Scr3am Napisano 22. april, 2015 Prijavi Napisano 22. april, 2015 Bom, sam morm vsaj v mraku slikat No razen ?e bi rad videl, kako je pod havbo zmontiran? oboje . Je ocitna razlika ? Citiraj
Deeyan Napisano 22. april, 2015 Prijavi Napisano 22. april, 2015 Sem ?el v soboto v ?alec in je za nazaj sne?ilo kot sredi marca (ker itak januarja in februarja snega ni ve?).Kaj pa delas po nasih koncih? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Shrek Napisano 22. april, 2015 Prijavi Napisano 22. april, 2015 Za?tekal batek zavornega cilindra zadaj na levem kolesu...sedaj obnovljeno spolirano in podmazano...ob priliki obnova ?e desne strani... Citiraj
P4nd4 Napisano 22. april, 2015 Prijavi Napisano 22. april, 2015 Za?tekal batek zavornega cilindra zadaj na levem kolesu...sedaj obnovljeno spolirano in podmazano...ob priliki obnova ?e desne strani...Lahko ?e pride? na moji mazdi demonstrirat isto leva stran Citiraj
Shrek Napisano 22. april, 2015 Prijavi Napisano 22. april, 2015 Eeee, se je mehanik je.al, ne jaz....junija ?e desna stran pa menjava original plo??ic pri 110000km...V soboto bili na izletu, pa sem ?util, da nekaj niv redu....?el ven potipat felge, pa je bila zadaj levo mal mla?na...na poti domov se dogovoril za termin in je avto bil v pondelk popoldan na vrsti in popravljen...stro?ek-30?... 1 Citiraj
Alex Napisano 23. april, 2015 Prijavi Napisano 23. april, 2015 Eeee, se je mehanik je.al, ne jaz....junija ?e desna stran pa menjava original plo??ic pri 110000km...V soboto bili na izletu, pa sem ?util, da nekaj niv redu....?el ven potipat felge, pa je bila zadaj levo mal mla?na...na poti domov se dogovoril za termin in je avto bil v pondelk popoldan na vrsti in popravljen...stro?ek-30?...Jaz sem jo tudi "obnavljal"leva stran. Izgleda, da je to kak?na serijska napaka s temi ?eljustmi. Na poti z dopusta se mi je pri spustu iz avstrijske strani dobesedno spet u?arela feltna. Zamenjal sem komletno ?eljust in je mir.Kaj pa delas po nasih koncih? Sin je imel koncert z kitarskim ansamblom v ?alcu. 1 Citiraj
Shrek Napisano 23. april, 2015 Prijavi Napisano 23. april, 2015 Koliko pride nova ?eljust? Mehanik mi bo v kratkem ?e desno obnovil in podmazal, tak da bo pol BP... Citiraj
Deeyan Napisano 23. april, 2015 Prijavi Napisano 23. april, 2015 Mal sm bil priden nevem, zakaj zgleda kot da je odrtina na boku, avto je dejansko cel Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 23. april, 2015 Prijavi Napisano 23. april, 2015 ?mego, vidim da si pobiral vstopino za ogled mojstra pri delu, ker sta zadaj 2 sede?a pripravljena. 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 24. april, 2015 Avtor Prijavi Napisano 24. april, 2015 Sibedah sem ji zaprl....drugac pa ze 14 dni spi 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Deeyan Napisano 24. april, 2015 Prijavi Napisano 24. april, 2015 ?mego, vidim da si pobiral vstopino za ogled mojstra pri delu, ker sta zadaj 2 sede?a pripravljena. No evo, drugac niti za smergl papir nebi mel, kaj sele za barvo 1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Alex Napisano 24. april, 2015 Prijavi Napisano 24. april, 2015 Koliko pride nova ?eljust? Mehanik mi bo v kratkem ?e desno obnovil in podmazal, tak da bo pol BP...Z Batkotom sva vzela vsak eno -levo in desno in je pri?lo vse skupaj z po?tnino 150 funtov, ?e se ne motim. Citiraj
Shrek Napisano 24. april, 2015 Prijavi Napisano 24. april, 2015 Hvala za info... Pol se spla?a dat obnovit za 30?, pa je kot nova... Citiraj
robertos664 Napisano 24. april, 2015 Prijavi Napisano 24. april, 2015 opral in posesal sem jo.. nikoli ve? avta v temni barvi 1 Citiraj
Scr3am Napisano 25. april, 2015 Prijavi Napisano 25. april, 2015 jest sm isto to vrjanto uzeu ksne pou leta nazaj za 150 funtov Citiraj
Alex Napisano 25. april, 2015 Prijavi Napisano 25. april, 2015 jest sm isto to vrjanto uzeu ksne pou leta nazaj za 150 funtov Se res spla?a vzet v GB kljub mo?nemu funtu. Citiraj
yasny Napisano 25. april, 2015 Prijavi Napisano 25. april, 2015 Danes sem jo pelala na prvo pranje - rocno. Si je zasluzila po prvih 1500 km prevozenih. Je blo treba odstranit musice, ki so se nabrale na sprednji maski. Citiraj
robertos664 Napisano 25. april, 2015 Prijavi Napisano 25. april, 2015 Danes sem jo pelala na prvo pranje - rocno. Si je zasluzila po prvih 1500 km prevozenih. Je blo treba odstranit musice, ki so se nabrale na sprednji maski.Prvo pranje po 1500? Jaz sem ga takoj ko sem domov pripeljal perem vsak vikend.. temna barva Citiraj
yasny Napisano 25. april, 2015 Prijavi Napisano 25. april, 2015 Prvo pranje po 1500? Jaz sem ga takoj ko sem domov pripeljal perem vsak vikend.. temna barva Aja...moja je bila lepa in cista dobre 3 tedne. Se vedno disi po novem Citiraj
Scr3am Napisano 25. april, 2015 Prijavi Napisano 25. april, 2015 Se res spla?a vzet v GB kljub mo?nemu funtu.PR ns je GMT hotu 120e za samo eno celjust plus to da mors staro vrnit oni ti pa dajo obnovljeno.. Citiraj
Scr3am Napisano 25. april, 2015 Prijavi Napisano 25. april, 2015 Tud jest sm jo pelu na SPA razvajanje k sm jo dobu iz pelkotove ordinacije z novo sklopko . Dons sm jo pa se temeljito spucu navznotri 1 Citiraj
robertos664 Napisano 25. april, 2015 Prijavi Napisano 25. april, 2015 Aja...moja je bila lepa in cista dobre 3 tedne. Se vedno disi po novemSaj moja ?e tudi di?i po novem pri 3500 prevo?enih 1 Citiraj
SpEkTr Napisano 26. april, 2015 Prijavi Napisano 26. april, 2015 Peljal na izlet, komplet vse, tudi mazdo :-) Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2 Citiraj
SpEkTr Napisano 27. april, 2015 Prijavi Napisano 27. april, 2015 Aja, pa xenon sveti zelo v redu. Se mi zdi da bolj?e kot pri prej?nji ?estici original. Lahko da je druga?na le?a, se mi je zdelo kar precej belo vse, no mogo?e pa nisem ve? navajen. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.