jures Napisano 11. november, 2014 Avtor Prijavi Napisano 11. november, 2014 Saj bi slo, od rolerjev kolescke namontiras na prag gume dol pa na feltne gosenice Se moj del: Nisem je se preobul in tako bo do ene 25.11Zunaj je zjutraj mokro pa 12C Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Deeyan Napisano 12. november, 2014 Prijavi Napisano 12. november, 2014 Mal so jo obracal 1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
PATO Napisano 12. november, 2014 Prijavi Napisano 12. november, 2014 Teo ali kako mu je ze ime, po moje sanja ta tvoj voz Citiraj
Grega_ Napisano 12. november, 2014 Prijavi Napisano 12. november, 2014 ?e kar ni? in kar dela. Bom pa moral zimske gor vr? ne glede na temperaturo, saj sem s temi feltnami ?isto preve? vpadljiv za nimam pa keten za v gepek Citiraj
Deeyan Napisano 12. november, 2014 Prijavi Napisano 12. november, 2014 Teo ali kako mu je ze ime, po moje sanja ta tvoj voz hehe, pomoje da res Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 12. november, 2014 Prijavi Napisano 12. november, 2014 Vidu eno tako, moji tazadnji precej podobno 6-ko. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Baby Viper Napisano 12. november, 2014 Prijavi Napisano 12. november, 2014 Misl?, da je ?e v voznem stanju? Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Jest Napisano 13. november, 2014 Prijavi Napisano 13. november, 2014 Misl?, da je ?e v voznem stanju? Glede na to, da je v drugem sporocilu napisal, da je srecal Josta, bi rekel, da je videl njegovo Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Z M A J Napisano 13. november, 2014 Prijavi Napisano 13. november, 2014 Jo?t je bil kar v kombiju "Plastika Repov?" Tista pa vpra?anje, ?e je ?e sestavljena, je pa bila tale precej podobna, tudi zadaj 2 izpuha in LJ tablice. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Simon_Adamich Napisano 13. november, 2014 Prijavi Napisano 13. november, 2014 Namontirou 15 col jeklena platisca z zimskimi gumami... Citiraj
Shrek Napisano 13. november, 2014 Prijavi Napisano 13. november, 2014 Pa bi ja lahko do sobote po?aku... Citiraj
rLipan Napisano 15. november, 2014 Prijavi Napisano 15. november, 2014 Naredil mali servis in nataknil zimska obuvala na zlatih feltnah... 1 Citiraj
Još šta Napisano 15. november, 2014 Prijavi Napisano 15. november, 2014 Tut jst zamenjal gume,spredno masko.mazda spremna za zimo 2 Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
mazdaman Napisano 17. november, 2014 Prijavi Napisano 17. november, 2014 Nataknil ji od xedoske felne z zimskimi gumami. In malo urejal cvetenje plo?evine. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Deeyan Napisano 17. november, 2014 Prijavi Napisano 17. november, 2014 Naro?il nove ?portne vzmeti -65/40mm 2 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Gelipter Napisano 22. november, 2014 Prijavi Napisano 22. november, 2014 Danes sem opral Mazdurino..imel pomo? od tamlaj?e h?erke pa ?e lepo vreme je bilo..super. 1 Citiraj
Jest Napisano 27. november, 2014 Prijavi Napisano 27. november, 2014 Moja sestica je bila tudi danes delezna pranja... predvsem zato, da se vsaj feltne pa gume dajo ciste na zimovanje... ... Po pranju pa je prisla na vrsto se menjava gum in je s tem dobila tudi malo manjse feltne ... 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Slivka Napisano 27. november, 2014 Prijavi Napisano 27. november, 2014 Za petko kupil verige. In danes mamico u?il, kako se jih nakva?ka na gumo. 1 Citiraj
Shrek Napisano 27. november, 2014 Prijavi Napisano 27. november, 2014 Za petko kupil verige. In danes mamico u?il, kako se jih nakva?ka na gumo.Teorija ali praksa? 1 Citiraj
Slivka Napisano 27. november, 2014 Prijavi Napisano 27. november, 2014 Na pol praksa: rezervno gumo v hi?o v hodnik in na njo namontirat verigo. Ja, ko si na toplem in ti ne sne?i za vrat in si lahko vse ogleda? z vseh strani (ti blatnik ne dela gu?ve), je to dokaj enostavno... 1 Citiraj
Shrek Napisano 27. november, 2014 Prijavi Napisano 27. november, 2014 Ja, sam rokavice je pa mnde dala na roke za bolj?i ob?utek... ... Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 2. december, 2014 Prijavi Napisano 2. december, 2014 Ja, sam rokavice je pa mnde dala na roke za bolj?i ob?utek... ...A nebi bilo bolje prasca iz skrinje pa gumo not da bo ob?utek bolj realen. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Z M A J Napisano 2. december, 2014 Prijavi Napisano 2. december, 2014 Kurc kei (bi rekel Savinj?an), sem pa peljal enga Xedosa V6 in postal rahlo nervozen, ker ni v moji lasti. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 2. december, 2014 Prijavi Napisano 2. december, 2014 Dobil material zanjo 2 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
dpicul Napisano 2. december, 2014 Prijavi Napisano 2. december, 2014 ji zamenjal le?aj kompresorja klime in alternatorja, kon?no spet tiho prede 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.