MazdaBoy Napisano 29. oktober, 2014 Prijavi Napisano 29. oktober, 2014 Naredil redni servis plinske naprave, tko da smo dobri za naslednjih 20.000 km.... Citiraj
Slivka Napisano 29. oktober, 2014 Prijavi Napisano 29. oktober, 2014 Strgal zajlo od vitla... 1 Citiraj
MazdaBoy Napisano 30. oktober, 2014 Prijavi Napisano 30. oktober, 2014 Prevozil prvih 100.000 km, verjamem da bo mazda zmogla naslednjih sto... 1 Citiraj
Gelipter Napisano 30. oktober, 2014 Prijavi Napisano 30. oktober, 2014 Danes sem jo opral in posesal...zdaj je lepa...lp 1 Citiraj
Shrek Napisano 31. oktober, 2014 Prijavi Napisano 31. oktober, 2014 Evo, v?eraj zve?er se 98000 km obrnilo... 2 Citiraj
Katjaa Napisano 31. oktober, 2014 Prijavi Napisano 31. oktober, 2014 Spucala od znotrej. Po praznikih gre pa ?e na zunanje ?i??enje:) Citiraj
LabiGT Napisano 31. oktober, 2014 Prijavi Napisano 31. oktober, 2014 Jo peljal do skopjaliter dizla stane ca. 1 eur :-) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
rLipan Napisano 1. november, 2014 Prijavi Napisano 1. november, 2014 Zacasno zakrpal platneno streho ... za jutrisni trip na primorsko ... 1 Citiraj
iceman22 Napisano 2. november, 2014 Prijavi Napisano 2. november, 2014 Dal zimske gume gor. Smesno mi zgleda. Tamal mi je pa zravn pomagal. 1 Citiraj www.trziskisladoled.si
KAALman Napisano 2. november, 2014 Prijavi Napisano 2. november, 2014 zamenjal 18ke za 17ke in letne za zimske... sneg lahko pride (pade).... ko da se po hrenovkah vozi?... feedback s ceste je bljah... posesal znotraj in po prtlja?niku Citiraj LP KAALman
Bossek Napisano 2. november, 2014 Prijavi Napisano 2. november, 2014 dal zimske gor + opral jo 1 Citiraj
Boss Napisano 2. november, 2014 Prijavi Napisano 2. november, 2014 Kolk vsi hitite z zimaki, ?eprav ka?e, da vsaj do konec mesece ne bodo niti tolk nizke temperature, o snegu ni pa ?e ne duha ne sluha. :ne vem: Citiraj
jures Napisano 2. november, 2014 Avtor Prijavi Napisano 2. november, 2014 Jaz tud cakam neki bolj zimsko obdobje. Pa se na morje se vozim kjer je se 20C. Boss a gres staviti: ta teden bo na 24 ur clanek o tem da so letne gume nevarnw pod 6C Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 2. november, 2014 Prijavi Napisano 2. november, 2014 Jap, sponzorski ?lanki se spet reciklirajo v enaki obliki vsako leto pred 15.11. Ista zgodba o fenomenalnih 7?C. Zanimivo kako je eden pred leti lansiral izmi?ljeno zgodbo o tej sedmici in vsi jo ponavljajo kot papagaji pa ?eprav ni niti enega testa, ki bi to dokazal niti ni ene raziskave, ki bi razlo?ila ta fenomen - ?e najblji?ja je pa? razlaga o pravlji?nem ?tevilu, ki se lepo sli?e. 1 Citiraj
Jest Napisano 2. november, 2014 Prijavi Napisano 2. november, 2014 Kolk vsi hitite z zimaki, ?eprav ka?e, da vsaj do konec mesece ne bodo niti tolk nizke temperature, o snegu ni pa ?e ne duha ne sluha. :ne vem: Mogoce zato, ker imamo v Svloeniji kretensko zakonodajo, ki zahteva zimsko opremo od dolocenega datuma dalje... ne glede na to, kaksne so vremenske razmere... Ce bo zunaj 30 stopinj plusa... in ce te ustavi policija, bodo hoteli videti obvezno zimsko opremo (letne gume s toliko in toliko profila in verige v prtljazniku ali zimkse gume ... ) ... V Avstriji je tudi sicer obvezna zimska oprema od dolocenega datuma dalje (celo od 1.11. dalje pa do 15.4.) ... ampak je se dodatni pogoj... in to so zimske vozne razmere ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
