.   Vredestein vozim jaz v R17 dimenziji in sem zelo zadovoljen (tedensko delam po cca 500 km), Kleberce ima pa precej ljudi na forumu @Bini, @Tilen5,.. Ampak tudi oni v manjši dimenziji.   Pnevmatike Vredestein 225/45 R19 96V XL 3PMSF | Wintrac PRO+ | LiderPnevmatik.si WWW.LIDERPNEVMATIK.SI Pnevmatike Vredestein Wintrac PRO+ 225/45 R19 96V XL 3PMSF na zalogi in ceneje na spletišču LiderPnevmatik · Brezplačna dostava · Enostavno in hitro naročilo.  
    • jaz sem se tudi v pon ustavil na shellu, ker me je zanimalo če imajo tudi v NM tako kot pravi @Alex E5 na navadnem 95... in ja, bomba 
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.