jures Napisano 27. april, 2015 Avtor Prijavi Napisano 27. april, 2015 Aja, pa xenon sveti zelo v redu. Se mi zdi da bolj?e kot pri prej?nji ?estici original. Lahko da je druga?na le?a, se mi je zdelo kar precej belo vse, no mogo?e pa nisem ve? navajen. Zanima me kako bo ponoci v dezju, mene je odsev bele barve motil da sem videl manj. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
SpEkTr Napisano 27. april, 2015 Prijavi Napisano 27. april, 2015 jA, BOMO videli. Prej pri prej?nji me neki ful ni motilo. Zanima me bolj, ?e bo ?lo ?ez tehni?nega Citiraj
jures Napisano 27. april, 2015 Avtor Prijavi Napisano 27. april, 2015 jA, BOMO videli. Prej pri prej?nji me neki ful ni motilo. Zanima me bolj, ?e bo ?lo ?ez tehni?nega A ni tp 2017? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
SpEkTr Napisano 27. april, 2015 Prijavi Napisano 27. april, 2015 Mislim da naslednje leto marca :-) Citiraj
jures Napisano 27. april, 2015 Avtor Prijavi Napisano 27. april, 2015 Mislim da naslednje leto marca :-)sem mel v mislih da je 2012 letnik, Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
SpEkTr Napisano 27. april, 2015 Prijavi Napisano 27. april, 2015 Ja sej je, teh?ni je pa ?e se ne motim, po 4 letih, se prai 2016.. p.s.sem ?el preverit, marca 2016 je ja. Citiraj
jures Napisano 27. april, 2015 Avtor Prijavi Napisano 27. april, 2015 Hmm skozi sem tolmacil, da prve 4 leta ni tehnicnega, pomeni peto leto, wrong . Greva pol skupi 20.3 jaz brez dpf in ti z xenonkam. A ni tud tvoja/moja 20.3? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Gelipter Napisano 27. april, 2015 Prijavi Napisano 27. april, 2015 Aja, pa xenon sveti zelo v redu. Se mi zdi da bolj?e kot pri prej?nji ?estici original. Lahko da je druga?na le?a, se mi je zdelo kar precej belo vse, no mogo?e pa nisem ve? navajen. Ej....sem ti rekel,da bo bolj?e in mo?neje svetlo...super.???meni na tehni?nem pregledu niso komplicirali,ker avto ima le?o?lp Citiraj
Tomozuki Napisano 28. april, 2015 Prijavi Napisano 28. april, 2015 Aja, pa xenon sveti zelo v redu. Se mi zdi da bolj?e kot pri prej?nji ?estici original. Lahko da je druga?na le?a, se mi je zdelo kar precej belo vse, no mogo?e pa nisem ve? navajen. Jaz sem si sicer menjal za tehni?nega za navadne ?arnice. Te?avo sem imel v tem, ker mi je prodajalec dal eno 4300K, ki sveti precej podobno rumeno kot ?arnica, eno pa 6000K, ki je pa? modro-bela. In potem ni ?elel priznat, da sveti druga?e, ?eprav sem mu slikal obe na beli steni. S starim Mondeotom so me spustili mimo 5 let zapored Nobeden ni pogruntal. Res pa je, da so mi ?e ?isto posivele lu?i. Potem so me vrgli komaj, ko sem kupil nov par lu?i Je pa tisto bilo bolj mote?e za ostale udele?ence, ker je imel navadno parabolo. Pri le?i pa nisem opazil razlike. Citiraj
SpEkTr Napisano 29. april, 2015 Prijavi Napisano 29. april, 2015 Ok, hvala, za informacijo :-) Sent from my GT-I9505 using Tapatalk Citiraj
sylver Napisano 29. april, 2015 Prijavi Napisano 29. april, 2015 V?eraj sem svojo Mazdico (nekateri bi rekli "Mazdurino" ) preobul v poletne ?evljce Je bil ?e ?as.... Naslednja zadeva (po praznikih) je kompletno "kopanje" tako noter kot zunaj in takrat bomo naredili kak "foto?uting" 1 Citiraj
SpEkTr Napisano 29. april, 2015 Prijavi Napisano 29. april, 2015 Ker drugega kot sedet pa le?at ne morem, sem danes nalo?il nov fw na s100 enoto v Mazdi, plus novo verzijo carplay skin-a. Izgleda kar v redu. Obenem pa ?e malo nastavil sub, in menjal pozicijske z nekimi super duper hudimi ledicami s kitajske. Sledi pa ?e limanje folije na zadnji odbija?, za??itna folija namre?. Citiraj
sylver Napisano 29. april, 2015 Prijavi Napisano 29. april, 2015 Mazda 6 omogo?a carplay? wow Daj kako slikco prilepi. Citiraj
SpEkTr Napisano 29. april, 2015 Prijavi Napisano 29. april, 2015 Ne gre zgolj za tak?en skin :-) Citiraj
Jest Napisano 29. april, 2015 Prijavi Napisano 29. april, 2015 Mazda 6 omogo?a carplay? wow Daj kako slikco prilepi.Ce prav vem, ima Spekter vgrajen aftermarket radio z eBaya ... ?e od Juresa ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
sylver Napisano 29. april, 2015 Prijavi Napisano 29. april, 2015 Ahaaa ok sem ?e mislil, da kaj zamujam na moji 3-ki Citiraj
robertos664 Napisano 2. maj, 2015 Prijavi Napisano 2. maj, 2015 Bemti cvetni prah. 5min po pranju avta je spet rumen. ?e motorni prostor je cel rumenem prahu, kljub dvojni dihtungi. Vglavnem spucal vse in hitro postavil v gara?o Citiraj
amatej Napisano 5. maj, 2015 Prijavi Napisano 5. maj, 2015 Privo??il par dni po?itka po prevo?enih cca. 1500km Citiraj
iceman22 Napisano 6. maj, 2015 Prijavi Napisano 6. maj, 2015 naredil redni servis na 180.000 km pri pelkotu. pohvalim pelkota za uslugo in super ceno. 1 Citiraj www.trziskisladoled.si
YavarYe X6V6 Napisano 7. maj, 2015 Prijavi Napisano 7. maj, 2015 Steral jo da se malo roli prepucajo, da parkrat kihne pol pa parkiral pred firmo. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
sylver Napisano 7. maj, 2015 Prijavi Napisano 7. maj, 2015 Ji privo??il kompletno (zunanje + notranje) kopanje in sedaj je vsa di?e?a in svetle?a Citiraj
SpEkTr Napisano 7. maj, 2015 Prijavi Napisano 7. maj, 2015 Jutri gre k doktorju naredit servis klime :-) Sent from my GT-I9505 using Tapatalk Citiraj
Gelipter Napisano 7. maj, 2015 Prijavi Napisano 7. maj, 2015 Jutri gre k doktorju naredit servis klime :-) Sent from my GT-I9505 using TapatalkEj...tako ja SUPER ...ker je ?e vro?e..danes je blo pri nas na obali 30.C'.noro..lp:-) 1 Citiraj
Jest Napisano 7. maj, 2015 Prijavi Napisano 7. maj, 2015 Ej...tako ja SUPER ...ker je ?e vro?e..danes je blo pri nas na obali 30.C'.noro..lp:-)Vceraj je bila pa Izola menda najhladnejsi kraj v SLO Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.