jures Napisano 2. november, 2014 Avtor Prijavi Napisano 2. november, 2014 To imajo tudi hrvati, v primeru zimskih razmer je obvezna ....+ predeli kot so goraki kotar vedno v obdobju.... In sistem deluje Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 2. november, 2014 Prijavi Napisano 2. november, 2014 Mogoce zato, ker imamo v Svloeniji kretensko zakonodajo, ki zahteva zimsko opremo od dolocenega datuma dalje... ne glede na to, kaksne so vremenske razmere... Ce bo zunaj 30 stopinj plusa... in ce te ustavi policija, bodo hoteli videti obvezno zimsko opremo (letne gume s toliko in toliko profila in verige v prtljazniku ali zimkse gume ... ) ... V Avstriji je tudi sicer obvezna zimska oprema od dolocenega datuma dalje (celo od 1.11. dalje pa do 15.4.) ... ampak je se dodatni pogoj... in to so zimske vozne razmere ... Ja do takrat je ?e 14 dni lepega vremena in v tem ?asu te nih?e ne bo zajebaval. Druga?e pa pri men so ketne pozimi skos v prtlja?niku pa ne glede al so zimaki gor al pa ?e niso. V kolikor je sneg previsok ali klanec prehud ti edin ketne pomagajo pa ma? lahko ?ist nove zimske gor. Dejansko mi vsaj 1x na dve leti tud prav pridejo. Citiraj
Jest Napisano 2. november, 2014 Prijavi Napisano 2. november, 2014 Ja do takrat je ?e 14 dni lepega vremena in v tem ?asu te nih?e ne bo zajebaval. Druga?e pa pri men so ketne pozimi skos v prtlja?niku pa ne glede al so zimaki gor al pa ?e niso. V kolikor je sneg previsok ali klanec prehud ti edin ketne pomagajo pa ma? lahko ?ist nove zimske gor. Dejansko mi vsaj 1x na dve leti tud prav pridejo. To je res... samo zadnji teden okoli 15.11. (ali pa ko zapadejo prve snezinke, ce je to slucajno ze kaksen dan prej ) ... je potem kar fajn guzva pri vulkanizerjih... Jaz jih letos sploh ne bom menjal pred tem datumom... sploh ce bo tako vreme, kot je trenutno, ko niti po niclo ne gre ponoci (oz. je bilo en ali dva dni... ravno tam nekje okoli 0) ... Verige sicer imam (OK... za 19" jih nimam.. imam samo od prejsnje sestice za 18" in se od prejsnje za 17"... ) a jih bom imel samo zaradi policajev... Upam, da bodo toliko uvidevni, da pri +10 stopinjah ne bo tezil, ce res pasejo na avto.. na skatli se pa ne vidi oznake, ker se je nalepka zdrajsala ...). Lahko bi sicer sam premontiral gume... ampak jih vsaj takrat, ko jih menja, tudi se zbalansira (scentrira) ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
jures Napisano 3. november, 2014 Avtor Prijavi Napisano 3. november, 2014 Zvapal galebe, kupil max brill in jo kon?no malo spucalin dodal sem ji zimski nektar.Ne vem kaj je tuki notri ampak ?obe te?ejo tako mirno, tudi mrzle, po tem da je zakon.Dal zimske gume gor. Smesno mi zgleda.Tamal mi je pa zravn pomagal. ne zgleda sme?no samo tebi.......... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Mraušk Mčk Napisano 3. november, 2014 Prijavi Napisano 3. november, 2014 Ne vem kaj je tuki notri ampak ?obe te?ejo tako mirno, tudi mrzle, po tem da je zakon.Antigrippante? To je ziher nek antigripin. Trenutno ?istim grlo z antigripinom (mrau?k viski) 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
YavarYe X6V6 Napisano 4. november, 2014 Prijavi Napisano 4. november, 2014 Pogledal ?e ?e stoji pred hi?o in se odpeljal s suzukom. Kak?ni zimaki, lani sem jih zamenjal sredi decembra, mi je pa sme?no, ker mam verige v avtu samo za 2 kolesi, in 1x bom policaje vpra?al kam naj jih dam ?e bo potrebno, spredaj zadaj, na levo al na desno stran ?Kdo ve kako je to po zakonu ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jstdoma Napisano 4. november, 2014 Prijavi Napisano 4. november, 2014 Pogledal ?e ?e stoji pred hi?o in se odpeljal s suzukom. Kak?ni zimaki, lani sem jih zamenjal sredi decembra, mi je pa sme?no, ker mam verige v avtu samo za 2 kolesi, in 1x bom policaje vpra?al kam naj jih dam ?e bo potrebno, spredaj zadaj, na levo al na desno stran ?Kdo ve kako je to po zakonu ?Daj mi prodaj Mazdo pa ne bo? imel problem z verigami Druga? pa takole: Vozila s ?tirikolesnim pogonom morajo imeti v primeru stalnega pogona sne?ne verige vsaj za eno os in v primeru priklopljivega pogona vsaj za stalno vklopljeno os. 1 Citiraj
Boss Napisano 4. november, 2014 Prijavi Napisano 4. november, 2014 Da? na vse ?tiri pa si k ratrak... neustavljiv 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.