Že en (cel) TEDEN nisem popil nobene energijske pijače, kar je zame wau dosežek (odvisnik pač od tega strupa) IN sem kot kaže na dobri poti odvajanja od te novodobne svinjarije, hehe
Zdravniška napaka v izolski bolnišnici: operirali napačno koleno | 24ur.com
WWW.24UR.COM
V Splošni bolnišnici Izola se je zgodila zdravniška napaka. Zdravniki naj bi pacientki operirali napačno koleno...
Super so ja... men so poslal ocenjevanje kakovosti poprodajnih storitev, še predno so stroj sploh pogledat prišli. Ob samem ogledu pa mi je serviser po dveh urah preklinjanja povedal, da je žal povsem nov model in nimajo niti izkušenj s popravljanjem le teh in da ga bojo prišli en dan iskat in odpeljali na servis. Kar me pa najbolj zmoti je pa to, da po popravilu ga pa ne mislijo nazaj pripeljat. Me obvestijo in potem je to moj problem, da ga hodim sam iskat. In okol tega jih bom Gorenju še pošteno napel. To je samo še ena od stvari zarad katerih se ti znamka za celo življenje zagabi.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.