SpEkTr Napisano 20. februar, 2015 Prijavi Napisano 20. februar, 2015 @jures, zadni? po zvozenem snegu sli?im neko ro?lanje spredaj desno, kot nek luft. To se zelo te?ko opazi. Grem stavit, da ve?ino folka tega ne opazi, vsaj v tej kao za?etni fazi. Pri normalni vo?nji tega ni, tudi po obi?ajni luknjah na cestah tega ropotanja ni. Danes sem bil tam glede podalj?anja garancije, pa sem ?e to omenil. Majstr Jure avto dvigne in takoj opazi luft na letvi. Baje je teh primerov malo, mam pa zgleda sre?o. Tako da bo Japonec pla?al... :-) Citiraj
Scr3am Napisano 22. februar, 2015 Prijavi Napisano 22. februar, 2015 Pred kratkim sem ji privo??il redni servis, menjava neke cevke (zato mi je zavorno olje pilo), ?i??enje lopute, menjava plasti?nih zavesic pri blatnikih ( mi je ena po?ila), dolilo se je olje v menjalnik, ?i??enje sve?k in pa novi v?igalni kabli. Vibriranje avta oz. Armature pa zal ni bilo odpravljeno tako, da jo zaradi tega se peljem nazaj Citiraj
Simon_Adamich Napisano 24. februar, 2015 Prijavi Napisano 24. februar, 2015 Pelou sm jo na redni servis. Olje, oljni filter, kabinski filter, hladilna tekocina - zamenjano; ostalo je vse ok. Plus pregled avtomobila pred tehnicnim. Vse skp je kostal 147?. A je tu dost al mal pa povejte vi stari macki med mazdasi 1 Citiraj
Toma. Napisano 25. februar, 2015 Prijavi Napisano 25. februar, 2015 Do konca zmontiral daljinsko centralno zaklepanje. Zdaj vse dela, vrata in prtlja?nik Pa ?e avto je nehal cukat, tako da super 1 Citiraj
Katjaa Napisano 2. marec, 2015 Prijavi Napisano 2. marec, 2015 Tehni?ni pregled...pa no 2leti mir:) 1 Citiraj
robertos664 Napisano 2. marec, 2015 Prijavi Napisano 2. marec, 2015 predv?eraj?njim vgradil vzvratno kamero in temeljito umil, v?eraj povoskal, danes pa umazal 1 Citiraj
Katjaa Napisano 2. marec, 2015 Prijavi Napisano 2. marec, 2015 predv?eraj?njim vgradil vzvratno kamero in temeljito umil, v?eraj povoskal, danes pa umazal Kolk pa pride ta zadevca? Uradni servis, ?e se ne motim, ma? novo Mazdo? Citiraj
robertos664 Napisano 2. marec, 2015 Prijavi Napisano 2. marec, 2015 Kolk pa pride ta zadevca? Uradni servis, ?e se ne motim, ma? novo Mazdo? zadevca pride 25? + dve uri dela. ima? opisano v temi o novi mazdi 3 1 Citiraj
Activa Napisano 5. marec, 2015 Prijavi Napisano 5. marec, 2015 Povozil 6mm torx vijak. Guma je spustila du?o in zaklju?ila svojo kariero. Citiraj
crusher Napisano 5. marec, 2015 Prijavi Napisano 5. marec, 2015 Danes sem svojo mazdo odgrnil, ji pokazal malo sonca (skozi okno gara?e), pogledal na koledar kdaj bo 15. marec da se lahko spet vozim z letnimi gumami in to je to 2 Citiraj
Deeyan Napisano 5. marec, 2015 Prijavi Napisano 5. marec, 2015 Testiral delni veter v laseh (sibedah) Sent from Nokia Lumia 930 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
AmpeR Napisano 7. marec, 2015 Prijavi Napisano 7. marec, 2015 Bil pri flikarjih ?ipe in delno so mi jo zaflikali. Iz cca. 10mm okru?ene je zdaj videti samo cca. 2mm. Je ok, ker je na desni strani in ne moti ni?. ?ude?ev pa ?al se ne da narediti... 1 Citiraj
Gelipter Napisano 8. marec, 2015 Prijavi Napisano 8. marec, 2015 Bil pri flikarjih ?ipe in delno so mi jo zaflikali. Iz cca. 10mm okru?ene je zdaj videti samo cca. 2mm. Je ok, ker je na desni strani in ne moti ni?. ?ude?ev pa ?al se ne da narediti...Ej...zdaj bo? lahko varno vozil Mazdurino???.kaj pa garancija? LP??? Citiraj
AmpeR Napisano 8. marec, 2015 Prijavi Napisano 8. marec, 2015 Ej...zdaj bo? lahko varno vozil Mazdurino???.kaj pa garancija? LP??? 10 let so obljubili... Citiraj
jures Napisano 10. marec, 2015 Avtor Prijavi Napisano 10. marec, 2015 Na letnih Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jstdoma Napisano 10. marec, 2015 Prijavi Napisano 10. marec, 2015 Na letnih Jst bom verjetno pa kar na zimskih ostal Citiraj
SpEkTr Napisano 10. marec, 2015 Prijavi Napisano 10. marec, 2015 Na letnih Dobr zgledajo felge Citiraj
Jest Napisano 12. marec, 2015 Prijavi Napisano 12. marec, 2015 Jaz tudi spet na letnih Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Još šta Napisano 12. marec, 2015 Prijavi Napisano 12. marec, 2015 Tudi! poletne feltne in nove gume Bridgestone Potenza,malo smo se posirili blatnike 1 Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
DeanKS Napisano 12. marec, 2015 Prijavi Napisano 12. marec, 2015 Prevzel sem nove tablice Avto opral in prebrisal zunaj in znotraj. Namazal vse gume/tesnila, dolil vitrex in par deci olja Naj ?e pohvalim svojega xedosa, da razen sovoznikov vrat na spodnji strani sploh nima rje, kar me je razveselilo. V notranjosti sem nabral za malo vre?ko smeti/ra?unov Letnih gum pa niti ne bom kupoval, ker bo verjetno ?el kmalu od hi?e in tistih 250? nikakor ne bom dobil nazaj. Citiraj When in doubt, duck it!
SpEkTr Napisano 13. marec, 2015 Prijavi Napisano 13. marec, 2015 Medtem... :-) made in Slovenia Citiraj
LabiGT Napisano 13. marec, 2015 Prijavi Napisano 13. marec, 2015 Tankal polno za 42 eur :-)Pred tem pa s 52 litri naredil 1057km. Plinasi baj baj :-P 1 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Simon_Adamich Napisano 13. marec, 2015 Prijavi Napisano 13. marec, 2015 Pelou sm jo oprat ker je bla taka k bi po njivi orau z njo. Zahvala gre seveda kmetom k ne pocistijo ceste za sabo! 1 Citiraj
jstdoma Napisano 13. marec, 2015 Prijavi Napisano 13. marec, 2015 Pelou sm jo oprat ker je bla taka k bi po njivi orau z njo. Zahvala gre seveda kmetom k ne pocistijo ceste za sabo!Povej jim, da jim lahko dam v najem metlo 2 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.