Skoči na vsebino

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Bom, sam morm vsaj v mraku slikat :) No razen ?e bi rad videl, kako je pod havbo zmontiran? :)

oboje :). Je ocitna razlika ?

Napisano

Sem ?el v soboto v ?alec in je za nazaj sne?ilo kot sredi marca (ker itak januarja in februarja snega ni ve?).

Kaj pa delas po nasih koncih? :P
Napisano

Za?tekal batek zavornega cilindra zadaj na levem kolesu...sedaj obnovljeno spolirano in podmazano...ob priliki obnova ?e desne strani...

Napisano

Za?tekal batek zavornega cilindra zadaj na levem kolesu...sedaj obnovljeno spolirano in podmazano...ob priliki obnova ?e desne strani...

Lahko ?e pride? na moji mazdi demonstrirat :P isto leva stran  :vskalo:

Napisano

Eeee, se je mehanik je.al, ne jaz....junija ?e desna stran pa menjava original plo??ic pri 110000km...

V soboto bili na izletu, pa sem ?util, da nekaj niv redu....?el ven potipat felge, pa je bila zadaj levo mal mla?na...na poti domov se dogovoril za termin in je avto bil v pondelk popoldan na vrsti in popravljen...stro?ek-30?...

Napisano

Eeee, se je mehanik je.al, ne jaz....junija ?e desna stran pa menjava original plo??ic pri 110000km...

V soboto bili na izletu, pa sem ?util, da nekaj niv redu....?el ven potipat felge, pa je bila zadaj levo mal mla?na...na poti domov se dogovoril za termin in je avto bil v pondelk popoldan na vrsti in popravljen...stro?ek-30?...

Jaz sem jo tudi "obnavljal"leva stran. Izgleda, da je to kak?na serijska napaka s temi ?eljustmi. Na poti z dopusta se mi je pri spustu iz avstrijske strani dobesedno spet u?arela feltna. Zamenjal sem komletno ?eljust in je mir.

Kaj pa delas po nasih koncih? :P

Sin je imel koncert z kitarskim ansamblom v ?alcu. :)

Napisano

Koliko pride nova ?eljust? Mehanik mi bo v kratkem ?e desno obnovil in podmazal, tak da bo pol BP...

Napisano
Napisano

?mego, vidim da si pobiral vstopino za ogled mojstra pri delu, ker sta zadaj 2 sede?a pripravljena.  :hohoho:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Sibedah sem ji zaprl....drugac pa ze 14 dni spi

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

?mego, vidim da si pobiral vstopino za ogled mojstra pri delu, ker sta zadaj 2 sede?a pripravljena. :hohoho:

No evo, drugac niti za smergl papir nebi mel, kaj sele za barvo :P
Napisano

Koliko pride nova ?eljust? Mehanik mi bo v kratkem ?e desno obnovil in podmazal, tak da bo pol BP...

Z Batkotom sva vzela vsak eno -levo in desno in je pri?lo vse skupaj z po?tnino 150 funtov, ?e se ne motim.

Napisano

jest sm isto to vrjanto uzeu ksne pou leta nazaj za 150 funtov ;)

Se res spla?a vzet v GB kljub mo?nemu funtu.

Napisano

Danes sem jo pelala na prvo pranje - rocno. Si je zasluzila po prvih 1500 km prevozenih. Je blo treba odstranit musice, ki so se nabrale na sprednji maski.

Napisano

Danes sem jo pelala na prvo pranje - rocno. Si je zasluzila po prvih 1500 km prevozenih. Je blo treba odstranit musice, ki so se nabrale na sprednji maski.

Prvo pranje po 1500? Jaz sem ga takoj ko sem domov pripeljal :) perem vsak vikend.. temna barva :(

Napisano

Prvo pranje po 1500? Jaz sem ga takoj ko sem domov pripeljal :) perem vsak vikend.. temna barva :(

Aja...moja je bila lepa in cista dobre 3 tedne. Se vedno disi po novem

Napisano

Se res spla?a vzet v GB kljub mo?nemu funtu.

PR ns je GMT hotu 120e za samo eno celjust plus to da mors staro vrnit oni ti pa dajo obnovljeno..

Napisano

Tud jest sm jo pelu na SPA razvajanje k sm jo dobu iz pelkotove ordinacije z novo sklopko :). Dons sm jo pa se temeljito spucu navznotri :)

Napisano

Aja, pa xenon sveti zelo v redu. Se mi zdi da bolj?e kot pri prej?nji ?estici original. Lahko da je druga?na le?a, se mi je zdelo kar precej belo vse, no mogo?e pa nisem ve? navajen. :)

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Slab občutek imaš, ki večino temelji na zahodni MSM propagandi. Preveri izjave vseh udeležencev predno se je začelo. Sej se da marsikej prebrati. Največja država sveta bi si rada prisvojila še nekaj ozemlja, ker ga zdaj nima dovolj - lebensraum, pa te fore, a ne?   Tole spada v tiste navedbe, da so Rusi tehnološko nerazviti, da jim je že zmanjkalo vsega in da jedo travo, da se borijo samo še z lopatami (SlivkaTM) in da jemljejo čipe iz pralnih strojev in WC školjke iz porušenih hiš pa kljub temu bodo zasedli celo Evropo, če jih ne ustavimo v Ukrajini. Mislim teh navedb je toliko, da bi v primerjavi vse 4 knjige romana Vojna in Mir skupaj zgledale kot žepna knjižica.     Super, še en k verjame v teorijo zarote, da Rusi rabijo parcelo, ker je njihova premajhna.
    • Mogoče ti bo pa žena povedala ob ločitvi, da pač ne boš mogel obdržat cele parcele niti hiše. Sploh, če bo sodnica zaznala elemente družinskega nasilja. Neka nam bližja država je ne dolgo nazaj tudi to spoznala, ko je ostala brez dela svojega ozemlja. Je tud tepla svojo ženo pa je prišel svetovni policaj in jo osamosvojil skupaj s parcelo. Zanimivo ta policej ni bil ne v sorodstvu s to ženo niti ni imel sodnega naloga, da to naredi. Pa nikome ništa. Še po nosu je mahnil tega moža in mu razbil nekaj zob pa so večinoma na zahodu tulili, da je to edini pravi način za spametovanje nasilnega moža.    
    • V smeteh in dreku je denar.
    • Hvala bogu ne gledam na TV, tole bi blo zalost za gledat
    • Še danes jo imenujemo stoenoletna vojna.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.