Gelipter Napisano 20. januar, 2015 Prijavi Napisano 20. januar, 2015 Dans pri dr. Pelku pomagal potiskat 6-ko 1.generacije, ?e to kaj ?teje med mazda?ka opravila. Ej...lepo saj ima doktor.P.full gu?vo...LP? Citiraj
Shrek Napisano 21. januar, 2015 Prijavi Napisano 21. januar, 2015 V?eraj 100000km na ?tevcu... Citiraj
Katjaa Napisano 21. januar, 2015 Prijavi Napisano 21. januar, 2015 Jo kon?no peljala k mehaniku. Podvozje ni ?kripa ve? 1 Citiraj
Gelipter Napisano 21. januar, 2015 Prijavi Napisano 21. januar, 2015 Jo kon?no peljala k mehaniku. Podvozje ni ?kripa ve? Ej..kaj si peljala k DR.Pelkotu ...LP? 1 Citiraj
Katjaa Napisano 21. januar, 2015 Prijavi Napisano 21. januar, 2015 Ej..kaj si peljala k DR.Pelkotu ...LP?Ne. Imamo znanca mehanika precej blizu. ?e tako ne najdem ?asa:) 10min pa je bilo Citiraj
jures Napisano 21. januar, 2015 Avtor Prijavi Napisano 21. januar, 2015 Gumice? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Katjaa Napisano 21. januar, 2015 Prijavi Napisano 21. januar, 2015 Gumice?Sem opisala v temi avta Citiraj
Gelipter Napisano 21. januar, 2015 Prijavi Napisano 21. januar, 2015 Ne. Imamo znanca mehanika precej blizu. ?e tako ne najdem ?asa:) 10min pa je biloOk...sem mislu ,da ste peljali k njemu...ja zmeraj problem ta ?as...in itd.glavno ,da ste porihtali Mazdurino LP??? 1 Citiraj
Deeyan Napisano 21. januar, 2015 Prijavi Napisano 21. januar, 2015 Zamenju desni koncnik in levo roko in naredu tehnicnega 1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
jures Napisano 22. januar, 2015 Avtor Prijavi Napisano 22. januar, 2015 No na koncu je blo treba samo posvasat nosilec ob gumijasti cevi auspuha, 13?....Sem ze videl ojrote najprej pri Peletu, potem na auspuh servisu.... P.s. Pele je avto pogledal povedal kje je problem in racunal 0 za pregled. Posteno 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
AmpeR Napisano 22. januar, 2015 Prijavi Napisano 22. januar, 2015 Do ene jame sem ?el po OffRoad zelo strmem in kamnitem terenu. Pa kar lepo gre Spet bo treba z wapom pucat, ker blata pa se nabere pod blatniki nenormalno. Posebno nad zadnjimi kolesi... 1 Citiraj
Gelipter Napisano 22. januar, 2015 Prijavi Napisano 22. januar, 2015 Ej...to pa je lepo od Dr.Pelkota..?Pohvala ..lp Citiraj
jures Napisano 25. januar, 2015 Avtor Prijavi Napisano 25. januar, 2015 Premaknu sem jo, da sem motor ven zapeli, pol jo sel pa mal natankat.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Baby Viper Napisano 25. januar, 2015 Prijavi Napisano 25. januar, 2015 Drugi? letos sm jo v?gal za 10 minut, v upanju da bo ?ez dva meseca ?e na cesti z vetrom v laseh 2 Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
SpEkTr Napisano 27. januar, 2015 Prijavi Napisano 27. januar, 2015 Evo nightbreaker-ke so zdr?ale od maja do danes Jajc Citiraj
Gelipter Napisano 27. januar, 2015 Prijavi Napisano 27. januar, 2015 Evo nightbreaker-ke so zdr?ale od maja do danes Jajc Ej...?e dosti so trajale..?ponavadi trajajo 3 mesece.saj meni ko sem jih imel gor.zdaj imam xenon.LP??? Citiraj
SpEkTr Napisano 27. januar, 2015 Prijavi Napisano 27. januar, 2015 Ja, a ma? xenon kit? ?tudiram, da bi nabavil en tak kit. P.S.Ma kdo doma kak balast vi?ka od teh kitajskih kitov? En je fu? Citiraj
jures Napisano 27. januar, 2015 Avtor Prijavi Napisano 27. januar, 2015 zamenjal sem ji baterije v klju?u Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Gelipter Napisano 27. januar, 2015 Prijavi Napisano 27. januar, 2015 Ja, a ma? xenon kit? ?tudiram, da bi nabavil en tak kit. P.S.Ma kdo doma kak balast vi?ka od teh kitajskih kitov? En je fu? Ja imam xenon kit..deluje ok.5let.samo vsake 2 leti treba menjat xenonke.?Za balast mogo?e bi ga imel mojster -Ajvar.LP??? Citiraj
SpEkTr Napisano 27. januar, 2015 Prijavi Napisano 27. januar, 2015 Kaj si pa nabavil zaen kit? Kej tazga:http://www.ebay.co.uk/itm/251639773929 al pri nas kej tazga http://www.facelift.si/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=259&category_id=224&option=com_virtuemart&Itemid=203 Citiraj
Gelipter Napisano 27. januar, 2015 Prijavi Napisano 27. januar, 2015 Kaj si pa nabavil zaen kit? Ej..nabavil sem kom kit. na Silux.si.tam tudi nabavljam xenonke.LP? Citiraj
SpEkTr Napisano 28. januar, 2015 Prijavi Napisano 28. januar, 2015 Ej..nabavil sem kom kit. na Silux.si.tam tudi nabavljam xenonke.LP? Ej ko ma? tehni?nega, da? navadne ?arnice notri? Citiraj
Gelipter Napisano 28. januar, 2015 Prijavi Napisano 28. januar, 2015 Ej ko ma? tehni?nega, da? navadne ?arnice notri?Ne pustimo tako itak lu? ima le?o in svetloba je bela? vsaj meni niso komplicirali..LP??? Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 29. januar, 2015 Prijavi Napisano 29. januar, 2015 Ne pustimo tako itak lu? ima le?o in svetloba je bela? vsaj meni niso komplicirali..LP???Kam pa ti to vozi? na tehni?nega? Mene so navadli, da pred vsakim tehni?nim zamenjam za navadne ?arnice, v AMZ Kranj so mi ?e celo za tako malenkost te?il kot so LED za osvetljevanje tablice. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.